Kuvassa on Mercedes-Benzin A-sarjan sedan sivulta edestä nähtynä.

A-sarjan sedan.

Ensimmäinen 3-Box-muotoilulla varustettu A-sarja.

Jo lapsina piirsimme auton tällä tavoin: jaettuna kolmeen osaan eli moottori-, sisä- ja tavaratilaan. Niin kutsutun 3-Box-designin mukaan. A-sarjan sedanin myötä alamme haaveilla siitä uudelleen. Siluetti on samalla dynaaminen ja ajattoman tyylikäs. MBUX:lla (Mercedes-Benz User Experience) ja urheilullisella muotoilulla varustettu A-sarjan sedan.

Kuvassa on A-sarjan sivunäkymä.

A-sarja.

Hei Mercedes.

Tuntuuko tutulta? Tapaat jonkun ihmisen ja sinusta tuntuu kuin olisit tuntenut hänet jo ikuisuuden. Saman voit kokea uudessa A-sarjassa. Kun olette olleet vain muutaman päivän yhdessä tien päällä, se tuntee erikoispiirteesi ja mielialasi sekä tietää, mistä pidät eniten ja mitä et voi sietää. Melkein paremmin kuin sinä itse. A-sarja ja sinä sulaudutte yhtäkkiä yhteen. Jotta voit aina olla oma itsesi.

Kuvassa näkyy uusi Mercedes-Benz E-sarjan sedan.

Uusi E-sarjan sedan.

Tehty voittamaan.

Suoriudu kaikista tehtävistä mestarillisesti. Uusi E-sarjan sedan tarjoaa kaiken, mitä tarvitset: tilaa, mukavuutta, turvallisuutta ja suuntaa näyttäviä innovaatioita. Dynaamisempi muotoilu, tarkkaan suunnitellut turvallisuusominaisuudet, digitaalinen cockpit, MBUX ja kehittyneet mukavuustoiminnot kohottavat huippuluokan rimaa entisestään.

Kuvassa on Mercedes-Benz S-sarjan sedanin sivunäkymä.

Uusi S-sarja.

Cares for what matters.

Uusi Mercedes-Benz S-sarjan sedan huokuu suvereenia vastuullisuutta. Itsetietoinen persoona, joka tukee sinua joka tasolla ennakoiden. Sinun hyvinvointisi on sen tehtävä. Matkatoveri, johon voit luottaa. Nouse autoon.