Klassikkomaasturi: G-sarja on tehnyt pioneerityötä jo yli 40 vuoden ajan.

G-sarja.

Stronger than time.

Kauan sitten insinöörit Grazissa kehittivät aivan uuden DNA-tyypin. Maasturin DNA:n – ikoninen, vankka ja lähes katoamaton. He suunnittelivat osia, joiden toiminnot ovat tähän päivään saakka samalla tavalla täyttäneet tehtävänsä. Rakenneosia, jotka sukupolvien yli ovat muodostaneet aivan oman luonteensa. Mutta se, joka uskoo G-sarjan olevan omassa elementissään vain maastossa, erehtyy pahasti. Myös tiellä tulee nopeasti selväksi, että tämä auto ei tunne kompromisseja. Tien päällä dynamiikka ja mukavuus saavuttavat maastoautolle aivan uuden tason ja nostavat ajamisen ilon sellaisiin sfääreihin, joihin G-sarjan kuljettajat jo kauan ovat tottuneet maastossa.

Kuvassa on uusi Mercedes-Benz GLA edestä tarkasteltuna.

GLA.

Valmiina seikkailuun.

Uusi GLA on varustettu kaikilla varusteilla, jotka tekevät matkustamisesta vielä mukavampaa. Sisätiloissa yhdistyy avara tilavaikutelma, urheilullisuus ja erittäin laadukkaat materiaalit. Uusi kompakti-SUV on käytännöllisempi kuin koskaan ja sopeutuu aina tarpeidesi mukaan.

Kuvassa on Mercedes-Benz GLB etuviistosta nähtynä.

GLB.

Open for what's next.

Mikään ei pysy samana. Maailma muuttuu yhä nopeammin ja on täynnä mahdollisuuksia. Kaikki on mahdollista, kun pysyt avoimena – ja apunasi on auto, joka lähtee mukaan lähes mihin vain. Koe aivan uusi vapaus: tutustu uuteen Mercedes-Benz GLB:hen.

Kuvassa on Mercedes-Benz GLC SUV.

GLC.

Voimakas luonne aivan uusilla viisteillä.

GLC esittäytyy entistäkin älykkäämpänä, dynaamisena ja suvereenina. Upea, nykyaikainen käyttöjärjestelmä mukautuu päivä päivältä paremmin sinun tarpeisiisi. Entistäkin vaikuttavampi SUV-muotoilu. Sekä kaikkien aikojen parhaat mukavuus- ja turvallisuusjärjestelmät, jotka huolehtivat sinusta ja hyvinvoinnistasi.

Mercedes-Benz GLE:ssä yhdistyvät dynaamisuus, voima ja tehokkuus.

GLE.

All kinds of strength.

Lisävarusteena saatava hydraulinen High-End alusta ja vallankumouksellinen MBUX (Mercedes-Benz User Experience) tekevät GLE:stä täysin uudenlaiset katumaasturin. Älykkäämpi, huomaavaisempi ja hienovaraisempi kuin koskaan ennen.

Kuvassa on uusi GLS SUV sivuperspektiivistä.

Uusi GLS.

All kinds of strength.

Uusi GLS kantaa nimensä S-kirjainta ylpeänä. Se yhdistää SUV:in suvereeniuden ja S-sarjan sisäiset arvot paremmin kuin yksikään muu auto. Astu kyytiin ja koe viehättävää luksusta, suurta mukavuutta ja erinomaista turvallisuutta aivan uudella tasolla.