Loputon vapauden jano.

Loputon vapauden jano.

GLA AMG Performance -mallin takaosan ilme on lähes aggressiivinen. Uusi jättöreunaspoileri ja diffuusorioptiikkainen AMG-takahelma vähentävät taka-akselin nostetta ja pitävät auton tiukasti kiinni maan pinnassa. Keula on AMG:lle tyypillinen, sillä siinä on AMG jäähdyttimen säleikkö, jossa on hopeakromin värinen kaksoislamelli, sekä AMG-etuhelma, jossa on A-wing-design. Suuret ilmanottoaukot ja niiden näyttävät lamellit korostavat auton itsevarmaa ja dynaamista ulkonäköä. Siten myös kompakti katumaasturi saavuttaa kunnioitusta millä tahansa ajopinnalla.

GLA AMG Performance -mallin perässä näkyy sekä katumaasturi että puhdas urheiluauto. Tämä voidaan havaita vaikka poikkeamalla hetkeksi syrjäteille. Pärjäät millä tahansa ajopinnalla, sillä autossa on suorituskykypainotteinen AMG Performance 4MATIC -neliveto ja lisävarusteena saatava AMG DYNAMIC PLUS -paketti jossa on AMG-etuakselin tasauspyörästölukko. Ajokokemuksesta tekevät intensiivisemmän lisävarusteena saatava AMG RIDE CONTROL -urheilualusta, jossa on adaptiivinen iskunvaimennus, ja "Race"-lisäajo-ohjelma. Voisiko tämän dynaamisempi vielä olla? Kyllä, yksityisellä kilparadalla. Kolmivaiheinen ajovakauden hallinta (ESP®) auttaa kuljettajaa pitämään auton turvallisesti ajoradalla.

Tekniikka paalupaikalla

Kuvassa näkyy GLA AMG Performance -auto etuviistosta lentokentällä.
Kuvassa näkyy GLA AMG Performance -auto takaa lentokentällä.

Tekniikka paalupaikalla

Mitä yhteistä on AMG-kuljettajilla ja AMG-insinööreillä? Heillä on bensaa suonissaan. Tämän todistaa maailman tehokkain sarjavalmisteinen<p>Nimellistehoa ja nimellisvääntömomenttia koskevat tiedot asetuksen (EY) nro 715/2007 tällä hetkellä voimassa olevan version mukaan.</p> nelisylinterinen turbomoottori, joka tuottaa 280 kilowattia (381 hv). Sen litrateho 141 kW/l (191 hv/l) on jopa tehokkaampi kuin useimmilla huippuautoilla. Twinscroll-pakokaasuahdin varmistaa korkean reagointiherkkyyden ja erinomaisen dynaamisuuden..

Moottori on valmistettu käsityönä "One Man – One Engine" -periaatteella, ja se tuottaa 475 newtonmetrin väännön<p>Nimellistehoa ja nimellisvääntömomenttia koskevat tiedot asetuksen (EY) nro 715/2007 tällä hetkellä voimassa olevan version mukaan.</p>. Se saa GLA AMG Performance -mallin kiihtymään nollasta sataan vain 4,4 sekunnissa. Vain lyhyt murahdus, ja auto menee täydellä voimalla eteenpäin.