Turvallisuus.

Uusi GLC Coupé huolehtii ennakoiden ja luotettavasti turvallisuudestasi.

Kohokohdat


Koska tärkeintä on päästä turvallisesti perille.

Uusi GLC Coupé huolehtii turvallisuudesta paremmin kuin koskaan ennen. Älykkäästi, ennakoivasti ja luotettavasti.

Kohokohdat


Koska tärkeintä on päästä turvallisesti perille.

Uusi GLC Coupé huolehtii turvallisuudesta paremmin kuin koskaan ennen. Älykkäästi, ennakoivasti ja luotettavasti.

Turvallisuutesi vuoksi. Ajoavustinpaketti.

Ajoavustinpaketti sisältää huippumoderneja turvallisuus- ja ajoavustinjärjestelmiä, jotka tuntuvasti keventävät kuljettajan rasitusta, vähentävät onnettomuusriskejä ja voivat parantaa turvallisuutta lähes kaikissa tilanteissa.

Ajoavustinpaketti on kuljettajan tukena etenkin yksitoikkoisen ajon aikana tai yllättävissä vaaratilanteissa. Esimerkiksi ruuhkassa, liikenneympyröissä tai risteyksissä. Se auttaa kuljettajaa pitämään auton oikealla kaistalla, ylläpitämään sopivaa etäisyyttä, vaihtamaan kaistaa, jarruttamaan vaaratilanteessa ja lieventämään seurauksia, jos onnettomuus on väistämätön.

Pysäköi varmasti pieneenkin tilaan.

Seuraa medianäytöltä neljän kameran välittämää kuvaa auton ympäristöstä. Saat selkeän kuvan parkkitilan ympäristöstä ja näet esimerkiksi ikkunatason alapuolella olevat esteet.

Päivä päivältä enemmän kannattajia: perävaunun ohjausavustin.

Lisävarusteena saatava perävaunun ohjausavustin auttaa kuljettajaa hankalimmissakin peruutuksissa. Tarkan anturitekniikan ansiosta peruutus sujuu vaivattomasti ja rennosti. Mikä helpotus – myös kokeneemmille kuljettajille.

Katsopa: jopa 84 kohokohtaa yhdessä paketissa.

MULTIBEAM LED -ajovalot mukautuvat automaattisesti ympäristön valoon. Kummassakin valoyksikössä on 84 LEDiä, jotka valaisevat ajoradan paremmin kuin tavalliset ajovalot. Näin voit tunnistaa vaarat vieläkin nopeammin.