Lataus ja toimintamatka.

Täysin sähköinen ja joustava – pitkän toimintamatkan ja nopean latausteknologian ansiosta. 

 

EQE 300 | energiankulutus kWh/100 km (WLTP yhdistetty): 16,5; CO2-päästöt g/km (WLTP yhdistetty): 0.<p>Energiankulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Energiankulutus&nbsp;ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta.<br> </p>

EQE 350 | energiankulutus kWh/100 km (WLTP yhdistetty): 16,5; CO2-päästöt g/km (WLTP yhdistetty): 0.

EQE 350+ | energiankulutus kWh/100 km (WLTP yhdistetty): 15,6; CO2-päästöt g/km (WLTP yhdistetty): 0.

EQE 350 4MATIC | energiankulutus kWh/100 km (WLTP yhdistetty): 18,0; CO2-päästöt g/km (WLTP yhdistetty): 0.

EQE 500 4MATIC | energiankulutus kWh/100 km (WLTP yhdistetty): 18,0; CO2-päästöt g/km (WLTP yhdistetty): 0.

Toimintamatka


Pitkä toimintamatka. Paikallisesti päästötön.

Miellyttävää matkantekoa uudella EQE:llä: pitkät toimintamatkat, lyhyet latausajat ja paikalliset päästöt tasan nolla.

Toimintamatka


Pitkä toimintamatka. Paikallisesti päästötön.

Miellyttävää matkantekoa uudella EQE:llä: pitkät toimintamatkat, lyhyet latausajat ja paikalliset päästöt tasan nolla.

Kuvassa näkyy Mercedes-EQ:n uuden EQE:n ulkopuoli sivulta.

Jopa

671 km 

toimintamatka sähköllä (WLTP)<p>Energiankulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Energiankulutus&nbsp;ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta.<br> </p>

(EQE 350+)

Jopa

31 minuutin

latausaika DC-latausasemilla (10–80%)<p>Latausajat vastaavat lataamista 10-80 % akun varaustasoon DC-pikalatausasemalla. Latausnopeus riippuu DC-pikalatausaseman tehosta ja olosuhteista. Latausteho ja -aika voivat poiketa ilmoitetuista ohjearvoista. Lataustehoon ja -aikaan vaikuttavat esimerkiksi käytetty latauspiste, auton käyttö, akuston lämpötila ja peräkkäisten latausten tiheys.</p>

(EQE 300)

0 grammaa CO2

liikkeellä ilman paikallisia päästöjä

EQE päivittäisessä käytössä


Yksilöllinen vastaus tärkeimpiin kysymyksiin.

Tutustu vain muutamalla klikkauksella siihen, miten sähköinen voimalinja varmistaa yksilöllisen liikkumisesi - esimerkiksi simuloimalla toimintamatkoja ja latausaikoja.

EQE päivittäisessä käytössä


Yksilöllinen vastaus tärkeimpiin kysymyksiin.

Tutustu vain muutamalla klikkauksella siihen, miten sähköinen voimalinja varmistaa yksilöllisen liikkumisesi - esimerkiksi simuloimalla toimintamatkoja ja latausaikoja.

Älykäs energianhallinta


EQ ja suuri ÄO.

Älykäs energianhallinta


EQ ja suuri ÄO.

Kuvassa näkyy uusi EQE Mercedes-EQ:lta.

Tutustu uuden EQE:n älykkäisiin järjestelmiin, jotka auttavat sinua aktiivisesti ajamaan mahdollisimman energiatehokkaasti ja ennakoiden toimintamatkan optimoimiseksi. Electric Intelligence -navigointi ‒ täyssähköautolle optimoitua reittisuunnittelua.

Ajotilat

Dynamic Select tarjoaa mahdollisuuden valita ajo-ohjelmien Eco, Comfort, Sport ja Individual välillä.

Tuntopalautteen antava kaasupoljin

Tämä innovatiivinen järjestelmä auttaa säästämään energiaa.

ECO-avustin

ECO-avustin tukee ennakoivaa ajamista.

Aktiivinen toimintamatka-avustin

Järjestelmä tarkastaa ajon aikana, saavutetaanko määränpää akussa sillä hetkellä olevalla energiamäärällä.

Energian talteenotto

EQE:ssä on neljä erilaista energian talteenottotasoa.

Latausmahdollisuudet


Helppoa ja nopeaa latausta.

Päätä itse, miten haluat ladata EQE-autosi: Miellyttävästi ja nopeasti kotona Mercedes-Benz Wallbox -latauslaitteella vai matkan varrella julkisilla latausasemilla?

Latausmahdollisuudet


Helppoa ja nopeaa latausta.

Päätä itse, miten haluat ladata EQE-autosi: Miellyttävästi ja nopeasti kotona Mercedes-Benz Wallbox -latauslaitteella vai matkan varrella julkisilla latausasemilla?

  Lataaminen kotona.

  Kuvassa näkyy Mercedes-EQ-malliston uuden EQE:n ulkopuoli.

  Mercedes-Benz Wallbox -latauslaitteen ansiosta kodistasi tulee latausasema: tehokkaan vaihtovirtalatausjärjestelmän ansiosta EQE:tä voi ladata 3-vaiheisesti – paljon nopeammin kuin tavallisesta kotitalouspistorasiasta. Mercedes-Benz Wallbox -latauslaitteen ansiosta voit valvoa ja tarkastella latausprosesseja myös Mercedes me -sovelluksen kautta. Wallbox-latauslaitteen asennuksesta huolehtivat valikoidut yhteistyökumppanimme, jotka neuvovat sinua samalla kaikissa kotilataukseen liittyvissä kysymyksissä.

  Lataaminen matkan varrella.

  Kuvassa näkyy Mercedes-EQ-malliston uuden EQE:n ulkopuoli.

  Uuden EQE:n lataamiseen käytettävissäsi on lukematon määrä julkisia vaihtovirta- ja tasavirta-latausasemia. Voit ladata auton vakiovarusteisella latauskaapelilla julkisilla latausasemilla (vaihtovirta) samalla kun asioit kaupungilla tai käyt vaikkapa syömässä. Pidemmillä matkoilla uuden EQE:n lataus onnistuu pikalatausasemilla (tasavirta), joita löytyy esimerkiksi moottoriteiden varsilta. Hyödynnä myös IONITY:n suurteholatausverkostoa, jonka asemia löytyy ympäri Eurooppaa.

   

  Mercedes me Charge tarjoaa pääsyn yhteen maailman laajimmista latausverkostoista, joka kattaa yli 500 000 latausasemaa. Tunnistautuminen latausasemalla sujuu erittäin kätevästi auton MBUX-multimediajärjestelmän kautta, Mercedes me -sovelluksella, Mercedes me Charge -kortilla tai ‒ uutena ominaisuutena ‒ Plug & Charge -toiminnolla tietyillä latausasemilla suoraan, kun kytket vain latausjohdon. Mercedes me Charge -latauksen yhteydessä lataat aina vihreää energiaa ympäri Euroopan. Mercedes-Benz käyttää laadukkaita alkuperätodistuksia varmistaakseen, että Mercedes me Charge -palvelulla ladatessasi sähköverkkoon syötetään vastaava määrä varmuudella uusiutuvista energialähteistä peräisin olevaa vihreää energiaa. Ladatut energiamäärät kompensoidaan siis varsinaisen lataustapahtuman jälkeen uusiutuvalla energialla.

  Digitaaliset palvelut.

  Kuvassa näkyy Electric Intelligence - navigointi.

  Etä- ja navigointipalvelut* kokoavat monia hyödyllisiä palveluita yhteen pakettiin. Electric Intelligence -navigointi varmistaa, että auton toimintamatka riittää aiottuun matkaan ja suunnittelee pitkille matkoille pakolliset latauspysähdykset optimaalisesti. Mercedes me -sovelluksella voit hakea esiin monenlaisia tietoja, esimerkkeinä akun varaustila ja jäljellä oleva toimintamatka. Sinulla on aina käytettävissäsi viimeisimmät tiedot ja voit lähteä rennolla mielellä pidemmällekin matkalle.

  *Näiden palvelujen käyttämiseksi sinun on rekisteröidyttävä Mercedes me -portaaliin ja hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Autoon tulee myös olla liitettynä käyttäjätili. IONITY-latausverkoston käytön sisältävän Mercedes me Charge -palvelun käyttämiseksi sinun pitää rekisteröityä Mercedes me Charge -käyttäjäportaaliin ja syöttää sinne maksutiedot. Harvinaisissa tapauksissa tämä saattaa johtaa eroavaisuuksiin esimerkiksi ladatun energian määrässä ja palveluntarjoajan laskuttaman energian määrässä. Jos sinulla on kysyttävää, Digital Charging Solutions GmbH auttaa sinua mielellään.

  EQ & A


  Tärkeimmät kysymykset sähköautoilusta ‒ ja vastauksemme.

  EQ & A


  Tärkeimmät kysymykset sähköautoilusta ‒ ja vastauksemme.

   • Todellinen toimintamatka sähköllä

    Miksi todellinen sähköinen toimintamatka on pienempi kuin mainittu?

    Toimintamatka vaihtelee riippuen yksilöllisestä ajotavasta, reitistä ja olosuhteista. Pääset sähköllä pidemmälle, kun ajat ennakoiden ECO-avustimen avulla ja käytät energian talteenottoa ja/tai rullaustoimintoa. Auton varusteet kuten istuinten lämmitys tai ilmastointilaite vaikuttavat myös toimintamatkaan.

   • AC- ja DC-latausteknologia

    Mitä eroa on AC- ja DC-latausteknologialla?

    Kaikki sähköajoneuvojen akut voidaan ladata vain tasavirralla (DC). Kaikki verkkopistorasiat, Mercedes-Benz Wallbox ja useimmat julkiset latauspisteet antavat kuitenkin vaihtovirtaa (AC), samoin kuin "voimavirtapistorasiat". Jotta lataaminen on mahdollista, on autoon asennettu sisäinen laturi, joka muuttaa vaihtovirran akun tarvitsemaksi tasavirraksi. Lataustehot välillä 1,8 kW–11 kW ovat mahdollisia – laturista ja latauskaapelista riippuen.

   • Ympäristön huomioon ottaminen

    Kuinka ympäristöystävällisiä sähköautot oikeasti ovat?

    Auton ympäristöystävällisuus riippuu vahvasti ajo- ja lataustoiminnastasi. Auton lataamalla virralla on myös merkitystä, eli onko se todellisesti vihreää sähköä vai energiasekoitusta. Moniin yleisiin latauspisteisiin tulee uusiutuvaa energiaa, ja myös yksityisissä kotitalouksissa vihreä sähkösopimus on vain muutaman näpäytyksen päässä.