Advanced Plus -paketti.

Toinen varustepaketti EQA-autoosi.

Advanced Plus -paketti.

Toinen varustepaketti EQA-autoosi.

Kuvassa näkyy Mercedes-EQ-malliston EQA:n Thermotronic-ilmastointiautomatiikka, jossa on erilliset lämpötila-asetukset kuljettajan ja etumatkustajan puolelle.

Thermotronic-ilmastointiautomatiikka.

Thermotronic säätää kahden alueen lämpötilan yksilöllisesti. Tunnistimet varmistavat halutun lämpötilan kuljettajan ja etumatkustajan puolella.

Kuvassa näkyy Mercedes-EQ-malliston EQA:n Keyless-Go-mukavuuspaketti: Hands-Free Access mahdollistaa takaluukun avaamisen jalkaa takapuskurin alla heilauttamalla.

KEYLESS-GO-mukavuuspaketti.

Keyless-Go-mukavuuspaketin avulla voit avata ja lukita autosi lukituksen sekä käynnistää moottorin vain pitämällä avainta mukana.

Kuvassa näkyy Mercedes-EQ-malliston EQA, keskipisteenä äänentoistojärjestelmä.

Advanced-äänentoistojärjestelmä.

Kaiutinjärjestelmä on sovitettu täydellisesti juuri auton sisätilaan sopivaksi ja se toistaa musiikkia 225 watin kokonaisteholla.

Kuvassa näkyy Mercedes-EQ-malliston EQA:n keskikonsolin säilytyslokero, jossa puhelimen voi ladata langattomasti.

Mobiililaitteiden langaton latausjärjestelmä.

Aseta vain yhteensopiva mobiililaite tavaralokeroon ja lataa laite langattomasti.

Kuvassa näkyy kookas, tarkkapiirtoinen ja täysin digitaalinen mittaristonäyttö Mercedes-EQ-malliston EQA:ssa.

Täysin digitaalinen mittaristonäyttö.

Widescreen Cockpitiin sisältyy täysin digitaalinen mittaristonäyttö, jonka avulla voit pitää silmällä kaikkia tärkeitä tietoja ja auton suorituskykylukemia.

Kuvassa näkyy 10,25-tuumainen medianäyttö Mercedes-EQ-malliston EQA:ssa.

Medianäyttö.

Widescreen Cockpit -laajakuvanäyttöön sisältyy myös 10,25-tuumainen medianäyttö, joka on toteutettu kosketusnäyttönä. Siinä multimediasisältösi näkyy tarkkapiirtoisesti, ja kuvalaatu on erinomainen.

Kuvassa näkyy kuva Mercedes-EQ-malliston EQA:n pysäköintipaketista, jossa on peruutuskamera.

Pysäköintipaketti, jossa on peruutuskamera.

Pysäköintipaketti, johon sisältyy peruutuskamera, näyttää selkeästi auton takana olevan alueen ja peruuttamista helpottavat apulinjat.

Kuvassa näkyy Mercedes-EQ-malliston EQA, keskipisteenä ulkopeili, joka kääntyy peilipaketin yhteydessä sähkötoimisesti auton koria vasten ja takaisin ajoasentoon.

Peilipaketti

Peilipaketti sisältää ulkopeilit, jotka kääntyvät koria vasten ja takaisin ajoasentoon sähkötoimisesti kuljettajan ovessa olevasta näppäimestä.