Mukavuus ja turvallisuus.

MBUX ja älykkäät avustinjärjestelmät yhdistävät sinut intuitiivisesti EQB-täyssähköautoon, joka tarjoaa tilaa tarpeisiisi jopa seitsemällä istuimella.

EQB 250 | energiankulutus kWh/100 km (WLTP yhdistetty): 16,5; CO2-päästöt g/km (WLTP yhdistetty): 0. <p>Energiankulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Energiankulutus&nbsp;ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta.<br> </p>

EQB 250+ | energiankulutus kWh/100 km (WLTP yhdistetty): 16,4; CO2-päästöt g/km (WLTP yhdistetty): 0. 
EQB 300 4MATIC | energiankulutus kWh/100 km (WLTP yhdistetty): 18,3; CO2-päästöt g/km (WLTP yhdistetty): 0.<p>Energiankulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Energiankulutus&nbsp;ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta.<br> </p>
EQB 350 4MATIC | energiankulutus kWh/100 km (WLTP yhdistetty): 18,3; CO2-päästöt g/km (WLTP yhdistetty): 0. <p>Energiankulutus ja toimintamatka on määritetty asetuksen 2017/1151/EU mukaisesti vakiovarusteisella autolla. Energiankulutus&nbsp;ja toimintamatka riippuvat mm. auton kokoonpanosta ja olosuhteista. Todellinen toimintamatka riippuu lisäksi mm. kuljettajan yksilöllisestä ajotavasta, ajonopeudesta, keli-, tie- ja liikenneolosuhteista, ulkolämpötilasta, auton kuormauksesta sekä ilmastointilaitteen/lämmityksen käytöstä ja voi näin ollen poiketa mainitusta.<br> </p>

Kansainvälisten tavarantoimitusvaikeuksien takia kommunikaatiomoduulin (LTE) saatavuus saattaa olla tietyissä automalleissa tilapäisesti rajoittunut. Tilanne vaikuttaa etenkin Mercedes me connect -palveluihin, mukaan lukien hätäpuhelujärjestelmä (eCall). Säännöllisesti päivitettävät tiedot aiheesta löydät Mercedes-Benz-jälleenmyyjältä.

Tilat ja muunneltavuus


Reilut tilat monipuolisiin tarpeisiin.

EQB:n istuinvaihtoehdot ja tavaratila ovat yhtä muunneltavat kuin on elämäsikin. Hyödynnä muunneltavuutta juuri omien tarpeidesi mukaan: haluatko kuljettaa autossa enemmän matkustajia vai kookkaita tavaroita? Niin tai näin, EQB on oikea tilaihme.

Tilat ja muunneltavuus


Reilut tilat monipuolisiin tarpeisiin.

EQB:n istuinvaihtoehdot ja tavaratila ovat yhtä muunneltavat kuin on elämäsikin. Hyödynnä muunneltavuutta juuri omien tarpeidesi mukaan: haluatko kuljettaa autossa enemmän matkustajia vai kookkaita tavaroita? Niin tai näin, EQB on oikea tilaihme.

Videossa EQB Mercedes-EQ:lta
Video EQB:n tilakonseptista.
Katso uudelleen

Jopa

3

istuinriviä

Jopa

7

istuinta

Tavaratilan tilavuus jopa

1710

litraa

EQB on täydellinen auto monenlaisiin elämäntilanteisiin, sillä siinä on reilut ja helposti muunneltavat tilat. Tässä monikäyttöisessä autossa on jopa seitsemän istuinta ja ihanteellinen yhdistelmä tilaa, mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Kookasta tavaratilaa voidaan kasvattaa edelleen kääntämällä takaistuimet eteen ja siirtämällä niitä vielä eteenpäin. Perheitä ajatellen EQB:ssä on ISOFIX-lastenistuinkiinnikkeet kaikkiaan neljälle lastenistuimelle, toisella ja kolmannella istuinrivillä. Kiinnikkeet helpottavat lastenistuimien kiinnittämistä ja tekevät matkustamisesta erityisen turvallista. Maasta riippuen i-Size-lastenistuimet voidaan asentaa toiselle istuinriville.  Lastenistuin tai turvakaukalo voidaan kiinnittää myös etumatkustajan istuimelle.

Tuotteeseen on voinut tulla muutoksia sisältöjen tuottamisen jälkeen.

  Kaksi istuinta kolmannelle istuinriville

  Kuvassa EQB:n kolmas istuinrivi

  Kolmannelle istuinriville on saatavana kaksi eteen käännettävää istuinta, jotka soveltuvat enintään 1,65 metrin kokoisille matkustajille. Kun kolmannen istuinrivin istuimet käännetään eteen ja painetaan alas tavaratilan lattiaan, muodostuu lähes tasainen pinta ‒ ihanteellinen ratkaisu monenlaisten tavaroiden kuljetukseen.

  Takaistuimien etäisyyssäätö ja Easy-Entry-toiminto

  Kuvassa esitelty takaistuimien etäisyyssäätö ja Easy-Entry-toiminto.

  EQB:n takaistuimia voi siirtää eteen- ja taaksepäin, mikä lisää sisätilan monikäyttöisyyttä. Toisen istuinrivin istuimia voi siirtää etäisyyssuunnassa kätevästi jopa 140 mm.
  Easy-Entry-toiminnon ansiosta takaistuimen ulompia istuimia voi siirtää eteenpäin jopa 220 mm verran silloin, kun autossa on istuimet kolmannella istuinrivillä. Vasemman, keskimmäisen ja myös oikean istuimen selkänojat kääntyvät eteen, jotta kolmannelle istuinriville meno on mahdollisimman helppoa.

  Tavaratilapaketti

  Kuvassa esitelty tavaratilapaketti EQB:ssä.

  Vakiovarusteinen tavaratilapaketti sisältää runsaan valikoiman säilytystilavaihtoehtoja: esimerkiksi tavaratilan sivuverhousten verkot ja kiinnityshihnat auttavat tavaroita pysymään turvallisesti paikoillaan.

  Hands-Free Access -toiminto

  Kuvassa esitelty Hands-Free Access -toiminto EQB:ssä.

  Hands-Free Access -toiminnolla tavaratilan luukku avautuu miellyttävästi ilman kosketusta, kun jalkaa heilautetaan tavaratilan alapuolella.

  MBUX


  Älykäs avustin aina matkalla mukana.

  Älykäs multimediajärjestelmä on EQB-autosi intuitiivinen hallintakeskus.

  MBUX on EQB-autosi älykäs hallintakeskus. Sinun tarvitsee vain seurata intuitiotasi. 

  MBUX


  Älykäs avustin aina matkalla mukana.

  Älykäs multimediajärjestelmä on EQB-autosi intuitiivinen hallintakeskus.

  MBUX on EQB-autosi älykäs hallintakeskus. Sinun tarvitsee vain seurata intuitiotasi. 

  Videossa EQB Mercedes-EQ:lta
  Videossa EQB Mercedes-EQ:lta.
  Katso uudelleen

  Tuotteeseen on voinut tulla muutoksia sisältöjen tuottamisen jälkeen.

   MBUX-sisätila-avustin

   EQB ja MBUX-sisätila-avustin.

   Innovatiivinen järjestelmä, joka reagoi liikkeeseesi: voit aktivoida tiettyjä toimintoja kättä liikuttamalla, esimerkkinä auton sisätilan valaistus. Käytön helpottamiseksi edelleen tietyt kosketusnäytön painikkeet korostuvat, kun kätesi lähestyy näyttöä.

   Puheohjaus

   Kuvassa MBUX-multimediajärjestelmä EQB:ssä.

   Kaksi sanaa ja lukematon määrä toiveita: sanat "Hey Mercedes" aktivoivat MBUX-puheohjausjärjestelmän, joka tottelee jokaista sanaasi. Pääset ohjaamaan puhumalla monia toimintoja, esimerkkeinä lämpötilasäädöt, toimintamatkan valvonta ja erilaiset ennusteet. Luonnollisen puheen tunnistava puheohjaus on oppiva järjestelmä, jota päivitetään jatkuvasti.

   Touch Control -näppäimet

   Kuvassa MBUX-multimediajärjestelmän Touch Control -näppäimet EQB:ssä.

   Käytä MBUX-multimediajärjestelmää juuri niin kuin haluat: ohjauspyörän Touch Control -kosketusnäppäimillä, keskikonsolin Touchpad-kosketuslevyllä tai 10,25-tuumaisella kosketusnäytöllä. Helposti ymmärrettävät symbolit varmistavat erinomaisen käyttömukavuuden.

   Näyttötyylit

   Kuvassa MBUX-multimediajärjestelmä EQB:ssä.

   Valitse näyttöjen ilme tarpeidesi mukaan. Voit valita täysin digitaalisen mittaristonäytön tyylin seuraavista näyttötyyleistä, mielesi tai tilanteen mukaan: Klassinen, Urheilullinen tai Progressiivinen, joiden värit muuttuvat informatiivisesti.

   Head-up-Display -heijastusnäyttö

   Kuvassa Head-Up-näyttö EQB:ssä.

   MBUX-innovaatiopakettiin sisältyvä Head-up-Display -heijastusnäyttö muuntaa tuulilasin digitaaliseksi näyttämöksi: virtuaaliset kuvat heijastetaan kuljettajan näkökenttään. Tärkeät ajamiseen liittyvät tiedot ovat jatkuvasti näkyvillä ajon aikana. Kuljettajan katse pysyy näin tiessä.

   Esi-ilmastointi

   Kuvassa MBUX-multimediajärjestelmä EQB:ssä.

   Päätä EQB:n sisälämpötila jo ennalta: esi-ilmastointi, jossa on älykäs lämmönhallinta, voi lämmittää autosi sisätilan kylminä päivinä ja puolestaan viilentää sen kuumina kesäpäivinä jo ennen matkaan lähtöä. Käyttömukavuutta parantaa edelleen mahdollisuus asettaa liikkeellelähtöaika ennalta MBUX-multimediajärjestelmällä tai Mercedes me -sovelluksella.

   Yhteysmahdollisuudet


   Nerokkaasti verkotettuna.

   Koe intuitiivinen yhteys sinun, älypuhelimesi ja EQB-autosi välillä

   Yhteysmahdollisuudet


   Nerokkaasti verkotettuna.

   Koe intuitiivinen yhteys sinun, älypuhelimesi ja EQB-autosi välillä

    Älypuhelimen integrointi

    Kuvassa medianäyttö EQB:ssä.

    Helppo ja nopea pääsy älypuhelimesi tärkeimpiin sovelluksiin: älypuhelimen integrointi mahdollistaa matkapuhelimen yhdistämisen auton multimediajärjestelmään Apple CarPlayn<p>Apple CarPlay on Apple Inc:n tavaramerkki.</p> ja Android Auton<p>Android Auto Google LLC:ltä.</p> avulla. Voit käyttää nopeasti ja helposti myös ulkopuolisten palveluntarjoajien sovelluksia, kuten Spotify-musiikkipalvelua.

    Langaton latausjärjestelmä mobiililaitteille

    Kuvassa esitetty älypuhelimen langaton lataus.

    Lataa langattomasti ajon aikana: keskikonsoliin on saatavana lisävarusteena induktiivinen latausalusta, jolla älypuhelin latautuu langattomasti.

    Mercedes me connect


    Entistä käytännöllisempää - Mercedes-Benzin digitaalisten palveluiden avulla.

    Mercedes me connect


    Entistä käytännöllisempää - Mercedes-Benzin digitaalisten palveluiden avulla.

    Kuvassa Mercedes-Benz-mallin sisätila.

    Mercedes me connect -palveluiden ja Mercedes me -sovellusten avulla saat ajamiseen vieläkin lisää mukavuutta, turvallisuutta, ajonautintoa ja digitaalista tukea, sillä niiden kautta saat Mercedes-autoosi liittyvää tärkeää tietoa ja käteviä toimintoja niin autoon kuin älypuhelimeesi.


    Runsaiden Mercedes me connect -palveluiden ansiosta voit kokea täydellisen ajonautinnon joka hetki - juuri niin kuin itse haluat. Sinä itse päätät, minkä näistä palveluista haluat ottaa aktiiviseen käyttöön. Älypuhelimeesi ladattavilla sovelluksilla voit pitää jatkuvasti silmällä Mercedes-autosi tärkeitä tietoja ja hyödyntää käteviä toimintoja, vaikka olet itse kaukana autostasi.

    Kohokohdat:

    • Mukavuus
    • Etähallinta
    • Navigointi
    • Auton suojaus

    Jotta voit käyttää Mercedes me connect -palveluita, sinun on luotava Mercedes me ID ja hyväksyttävä Mercedes me connect -palveluiden käyttöehdot. Näytettäviin palveluihin sekä niiden saatavuuteen ja toiminnallisuuteen vaikuttaa erityisesti ajoneuvomalli, valmistusvuosi, lisävarusteet sekä maa.

    Mukavuuspalvelut


    Stressitöntä sähköautoilua.

    Mercedes-EQ-malliston autoihin saatavat mukavuuspalvelut helpottavat päivittäisiä rutiineja ja tuovat lisää mukavuutta ja turvallisuutta.

    Mukavuuspalvelut


    Stressitöntä sähköautoilua.

    Mercedes-EQ-malliston autoihin saatavat mukavuuspalvelut helpottavat päivittäisiä rutiineja ja tuovat lisää mukavuutta ja turvallisuutta.

    Kuvassa EQB latauksessa latausasemmalla.

    Pitkän aikavälin mielenrauhaa palveluilla, jotka kattavat huollot, korjaukset, takuun ja mahdolliset vikatilanteet. EQB-auton mukavuuspalvelut sisältävät houkuttelevia huoltopaketteja sekä Mercedes-Benzille tutun erinomaisen asiakaspalvelun. Auton nouto- ja palautuspalvelu varmistaa, että korjaamokäynnit sujuvat rennoissa merkeissä. Palvelun myötä EQB-autosi nimittäin noudetaan korjaamolle ja palautetaan takaisin sinulle sopivaan ajankohtaan.

    Turvallisuus


    Havaintokykysi tueksi.

    EQB tukee sinua älykkäin avustinjärjestelmin ja voi tietyissä tilanteissa varoittaa sinua mahdollisista vaaroista ja suojata sinua, matkustajiasi ja myös muita tienkäyttäjiä.

    Turvallisuus


    Havaintokykysi tueksi.

    EQB tukee sinua älykkäin avustinjärjestelmin ja voi tietyissä tilanteissa varoittaa sinua mahdollisista vaaroista ja suojata sinua, matkustajiasi ja myös muita tienkäyttäjiä.

    Kuvassa EQB kuvattuna sisältä ja kolme matskustajaa sekä kuljettaja.
    The image shows the EQB from Mercedes-EQ with Driving Assistance Package including numerous assistance systems.

    Ajoavustinpaketti

    The image shows a diagram of the functionality of the Traffic Sign Assist in the EQB from Mercedes-EQ.

    Liikennemerkkiavustin

    Lisää ajoavustinjärjestelmiä.

    Tutustu EQB:n muihin ajoavustinjärjestelmiin.

    The image shows the LED High Performance headlamps of the EQB from Mercedes-EQ.

    LED High Performance -ajovalot

    The image shows the EQB from Mercedes-EQ, equipped with Adaptive Highbeam Assist.

    Adaptiivinen kaukovaloavustin

    The image shows a diagram depicting the functionality of the assistance system in the guise of the Parking Package with 360° camera for the EQB from Mercedes-EQ.

    Pysäköintipaketti, sisältää 360°-kameran

    The image shows a diagram depicting the functionality of the assistance system in the guise of the Parking Package with reversing camera for the EQB from Mercedes-EQ.

    Pysäköintipaketti, sisältää peruutuskameran

    The image shows a diagram of the functionality of Active Parking Assist with PARKTRONIC for the EQB from Mercedes-EQ.

    Aktiivinen pysäköintiavustin, jossa on Parktronic-pysäköintitutka

    The image shows a graphical representation of the PRE-SAFE® system in the EQB from Mercedes-EQ.

    PRE-SAFE®-järjestelmä

    The image shows a graphical representation of the knee airbag in the EQB from Mercedes-EQ.

    Polviturvatyyny

    Lisää kokonaisturvallisuuteen liittyviä ajoavustinjärjestelmiä.

    Tutustu EQB:n kokonaisvaltaisiin turvallisuusjärjestelmiin.