V-sarja.

Elämän kokoinen.

Tuotteeseen on voinut tulla muutoksia sisältöjen tuottamisen jälkeen.

Autokonsepti


Autokonsepti.

Mercedes-Benz V-sarjalla perheet voivat ottaa matkat rennommin, elää seikkailujen jokaisen hetken intensiivisemmin ja kuljettaa matkustajia kohteiden välillä mukavasti ja tyylillä.

Autokonsepti


Autokonsepti.

Mercedes-Benz V-sarjalla perheet voivat ottaa matkat rennommin, elää seikkailujen jokaisen hetken intensiivisemmin ja kuljettaa matkustajia kohteiden välillä mukavasti ja tyylillä.

Valitettavasti laitteesi ei tue tätä toimintoa.

Valitettavasti laitteesi ei tue tätä toimintoa.

Yritä kääntää laitetta aktivoidaksesi Landscape-tilan. Tai käytä laitetta, jossa on suurempi erottelukyky.

Pakattu täyteen elämää.

Siellä missä on elämää, Mercedes-Benz V-sarja on mukana – ja pitää kaiken mukanaan.
Kuvassa on perhematka kolmen lapsen ja isän kanssa.
Sulje
Mercedes-Benz V-sarja on pakattu täyteen elämää: Koe perheen vaiherikas viikonloppu.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Katso uudelleen
Kaikille, joilla on suuria suunnitelmia.
Mercedes-Benz V-sarja tarjoaa paikan, joka tukee sinua kaikissa elämäntilanteissa. Kuljetatpa sitten jalkapalloilijaa ja hänen varusteitaan, menet pyöräretkelle tai surffauslomalle perheen kanssa: Mercedes-Benz V-sarjalla olet varustautunut lähes kaikkiin tilanteisiin - ja teet elämästäsi elämyksen.
Kuvassa on Mercedes-Benz V-sarja avoimella takalasilla, äiti ja tytär pakkaavat matkatavaroita.

Tuo perheet mukavasti kohteeseen.

Mercedes-Benz V-sarjassa voitte matkustaa turvallisesti, mukavasti ja ainutlaatuisesti.
Kuvassa sivulähikuva Mercedes-Benz V-sarjasta, jossa kolme lasta takaistuimilla ja äiti ohjaa.
Sulje
Puhdasta nautintoa.
Tie unelmiesi kohteeseen kuljetaan V-sarjan autolla. Menetpä sitten vuoristoon tai meren ääreen, V-sarjalla matkustajat ja varusteet voidaan kuljettaa sinne ja takaisin varmasti ja mukavasti. Seuraavaan turnaukseen täydellä varustuksella? Tarjolla on monia mahdollisuuksia. V-sarjasta tulee myös joukkueen bussi. Perhelomalla lapsien ja pehmolelujen kanssa? V-sarjassa kaikilla leikkijöillä on oma mukava paikkansa. Muuntuva tilakonsepti tarjoaa jopa 8 istuinpaikkaa - ja paljon tilaa matkatavaroille.
Kuvassa Mercedes-Benz V-sarja ylhäältä kuvattuna ja tilaa 8 hengelle.
Dynaaminen kaarreajo Mercedes-Benz V-sarjassa Avantgarde-varustelinjalla Avantgarden ulkopuolen Sport-paketilla.

Yhtä arvokasta kuin aika perheen kanssa: V-sarja kahdella liukuovella.

Ehdottomasti parhaat tulevaisuuden näkymät.

Mercedes-Benz V-sarja. Voit luottaa siihen.
Kuvassa wakeboard-surffaaja, joka kävelee lauta kainalossaan rannalla.
Sulje
Enemmän iloa, enemmän turvallisuutta.
Uusille, vaativille reiteille seuraavalla lomalla. Mutkaiselle tielle rantaan. Tai rentoutumaan takaisin kotimatkalla – syitä V-sarjan sopivuuteen perheesi käyttöön on runsaasti. V-sarja saa apua erilaisissa tilanteissa sen monista ajoavustinjärjestelmistä erilaisissa tilanteissa. Siten esimerkiksi vakiovarusteena oleva sivutuuliavustin auttaa pysymään kaistalla voimakkaalla sivutuulella. Haluat kuitenkin, että perheesi on hyvissä käsissä kaikissa seikkailuissa.
Lähikuvassa Mercedes-Benz V-sarjan kojelauta ja aktivoitu sivutuuliavustin.
Varmasti turvallista.
Mercedes-Benz V-sarjassa tuntee olevansa hyvissä käsissä. Se ei ole ihme, sillä turvallisuuden kokonaiskonsepti monilla eri avustinjärjestelmillä voi auttaa ajamisessa parhaalla tavalla. Yksi monista kohokohdista on ajoavustinpaketti: älykäs yhdistelmä neljästä avustin- ja turvallisuusjärjestelmästä, jotka keventävät kuljettajan kuormitusta ja tarjoavat enemmän turvallisuutta.
Lähikuvassa Mercedes-Benz V-sarjan kojelauta avustin- ja turvallisuusjärjestelmät aktivoituina.

Tuo päämäärät lähemmäksi.

Mercedes-Benz V-sarja. Uusi suuruus bisneksessä.
Lähikuvassa nainen ohjaa ja mies istuu etumatkustajan istuimella Mercedes-Benz V-sarjassa.
Sulje
Ansaittua menestystä.
Ei vain tunnelman luomiseksi iltatapahtumaa varten: V-sarja innostaa äärimmäisellä Surround-äänentoistollaan. Täydellisesti toisiinsa sovitettu vahvistin- ja kaiutinjärjestelmä Burmester® Burmester® Surround-Soundsystem on lisävaruste V-sarjassa ja V-sarjan Avantgardessa sekä Exclusivessa. saavuttaa maksimisuoritustehonsa 15 kaiuttimellaan. Tämän äänikuvan vangitsemiseen ei todellakaan tarvita mitään sinfoniamestaria. Varmistaakseen, että viestintä Mercedes-Benz V-sarjassa ei pysähdy liialliseen innokkuuteen, keskustelut kuljettajan ja etumatkustajan välillä välittyvät edestä taakse integroidulla mikrofonilla - kristallinkirkkaasti ja äänenlaatu parannettuna.
Lähikuvassa Burmester® Surround-Soundsystem Mercedes-Benz V-sarjassa.
Kaikille, jotka elävät työlleen.
Ihmiset, joilla on epätavallinen ammatti, pitävät tätä usein kutsumuksena. He tietävät tämän: Menestys ei katso kellonaikaa. Esimerkiksi klassisen orkesterin jäsen harjoittelee päivällä, mutta auringonlaskun jälkeenkin se on edelleen hauskaa. Ennen kaikkea silloin, kun istuu Mercedes-Benz V-sarjassa. Tässä tyylikkässä ympäristössä yhdistyy kaikki, mikä tekee illasta niin erityisen: kuuluisa sopraano tai huippuesiintyjä instrumenttinsa kanssa.

Aina suvereeni vaikutelma.

Ammatissa menestymisessä auttaa, kun voi luottaa uskolliseen kumppaniin. Erityisesti, kun se tarkoittaa erinomaista liikkuvuutta, kuten V-sarjassa.
Tunnelmallinen iltakuva on naisesta, joka astuu ulos Mercedes-Benz V-sarjan liukuovesta.
Sulje
Tunnelmallinen yökuva näyttää Mercedes-Benz V-sarjan avoimilla liukuovilla.

Kutsuva: Mercedes-Benz V-sarja 2 liukuovella.

Kun käyttömukavuus ja eleganssi yhdistyvät.
Auton kuormaus ja purku sujuvat yhtä vaivattomasti, kuin Mercedes-Benz V-sarja saavuttaa kohteensa: Erikseen avautuva takalasi mahdollistaa mekaanisen avautumisen ja sulkeutumisen takaluukusta huolimatta.
Kuvassa Mercedes-Benz V-sarja avoimella takalasilla.

Tyylikästä matkantekoa hyvin perille päästynä.

Mercedes-Benz V-sarja. Hyvän maun kannanotto.
Mercedes-Benz V-sarjan Exclusive-varustelinjan vaikuttuva esillepano.
Sulje
Mercedes-Benzin sisätila Exclusive-varustelinjalla säteilee VIP-tilojen arvokkuutta.

Tekee sisätilasta VIP-tilan. Exclusive-varustelinja.

Ainutlaatuisuutta läpikotaisin.
Jos menestyt hyvin työssäsi, haluat myös siihen soveltuvan ympäristön. Mercedes-Benz V-sarja Exclusive-varustelinjalla vastaa tähän vaatimukseen: Se tulkitsee luksusteemaa aivan uudella tavalla. Harjatusta alumiinista koostuvat somiste-elementit muodostavat uudenlaisia kohokohtia. Panoraamakattoluukku tarjoaa arvokkaita lisähyötyjä: Välittömän ympäristön näkymät voivat vaikuttaa matkustajiin - ja toimia inspiraation lähteenä. Eräs kiehtovimmista esimerkeistä tässä on auringonlaskun värien leikki.
Kuvassa Mercedes-Benz V-sarjan etu- ja sivunäkymä lintuperspektiivistä.

Seikkailu kaistalla.

Mercedes-Benz V-sarja. Ja katu elää.
Dynaaminen kaarreajo kattoboksilla ja taakse asennettavalla polkupyörätelineellä varustetulla Mercedes-Benz V-sarjalla – matkalla uusiin seikkailuihin.
Sulje
Kuvassa Mercedes-Benz V-sarja taakse asennettavalla polkupyörätelineellä, johon voi ottaa jopa 4 polkupyörää mukaan jokaiseen uuteen seikkailuun.

Seikkailuihin 2 renkaalla: taakse asennettava polkupyöräteline jopa 4 polkupyörälle.

Boksi kaikkiin tilanteisiin.
Kun joku matkustaa, hänellä on usein kerrottavaa - ja usein jotakin kuljetettavaa. Se ei ole mikään ongelma Mercedes-Benzin kattoboksi 400:lla: Se tarjoaa jopa 400 litran tilavuuden - ja mukaan voi ottaa 75 kg matkatavaroita. Sen kanssa kaikki todella mahtuu mukaan. Käytännöllinen: Boksi asennetaan helposti ja varmasti kattokaiteeseen, joka puolestaan kiinnitetään helposti Mercedes-Benz V-sarjan katolle. Kattoboksi on kätevä joka näkökulmasta. Valmiina seuraavaan seikkailuun.
Kuvassa on Mercedes-Benz V-sarja kattoboksilla, jossa on 400 litran tilavuus seuraavaan seikkailuun.
Always on the road.
Vauhdikas seikkailu alkaa astumalla sisään Mercedes-Benz V-sarjaan. Se voi kestää auringonlaskuun asti. V-sarjassa voit nauttia koosta, muunneltavuudesta ja toiminnallisuudesta. Tästä autosta löytävät paikkansa niin hiihtovarusteet kuin kilpapyörätkin - se inspiroi muitakin kuin huippu-urheilijoita ja tarjoaa elämyksiä jokaiselle. Samalla olet aina rento ja turvassa tien päällä ja voit odottaa innolla uusia kokemuksia. Sillä jo seuraavan mutkan takana voi odottaa uusi seikkailu.

Saavuta aina uusia tavoitteita.

Mercedes-Benz V-sarja. Kun haluat kokea elämää.
Kuvassa on Mercedes-Benz V-sarja rannalla ja kaksi naista, jotka haluavat ottaa mukaan kilpapyöränsä.
Sulje
Rentona on mukavampi päästä perille.
Multimediajärjestelmä Comand Online Comand Online on lisävaruste V-sarjassa ja V-sarjan Avantgardessa. V-sarjan Exclusive-pakettiin se kuuluu vakiovarusteena. Kaikkien Comand Onlinen toimintojen hyödyntämiseksi tarvitaan Bluetooth®-ominaisuudella varustettu matkapuhelin tai älypuhelin datasiirto-ominaisuudella. opastaa kuljettajaa turvallisesti ja rennosti kohteeseen. Nopea kiintolevynavigointi mahdollistaa dynaamisen reittiopastuksen - reaaliaikaisesti ja huomioiden sen hetkiset liikennetiedot. Comand Online tuo nämä tiedot näkyviin topografisten 3D-karttojen kautta. Comand Online viihde- ja viestintätyökalut lisäävät hyvinvointia: Internet-selaimet, Central Media Display, integroitu 80 GB:n kiintolevy ja DVD-asema saavat sinut melkein unohtamaan, että olet matkalla etkä olohuoneessasi.
Lähikuvassa multimediajärjestelmä Comand Online nopealla kiintolevynavigoinnilla.
Erityisen arvokas vaikeissa tieolosuhteissa.
Jatkuvan 4MATIC[1]-jokapyörävedon avulla V-sarja selviytyy vaikeissa tieolosuhteissa paremmin. Erittäin hyvä pito parantaa ajodynamiikkaa ja ajokäyttäytymistä. Voima jakautuu etu- ja taka-akselille suhteessa 45:55. Liukkaalla alustalla pyöriä, joissa ei ole riittävästi pitoa, voidaan jarruttaa elektronisen 4ETS-pidonhallinnan avulla. Samanaikaisesti momentti siirtyy pyöriin, joissa on hyvä pito. Koska auton korkeus ei muutu jokapyörävedon myötä, 4MATICilla varustettu V-sarja sopii myös tavallisiin autotalleihin, pysäköintitaloihin, pysäköintihalleihin ja pesulaitteistoihin.
Kuvassa yksityiskohta 4Matic-kirjainlogosta Mercedes-Benz V-sarjassa.
[1] Saatavana lisävarusteena V 200 d 4MATIC-, V 220 d 4MATIC- ja V 250 d 4MATIC -versiona, vain 7G-Tronic Plus -automaattivaihteiston yhteydessä. V 200 d 4MATIC ja 7G-Tronic Plus -automaattivaihteisto. Polttonesteen kulutus kaupunkiajossa/maantiellä/yhteensä: 8,6/6,9/7,5 l/100 km; CO2-päästöt yhteensä: 199 g/km; teholuokka: C.V 220 d 4MATIC ja 7G-Tronic Plus -automaattivaihteisto. Polttonesteen kulutus kaupunkiajossa/maantiellä/yhteensä: 8,6/6,9/7,5 l/100 km; CO2-päästöt yhteensä: 199 g/km; teholuokka: C.V 250 d 4MATIC ja 7G-Tronic Plus -automaattivaihteisto. Polttonesteen kulutus kaupunkiajossa/maantiellä/yhteensä: 9,0/6,7/7,5 l/100 km; CO2-päästöt yhteensä: 199 g/km; teholuokka: C. [*] Lisätietoa uusien henkilöautojen virallisesta polttonesteen kulutuksesta ja virallisista CO2-ominaispäästöistä on esimerkiksi saksalaisen autoteollisuuden tiedotuskeskuksen DAT:n (Deutsche Automobil Treuhand GmbH) julkaisemassa maksuttomassa oppaassa, joka on saatavilla kaikista uusien autojen myyntipisteistä tai tiedotuskeskuksen verkkosivuilta saksaksi ja englanniksi (www.dat.de).
Läpileikkaus Mercedes-Benz V-sarjasta näyttää ylhäältä katsottuna version kahdella erillisillä istuimella ja takatilaan kiinnitetyn polkupyörän ylhäältä katsottuna.

Myös pyöräilijöille: muuntuva istuinkonfiguraatio.

Voittajat keskenään.

Mercedes-Benz V-sarja. Elämäsi kasvaa suuremmaksi.
Kuvassa kaksi urheilijaa pyörätreenissä ja Mercedes-Benz V-sarja rantakulissin edessä.
Sulje
Sebastian Kienle ja Anja Beranek kisaavat kilpapyörillä Mercedes-Benz V-sarjaa vastaan ja Sebastian Kienle pääsee videolla varikkokäynnille.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Katso uudelleen
Hyvä moottori on haaste.
Anja Beranekin ja Kaisa Lehtosen osalta IRONMAN-kisaan pätee tämä: Mitä vaativampi tehtävä, sitä intensiivisempi elämys. Paikallaanolo ei ole heille vaihtoehto. Mercedes-Benz V-sarja sopii tähän erinomaisesti. Se auttaa kilpailijoita saavuttamaan aina uusia tavoitteita ja rajoja – uskollisena kumppanina treenimatkoilla ja kilpailuissa. Näin he voivat toimia menestyvänä tiiminä. Ja elää triathlon-elämäntyyliään tien päällä ja maastossa.
Kuvassa Anja Beranek ja Kaisa Lehtonen Mercedes-Benz V-sarjassa.

Kohokohdat


Kohokohdat.

Tutustu V-sarjan muunneltavuuteen.

Monipuolinen sisätilan konsepti tekee V-sarjan Mercedes-Benzistä yhden miellyttävimmistä tila-autoista, jossa on runsaasti mahdollisuuksia. Mahtipontinen sisätila on esimerkillinen ergonomian, toiminnallisuuden ja designin osalta.

Kohokohdat


Kohokohdat.

Tutustu V-sarjan muunneltavuuteen.

Monipuolinen sisätilan konsepti tekee V-sarjan Mercedes-Benzistä yhden miellyttävimmistä tila-autoista, jossa on runsaasti mahdollisuuksia. Mahtipontinen sisätila on esimerkillinen ergonomian, toiminnallisuuden ja designin osalta.

Kuvassa on näkö- ja tuntoaistien sekä ergonomian kannalta kiinnostava Mercedes-Benz V-sarjan cockpit.
Kuvassa on näkö- ja tuntoaistien sekä ergonomian kannalta kiinnostava Mercedes-Benz V-sarjan cockpit.

Hyvinvointitila.

Elämys kaikille aisteille - näölle, tunnolle ja ergonomialle. Ainutlaatuiset yksityiskohdat, kuten medianäyttö laadukkaalla lasipinnalla, korostavat arvokkuutta.

Kuvassa on Mercedes-Benz V-sarjan ainutlaatuinen cockpit täydellisellä designilla ja ensiluokkaisilla materiaaleilla varustettuna.

Tila-auton cockpit.

Sisätilassa on täydellisesti muotoiltu cockpit ja ensiluokkaiset materiaalit. PanoraamakattoluukkuPanoraamakattoluukku on saatavilla lisävarusteena. Se kuuluu V-sarjan Exclusive-varustukseen. tarjoaa enemmän valoa ja ilmaa.

Lähikuvassa on takatila, jossa 4 mukavaa erillisistuinta ja avoin liukuovi.

Tilaihme.

V-sarjaan sopii jopa 8 henkilöä ja paljon matkatavaroita. Vakiovarustelussa takatilassa istuu mukavasti 4 henkilöä erilllistuimillaValittavana pyynnöstä., jotka on hyvin yksinkertaista poistaa.

Kuvassa on Mercedes-Benz V-sarjan kuljettajan ovi ja liukuovi auki.

Tilaa joustavuudelle.

Kätevä ahtaissa liikenneolosuhteissa: Liukuovi auton vasemmalla puolellaVasen liukuovi on lisävaruste V-sarjassa sekä vakiona V-sarjan Avantgardessa ja Exclusivessa. tarjoaa lisäksi pääsyn auton kuormaukseen ja purkamiseen sekä sekä autoon menemiseen ja sieltä poistumiseen.

Kuvassa Mercedes-Benz V-sarja cavansiitinsinisenä erillisellä avoimella takalasilla.

Tilaunelma.

V-sarjan Mercedes-Benz tarjoaa älykkään sisätilan konseptin ja paljon ideoita helppoa kuormausta ja purkua varten, esim. erillisesti avoimesta takalasistaErillisesti avautuva takalasi on lisävaruste V-sarjassa ja vakiovaruste V-sarjan Avantgardessa ja Exclusivessa..


Katso lisätietoja muunneltavasta tilakonseptista.

V-sarja kehitettiin elämän iloja ja haasteita varten. Ja myös sen sisätila osoittautuu erittäin tilavaksi muunneltavalla tilakonseptilla.


Katso lisätietoja muunneltavasta tilakonseptista.

V-sarja kehitettiin elämän iloja ja haasteita varten. Ja myös sen sisätila osoittautuu erittäin tilavaksi muunneltavalla tilakonseptilla.

Sisätilakonsepti


Älykäs sisätilakonsepti.

Tilat eivät ole koskaan aiemmin olleet yhtä joustavasti hyödynnettävissä kuin V-sarjassa.

Sisätilakonsepti


Älykäs sisätilakonsepti.

Tilat eivät ole koskaan aiemmin olleet yhtä joustavasti hyödynnettävissä kuin V-sarjassa.

Mercedes-Benz V-sarjan läpileikkaus näyttää kaksi kolmen istuttavaa istuinpenkkiä auton yläpuolelta.
Mercedes-Benz V-sarjan läpileikkaus näyttää kolmen istuttavan istuinpenkin sekä tilan matkatavaroille ja tilaa vievälle kuormalle ylhäältä katsottuna.
Mercedes-Benz V-sarjan läpileikkaus näyttää ylhäältä katsottuna version kahdella erillisellä istuimella ja takatilaan kiinnitetyn polkupyörän ylhäältä katsottuna.
Mercedes-Benz V-sarjan läpileikkaus näyttää ylhäältä katsottuna modulaarisen istuinkonseptin Mercedes-Benz V-sarjassa, jossa on yksittäiset istuimet ja yksi kolmen istuttava istuinpenkki.
Mercedes-Benz V-sarjan läpileikkaus näyttää vastakkain asetettuna ylhäältä katsottuna takaistuimet ja kääntöpöydän.
Kuvassa on Mercedes-Benz V-sarja avoimella takaluukulla ja näkymä matkustajien matkatavarasuojasta verkkona.

Auton pituusvaihtoehdot


Mercedes-Benz V-sarja 3 eri auton pituudella.

Räätälöitynä tarpeidesi mukaisesti: V-sarja auton pituuksilla kompakti, pitkä tai extrapitkä.

Auton pituusvaihtoehdot


Mercedes-Benz V-sarja 3 eri auton pituudella.

Räätälöitynä tarpeidesi mukaisesti: V-sarja auton pituuksilla kompakti, pitkä tai extrapitkä.

 • Kompakti

  Kuvassa Mercedes-Benz V-sarjan kompakti versio sivusta.

  Auton pituus

  4,895 m

  Auton korkeus: 1,88 m. Sopii lähes kaikkiin pysäköintihalleihin!

  Tavaratilan tilavuus

  610 l

  enintään 8 istuinpaikkaa.

 • Pitkä

  Kuvassa Mercedes-Benz V-sarjan pitkä versio sivusta.

  Auton pituus

  5,14 m

  Auton korkeus: 1,88 m. Sopii lähes kaikkiin pysäköintihalleihin!

  Tavaratilan tilavuus

  1 030 l

  enintään 8 istuinpaikkaa.

 • Extrapitkä

  Kuvassa sivunäkymä Mercedes-Benz V-sarjan extrapitkästä versiosta.

  Auton pituus

  5,37 m

  Auton korkeus: 1,88 m. Sopii lähes kaikkiin pysäköintihalleihin!

  Tavaratilan tilavuus

  1 410 l

  enintään 8 istuinpaikkaa

Käyttömukavuutta


Käyttömukavuutta.

Hightechiä kaikille aisteille.

Käyttömukavuutta


Käyttömukavuutta.

Hightechiä kaikille aisteille.

Lähikuvassa on tablettitietokoneen kannatin Mercedes-Benz V-sarjassa.

Näin takaistuinpenkistä tulee kuin koti.

Viihde ja mukavuus -asennusvalmius.

Lähikuvassa on Burmester® Surround-Soundsystem-äänentoistojärjestelmän kaiutin Mercedes-Benz V-sarjassa.

Konserttisali matkalla.

Burmester® Surround-Soundsystem.

360°-kameralla varustettu pysäköintipaketti auttaa Mercedes-Benz V-sarjan kuljettajaa pysäköintitilan etsimisessä, pysäköinnissä ja siirtelyssä.

Voita uusia näkymiä.

360°-kameralla varustettu pysäköintipaketti.

Kuvassa on yksityiskohta oven käyttöyksiköstä kuljettajan, etumatkustajan ja takatilan matkustajien istuintuuletusta varten.

Liikkuva mukavuusvyöhykkeesi.

Istuintuuletus kaikille matkustajille.

Mercedes-Benzin Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Älykäs järjestelmä tarjoaa enemmän turvallisuutta, käyttömukavuutta ja yhdistettävyyttä.

Kumppanin, johon on hyvä luottaa. V-sarja auttaa avustin- ja turvallisuusjärjestelmillään monissa ajotilanteissa ja mahdollistaa kohteeseen saapumisen turvallisemmin, rennommin ja suvereenimmin.

Mercedes-Benzin Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Älykäs järjestelmä tarjoaa enemmän turvallisuutta, käyttömukavuutta ja yhdistettävyyttä.

Kumppanin, johon on hyvä luottaa. V-sarja auttaa avustin- ja turvallisuusjärjestelmillään monissa ajotilanteissa ja mahdollistaa kohteeseen saapumisen turvallisemmin, rennommin ja suvereenimmin.

Adaptiivinen jarrutusavustin.

Adaptiivinen jarrutusavustin<p>Adaptiivinen jarrutusavustin on lisävaruste V-sarjaan, V-sarjan Avantgardeen ja V-sarjan Exclusiveen. Se on osa ajoavustinpaketin lisävarusteita.</p> auttaa kuljettaa säilyttämään etäisyyden edellä ajavaan autoon, ja varoittaa akustisella signaalilla törmäysvaarasta.

Adaptiivinen jarrutusavustin varoittaa optisesti, kun minimietäisyys edellä kulkevaan autoon on alittunut. Samalla järjestelmä aktivoi BAS Pro -jarruavustimen, joka vahvistaa jarrupainetta, jos kuljettaja jarruttaa liian heikosti.

LED Intelligent Light System -järjestelmä.

LED Intelligent Light SystemLED Intelligent Light System on valinnainen V-sarjassa sekä vakiona V-sarjan Avantgardessa ja Exclusivessa. sovittaa valaistuksen valo-, tie- ja sääolosuhteiden mukaisesti. Se parantaa havainnointiturvallisuutta ja helpottaa kuljettajan työtä.

Adaptiiviset valonheittimet voidaan sovittaa automaattisesti ajotilanteen mukaisesti. Kaukovaloavustin auttaa siinä, etteivät vastaantulevat autot häikäisty. Aktiivinen kaarrevalo kääntää valot kaarteen suuntaan ja parantaa ajoradan valaistusta.

Kaista-avustin.

Kaista-avustinKaista-avustin on lisävaruste V-sarjaan, V-sarjan Avantgardeen ja Exclusiveen kaistapaketin tai ajoavustinpaketin yhteydessä. auttaa välttämään onnettomuuksia, jotka johtuvat tahattomasta kaistalta poistumisesta. Kaista-avustin on halutun käyttötilan mukaisesti aktiivinen n. 60 km/h nopeudesta lähtien.

Monitoimikamera tunnistaa ajoradan rajat ja valvoo, poistuuko auto ajokaistalta. Jos auto poistuu kaistalta tahattomasti, kaista-avustin varoittaa siitä tärinällä auton ylittäessä tunnistetut ajokaistamerkinnät.

Aktiivinen etäisyysavustin Distronic.

Tutka-avusteinen aktiivinen etäisyysavustin Distronic<p>Aktiivinen etäisyysavustin Distronic on lisävaruste V-sarjaan, V-sarjan Avantgardeen ja V-sarjan Exclusiveen.</p> säilyttää etäisyyden edellä kulkevaan autoon ja auttaa kuljettajaa esim. usein toistuvan pysähtymisen ja liikkeellelähdön yhteydessä.

Aktiivinen etäisyysavustin Distronic kiihdyttää itsenäisesti ja jarruttaa enintään puolella jarrutustehosta turvavälin säilyttämiseksi. Jos se tunnistaa, että kuljettajan tulisi jarruttaa voimakkaammin, kuuluu jaksottainen varoitusääni ja varoitussymboli syttyy.

Älykkäitä tekniikoita 1/2


Mercedes-Benz Intelligent Drive – huippuunsa hiottua teknologiaa.

Tehokasta mukavuutta ja erinomaista turvallisuutta.

Älykkäitä tekniikoita 1/2


Mercedes-Benz Intelligent Drive – huippuunsa hiottua teknologiaa.

Tehokasta mukavuutta ja erinomaista turvallisuutta.

Ajoitpa ruuhkassa, pitkiä matkoja öisin tai tuntemattomilla reiteillä - V-sarja tukee kuljettajaa stressaavissa tilanteissa huomattavasti. Siitä huolehtii kaikkiin Mercedes-Benz-autoihin sisällytetty konsepti, joka tekee jokaisen ajon turvalliseksi ja ainutlaatuiseksi: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Sillä ohjauspyörän takana vietetty aika on sinun omaa aikaasi. Aikaa rentoutua. Aikaa tankata energiaa. Jotta saavutat kohteesi aina ennen kaikkea turvallisesti mutta samalla myös rentoutuneena.

Mercedes-Benz V-sarja aktiivisella etäisyysavustimella Distronic pitää automaattisesti etäisyyden edellä olevaan autoon ja auttaa kuljettajaa esimerkiksi moottoritiellä ajettaessa tai usein toistuvan pysähtymisen ja liikkeellelähdön yhteydessä.

Aktiivinen etäisyysavustin Distronic

Mercedes-Benz V-sarjan jarrutusavustin tunnistaa edellä menevät autot ja voi auttaa peräänajojen välttämisessä.

Adaptiivinen jarrutusavustin

Dynaamista ajoa Mercedes-Benz V-sarjalla. Sivutuuliavustin voi auttaa kaistalla pysymisessä kovan sivutuulen puhaltaessa.

Sivutuuliavustin

Mercedes-Benz V-sarjan kaistapaketti tarjoaa enemmän turvallisuutta kaistalla pysymiseen ja kaistan vaihtamiseen.

Kaistapaketti

Attention Assist tunnistaa tyypilliset väsymisen merkit ja varoittaa Mercedes-Benz V-sarjan kuljettajaa.

Attention Assist

Mercedes-Benz V-sarjan ajoavustinpaketti auttaa kuljettajaa ajamaan turvallisesti ja voi auttaa onnettomuuksien välttämisessä.

Ajoavustinpaketti

Mercedes-Benz V-sarjan katveavustin voi auttaa onnettomuuksien välttämisessä kaistaa vaihdettaessa, esim. moottoritiellä.

Katveavustin

Pre-Safe®-järjestelmä kykenee tunnistamaan kriittisiä vaaratilanteita etukäteen ja suojaamaan matkustajia.

Pre-Safe®

Liikennemerkkiavustin auttaa Mercedes-Benz V-sarjan kuljettajaa näyttämällä nopeusrajoitukset.

Liikennemerkkiavustin

Pysäköintipaketti ja peruutuskamera auttavat Mercedes-Benz V-sarjan kuljettajaa pysäköintitilan etsimisessä ja siirtelyssä.

Peruutuskameralla varustettu pysäköintipaketti

Pysäköintipaketti jossa 360°-kamera tukee Mercedes-Benz V-sarjan kuljettajaa pysäköintitilan etsimisessä sekä pysäköinnissä ja siirtelyssä.

Pysäköintipaketti jossa 360°-kamera

Mercedes-Benz V-sarjan LED Intelligent Light System sovittaa valaisun valo-, tie- ja sääolosuhteiden mukaisesti.

LED Intelligent Light -järjestelmä

Liitettävyys


Liitettävyys

Portti Mercedes-Benzin digitaaliseen maailmaan.

Liitettävyys


Liitettävyys

Portti Mercedes-Benzin digitaaliseen maailmaan.

Tutustu auton ja ulkomaailman verkkopohjaiseen käyttöön.

Paras yhteys autoosi – Mercedes me connect

Paras yhteys autoosi – Mercedes me connect

Mercedes me connectin avulla sinun, älypuhelimesi ja Mercedes-Benz-autosi välille muodostuu täydellinen yhteys. Tien päällä tai kotona – Mercedes me connectin avulla voit helposti tarkistaa tärkeitä autotietoja, kuten matkamittarin lukeman, rengaspaineen tai tankissa olevan polttonestemäärän, Mercedes me -portaalista tai Mercedes me App -sovelluksesta. Telediagnoosi, onnettomuustilanteiden, huoltojen ja vikatilanteiden hallinnointi sekä Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmä tarjoavat verkotettua turvallisuutta.

Voit lähettää kätevästi matkakohteesi älypuhelimestasi Mercedes-Benz-autoosi. Live Traffic Information -palvelun avulla voit saada tietoa liikenneolosuhteista lähes reaaliaikaisesti. Ajoaikaennuste varoittaa ruuhkasta ja ehdottaa optimaalista lähtöaikaa.

Rekisteröidy ja käytä lisäpalveluita, jotka parantavat ja helpottavat päivittäistä autoilua.

Näin aktivoit Mercedes me connect -palvelut

Näin aktivoit Mercedes me connect -palvelut

Kenenkään ei tarvitse nykyään tulla toimeen ilman digitaalista mukavuutta. Ei myöskään sinun. Rekisteröidy siis Mercedes me -portaaliin. Heti kun olet rekisteröitynyt, Mercedes-Benz-jälleenmyyjä liittää Mercedes me -tilisi autoosi. Sen jälkeen voit aktivoida ja poistaa käytöstä haluamiasi asetuksia, sovelluksia ja palveluita. Joustavasti ja kaikessa rauhassa.

Kuvat ja videot


Mercedes-Benz V-sarjan kuvat ja videot.

Kuvat ja videot


Mercedes-Benz V-sarjan kuvat ja videot.

Mercedes-Benz V-sarjan Avantgarden sivunäkymä, liukuovi oikealla ja toinen liukuovi vasemmalla.
Mercedes-Benz V-sarja perheretkellä vuoristossa.
Lähikuva Mercedes-Benz V-sarjasta, joka on matkalla aurinkoisena päivänä maantiellä.
Briljantinhopea Mercedes-Benz V-sarja öisessä maisemassa vasen liukuovi avattuna.
Mercedes-Benz V-sarjan urheilullinen cockpit. AMG Line värinäytöllisellä mittaristolla ja hiilikuituoptiikalla varustetuilla somiste-elementeillä.
Mercedes-Benz V-sarjan Exclusive somiste-elementeillä, jotka ovat harjattua alumiinipintaa, sekä nappanahkaisella monitoimiohjaupyörällä.
Mercedes-Benz V-sarjan Exclusive metallivärillä maalattuna ja panoraamakattoluukulla.
Mercedes-Benz V-sarjan Avantgarden tunnelmavalaistus ja somiste-elementit ebenpuuoptiikalla.
Sporttisen ainutlaatuisena esiintyy Mercedes-Benz V-sarjan Avantgarde AMG Line -varustepaketilla.
Mercedes-Benz V-sarja AMG Line -varustepaketilla edustaa sporttisen ainutlaatuisella ulkopuolellaan.
Mercedes-Benz V-sarjan sisäkuva. Avoin liukuovi ja miellyttävät takaistuimet kutsuvat matkustajia sisään.