Varusteet.

Tee EQB:stä täysin omasi.

EQB 250 | energiankulutus kWh/100 km (WLTP yhdistetty): 16,5; CO2-päästöt g/km (WLTP yhdistetty): 0. <p>Energiankulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Energiankulutus&nbsp;ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta.<br> </p>

EQB 250+ | energiankulutus kWh/100 km (WLTP yhdistetty): 16,4; CO2-päästöt g/km (WLTP yhdistetty): 0. 
EQB 300 4MATIC | energiankulutus kWh/100 km (WLTP yhdistetty): 18,3; CO2-päästöt g/km (WLTP yhdistetty): 0.<p>Energiankulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Energiankulutus&nbsp;ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta.<br> </p>
EQB 350 4MATIC | energiankulutus kWh/100 km (WLTP yhdistetty): 18,3; CO2-päästöt g/km (WLTP yhdistetty): 0. <p>Energiankulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Energiankulutus&nbsp;ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta.<br> </p>

Suunnittele oma autosi kätevästi


Näin teet EQB-autostasi yksilöllisen.

Ulkopuolen ja sisätilan vaihtoehdot, nerokkaat varustepaketit ja lukuisat muut yksilöintivaihtoehdot EQB-autoosi.

Suunnittele oma autosi kätevästi


Näin teet EQB-autostasi yksilöllisen.

Ulkopuolen ja sisätilan vaihtoehdot, nerokkaat varustepaketit ja lukuisat muut yksilöintivaihtoehdot EQB-autoosi.

Vakiomalli


Kohokohdat vakiona.

Monet näyttävään designiin, mukavuuteen ja turvallisuuteen liittyvät varusteet ja ominaisuudet ovat EQB:ssä jo vakiovarusteena.

Vakiomalli


Kohokohdat vakiona.

Monet näyttävään designiin, mukavuuteen ja turvallisuuteen liittyvät varusteet ja ominaisuudet ovat EQB:ssä jo vakiovarusteena.

Drag horizontally
 • LED-valonauhat.

  Näyttävät valonauhat Black Panel -keulamaskin yläpuolella ja auton takaosassa LED-takavalojen välissä ovat EQB:n näkyvä ja tunteisiin vetoava tunnusmerkki.

 • LED High Performance -ajovalot

  LED High Performance -ajovalot.

  LED High Performance -ajovalot tuovat lisää turvallisuutta pimeällä ajamiseen ja ovat ulkonäöltään ainutlaatuiset ja huomiota herättävät. LED-tekniikka valaisee edessä olevan tien paremmin kuin perinteiset valonheittimet ‒ ja kuluttaa vähemmän energiaa.

  Aktivoi adaptiivinen kaukovaloavustin, ja voit hyödyntää kaukovalojen pitkää kantamaa vaivatta ja huoletta. Heti kun järjestelmä havaitsee, että oman auton edessä ei ole autoja, se kytkee kaukovalot päälle.

 • Progressive-malliversio

  Progressive-malliversio tuo autoon uutta ilmettä. Miellyttäviä yksityiskohtia, jotka voit nähdä ja tuntea: esimerkiksi mukavuusistuimet, jotka on verhoiltu Artico-tekonahkan ja Fléron-kankaan yhdistelmällä, sisältäen istuinmukavuuspaketin, sekä nahkaverhoiltu ohjauspyörä. Aerodynaamiset 18-tuumaiset kevytmetallivanteet ja kiillotetusta alumiinista valmistetut kattokaiteet korostavat auton ulkopuolen näyttävää ilmettä.

 • Tavaratilapaketti

  Tavaratilapaketti

  Kuljeta arjen ja vapaa-ajan tavarat entistä käytännöllisemmin ja turvallisemmin. Tavaratilapaketti yhdistää sitä varten lisäsäilytystilan ja monipuoliset liitäntävaihtoehdot, joihin lukeutuu esimerkiksi 12 V pistoke. Autosi monikäyttöisyys lisääntyy, ja liittimestä tulee minikokoinen latauspiste. Auto voi esimerkiksi huolehtia kylmälaukun virransyötöstä, jolloin ruokaostoksesi tai evääsi säilyvät kylminä.

 • Easy-Pack-takaluukku

  Easy-Pack-takaluukku.

  Todella kätevää: Easy-Pack-takaluukun voi avata ja sulkea sähköisesti, joten tavaroiden pakkaaminen ja purkaminen on helppoa. Avautuminen ja sulkeutuminen käynnistyy kätevästi näppäimen painalluksella, ja liikkeen voi pysäyttää milloin tahansa painamalla näppäintä uudelleen.

 • Peruutuskamera.

  Peruutuskamera näyttää auton takana olevan lähialueen medianäytössä. Piiloon jäävät esteet ja reunakivetykset tulevat selkeästi näkyviin eri näkymävaihtoehtojen ansiosta. Näin myös hankaliin ja ahtaisiin pysäköintipaikkoihin uskaltaa ajaa ilman huolta. Kamerakuva helpottaa myös ajamista sopivaan kohtaan perävaunua kiinnitettäessä.

Kuvassa EQB:n vakiovarusteinen malli ulkopuolelta.
 • LED-valonauhat

 • LED High Performance -ajovalot

 • Progressive-malliversio

 • Tavaratilapaketti

 • Easy-Pack-takaluukku

 • Peruutuskamera

Siirrä kuvaa vetämällä
 • Nelisuuntainen ristiselän tuki

  Nelisuuntainen ristiseläntuen säätö.

  Nelisuuntainen ristiseläntuen säätö tukee ergonomista istuma-asentoa ja rentouttaa samalla selän lihaksia. Nelisuuntainen ristiseläntuki on pieni yksityiskohta, jolla on suuri vaikutus. Ristiseläntuella istuimen voi säätää sopimaan juuri sinun alaselkäsi muotoon ja se parantaa selän tukea. Tarjolla on neljä säätöä: ylemmäs, alemmas, heikompi ja voimakkaampi.

 • Mercedes me -etä- ja latauspalvelut Premium.

  Etä- ja latauspalvelujen Premium-paketti* yhdistää sinut nerokkaasti autoosi. Voit vaikkapa paikantaa autosi ja hallita tiettyjä toimintoja etäyhteydellä. Mercedes me Charge -palvelun avulla voit ladata sähköä monilta julkisilta latausasemilta siten, että kustannusten läpinäkyvyys on paras mahdollinen. Sinun pitää vain rekisteröityä kerran, ja laskutus hoituu sen jälkeen keskitetysti. Mercedes me Charge -jäsenyys on maksuton vuoden ajan aktivoinnista.

  * Näiden palvelujen käyttämiseksi sinun on rekisteröidyttävä Mercedes me -portaaliin ja hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Autoon tulee myös olla liitettynä käyttäjätili. Ensimmäisen sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan. Palvelut tulee aktivoida ensimmäisen kerran vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai auton luovutuksesta asiakkaalle, kumpi tulee ensin.

 • Keskikonsolin rulokannellinen säilytyslokero.

  Keskikonsolin rulokannellinen säilytyslokero.

  Keskikonsolin säilytyslokeron laadukas rulokansi peittää tavarat elegantisti. Rulokannen ansiosta koko sisätila näyttää siistimmältä ja silti kaikki tärkeät tavarat ovat heti käsillä. Käytännölliseen säilytystilaan mahtuvat päivittäin tarvittavat tavarat kuten älypuhelin, lompakko tai avaimet.

 • Nopeusrajoitusavustin.

  Nopeusrajoitusavustin helpottaa nopeusrajoitusten noudattamista ja auttaa välttämään turhat ylinopeussakot. Järjestelmä tunnistaa kameran avulla senhetkiset nopeusrajoitukset ja näyttää ne mittaristossa. Lisäksi järjestelmä tunnistaa myös muut lisäkilvet, kuten erityisiin sääolosuhteisiin liittyvät märän kelin rajoitukset.

 • Näkyvyyspaketti

  Näkyvyyspaketti.

  Lisää valoa ja parempi näkyvyys sisätilassa: esimerkiksi läpikuultavat valojen peitelevyt kattokäyttöpaneelissa luovat kolmiulotteisen kristallimaisen vaikutelman. Häikäisysuojan meikkipeili on valaistu, jotta nopea peiliin vilkaisu tai meikin kohentaminen onnistuu vaivattomasti.

 • MBUX-multimediajärjestelmä.

  MBUX-multimediajärjestelmä.

  MBUX-multimediajärjestelmän ansiosta voit käyttää monia EQB:n toimintoja älykkäästi ja intuitiivisesti kookkailta ja tarkkapiirtoisilta näytöiltä – joko käsielein, koskettamalla tai puheohjauksella. MBUX aktivoituu, kun sanot kaksi sanaa, "Hey Mercedes", minkä jälkeen voit ilmaista toiveesi. Älypuhelimien ja digitaalisen median liitännät pitävät huolen monipuolisesta tiedon ja viihteen tarjonnasta autossa.

 • Tunnelmavalaistus

  Mukauta auton sisätila täysin omien mieltymystesi tai kulloinkin vallitsevan tunnelman mukaan. Tunnelmavalaistuksen 64 värisävyä luovat sisätilaan kiehtovia värimaailmoja, jotka voivat vaihtua dynaamisesti tai jotka valaisevat useita sisätilan alueita eri värein.

 • Polviturvatyyny

  Polviturvatyyny.

  Polviturvatyyny auttaa suojaamaan polvia ja estää niitä osumasta ohjauspyörän akseliin tai kojelautaan vakavan nokkakolarin sattuessa. Tämä voi estää loukkaantumisen tai vähentää mahdollisten vammojen vakavuutta. Turvatyyny laukeaa millisekunneissa ja tukee samalla koko kehon asentoa. Käytännössä kaikki turvavarusteet, mukaan lukien turvavyöt, toimivat näin ollen yhdessä optimaalisen suojan varmistamiseksi.

Kuvassa EQB:n sisätilan vakiovarusteet.
 • Nelisuuntainen ristiseläntuen säätö

 • Mercedes me -etä- ja latauspalvelut Premium

 • Keskikonsolin rulokannellinen säilytyslokero

 • Nopeusrajoitusavustin

 • Näkyvyyspaketti

 • MBUX-multimediajärjestelmä

 • Tunnelmavalaistus

 • Kuljettajan polviturvatyyny

Varustepaketit


Oikea varustepaketti kaikkiin vaatimuksiin.

Kolme lisävarustepakettia rakentuvat aina toistensa pohjalle ja tarjoavat lukuisia kohokohtia mukavuuden, turvallisuuden ja tekniikan saralla. Yksittäisten varustepakettien hintoja ei lasketa yhteen, vaan lopuksi maksat vain siitä paketista, jonka lopuksi päätät valita.

Varustepaketit


Oikea varustepaketti kaikkiin vaatimuksiin.

Kolme lisävarustepakettia rakentuvat aina toistensa pohjalle ja tarjoavat lukuisia kohokohtia mukavuuden, turvallisuuden ja tekniikan saralla. Yksittäisten varustepakettien hintoja ei lasketa yhteen, vaan lopuksi maksat vain siitä paketista, jonka lopuksi päätät valita.

 • Advanced-paketti

  Advanced-paketti.

  The image shows the widescreen cockpit in the EQB from Mercedes-EQ.

  Widescreen Cockpit

  Advanced-paketti.

  Advanced-paketti tuo autoon lisää esteettisiä yksityiskohtia ja käytännöllisiä varusteita. Kaksi tarkkapiirtoista 10,25 tuuman näyttöä yhdistyvät kojelaudan laajakuvanäytöksi, Widescreen Cockpitiksi, joka on auton todellinen digitaalinen hallintakeskus. Lisäksi useat avustinjärjestelmät auttavat sinua pitämään kaiken hallinnassa stressaavissa tilanteissa.

  • Widescreen Cockpit sisältää medianäytön sekä täysin digitaalisen mittaristonäytön, kumpikin 10,25-tuumaisia
  • Pysäköintipaketti, jossa on peruutuskamera
  • Peilipaketti
 • Advanced Plus -paketti

  Advanced Plus -paketti.

  Kuvassa mobiililaitteiden langaton latausjärjestelmä.

  Mobiililaitteiden langaton latausjärjestelmä

  Advanced Plus -paketti.

  Mukavuudesta tulee suorastaan käsin kosketeltavaa tämän paketin myötä. Advanced-paketin varusteiden lisäksi autossa on esimerkiksi miellyttävä avaimettoman käytön Keyless-Go-mukavuuspaketti. Hyvänolon tunnetta lisäävät ajomatkan aikana lisäksi kaksialueinen Thermotronic-ilmastointiautomatiikka sekä Advanced-äänentoistojärjestelmän huippusointi samalla, kun älypuhelimesi latautuu kätevästi langattomasti.

  • Mobiililaitteiden langaton latausjärjestelmä
  • Thermotronic-ilmastointiautomatiikka
  • Keyless-Go-mukavuuspaketti
  • Advanced-äänentoistojärjestelmä
  • Widescreen Cockpit sisältää medianäytön sekä täysin digitaalisen mittaristonäytön, kumpikin 10,25-tuumaisia
  • Pysäköintipaketti, jossa on peruutuskamera
  • Peilipaketti

Lisävarusteet


Lisävarusteet. Lisää kohokohtia EQB-autoosi.

Lisää mukavuutta, turvallisuutta ja monikäyttöisyyttä: tutustu kaikkiin lisävarusteisiin, joita voit lisätä varustepakettien oheen.

Lisävarusteet


Lisävarusteet. Lisää kohokohtia EQB-autoosi.

Lisää mukavuutta, turvallisuutta ja monikäyttöisyyttä: tutustu kaikkiin lisävarusteisiin, joita voit lisätä varustepakettien oheen.

EQB ja panoraamakattoluukku

Panoraamakattoluukku.

EQB ja Energizing Plus -paketti

Energizing Plus -paketti

Lisää lisävarusteita.

Tutustu mukavuuteen liittyviin lisävarusteisiin.

EQB ja Pre-Safe®-järjestelmä.

Pre-Safe®-järjestelmä

EQB ja ajoavustinpaketti

Ajoavustinpaketti

Lisää lisävarusteita.

Tutustu turvallisuuteen liittyviin lisävarusteisiin.

EQB ja Head-up-näyttö

MBUX-innovaatiopaketti

Lisää lisävarusteita.

Tutustu monikäyttöisyyteen liityviin lisävarusteisiin.