Advanced Plus -paketti.

Advanced Plus -paketti.

Kuvassa on Mercedes-EQ:n EQB:n keskikonsolin etuosassa oleva säilytyslokero langattomalle lataukselle.

Langaton latausjärjestelmä mobiililaitteille

Lataa langattomasti ajon aikana: keskikonsoliin on saatavana lisävarusteena induktiivinen latausalusta, jolla älypuhelin latautuu langattomasti.

Kuvassa Thermotronic-ilmastointiautomatiikka EQB:ssä Mercedes-EQ:lta.

Thermotronic-ilmastointiautomatiikka

Thermotronic säätää kahden alueen lämpötilan yksilöllisesti. Tunnistimien ansiosta lämpötila pysyy tasaisena ja haluttaessa eri lämpötilassa kuljettajan ja etumatkustajan puolella.

Kuvassa Keyless GO -mukavuuspaketti EQB:ssä Mercedes-EQ:lta.

KEYLESS-GO-mukavuuspaketti.

Keyless-Go-mukavuuspaketin avulla voit avata ja lukita autosi lukituksen sekä käynnistää moottorin vain pitämällä avainta mukana. Hands-free-access-toiminto mahdollistaa takaluukun avaamisen ja sulkemisen ilman kosketusta. 

Kuvassa äänentoistojärjestelmä EQB:ssä Mercedes-EQ:lta.

Advanced-äänentoistojärjestelmä.

Äänentoistojärjestelmä tekee musiikinkuuntelusta osan ajokokemusta. Kaiutinjärjestelmä on sovitettu täydellisesti juuri auton sisätilaan sopivaksi.

Kuvassa täysin digitaalinen mittaristonäyttö EQB:ssä.

Täysin digitaalinen mittaristonäyttö.

Widescreen Cockpitiin sisältyy täysin digitaalinen mittaristonäyttö, jonka avulla voit pitää silmällä kaikkia tärkeitä ajamiseen liittyviä tietoja.

Kuvassa EQB:n medianäyttö.

Medianäyttö

Widescreen Cockpit -laajakuvanäyttöön sisältyy myös 10,25-tuumainen medianäyttö, joka on toteutettu kosketusnäyttönä. Siinä multimediasisältösi näkyy tarkkapiirtoisesti, ja kuvalaatu on erinomainen.

Kuvassa EQB:n ulkopeili.

Peilipaketti

Peilipaketti sisältää ulkopeilit, jotka kääntyvät koria vasten ja takaisin ajoasentoon sähkötoimisesti kuljettajan ovessa olevasta näppäimestä.

Kuvassa pysäköintipaketti, jossa peruutuskamera.

Pysäköintipaketti, jossa on peruutuskamera

Tämän paketin avulla hallitset pysäköinnin ja peruuttamisen helposti. Aktiivinen pysäköintiavustin, jossa on Parktronic-pysäköintitutka etsii sopivan pysäköintipaikan ja auttaa sinua pysäköimään siihen. Lisäksi peruutuskamera takanäkymällä voi auttaa välttämään kalliita auton vaurioita.

Kuvassa katveavustin EQB:ssä.

Katveavustin

Katveavustin pystyy varoittamaan visuaalisesti ja akustisesti sivutörmäyksistä kuolleessa kulmassa olevien tienkäyttäjien kanssa. Matkan jälkeen järjestelmä pysyy hereillä ja voi varoittaa, jos avaat oven väärällä hetkellä.