• Pre-Safe® Plus

  Pre-Safe® Plus

  Pre-Safe® Plus

  Laajennettu Pre-Safe®-järjestelmä voi laukaista matkustajia suojaavia, ennalta ehkäiseviä toimintoja perätörmäyksen uhatessa auton seistessä paikallaan. Tällaisia toimintoja ovat takaapäin tulevien varoittaminen ja auton jarrujen lukitus.

 • Risteystoiminnolla varustettu aktiivinen jarrutusavustin

  Risteystoiminnolla varustettu aktiivinen jarrutusavustin

  Kuvassa näkyy risteystoiminnolla varustetun aktiivisen jarrutusavustimen toiminta E-sarjan sedanissa.
  Katso uudelleen

  Risteystoiminnolla varustettu aktiivinen jarrutusavustin

  Järjestelmä voi varoittaa havaitessaan onnettomuuden vaaran, tukea kuljettajaa hätäjarrutuksissa ja tarvittaessa jarruttaa automaattisesti. Se tunnistaa hitaammin ajavat, pysähtyvät ja seisovat autot sekä poikittaisliikenteen risteyksissä, ruuhkan päähän pysähtyneet autot sekä vaara-alueella liikkuvat jalankulkijat.

  Saatavilla vain ajoavustinpaketin tai Plus-ajoavustinpaketin osana.

 • Kaistapaketti

  Kaistapaketti

  Kuvassa on havainnollistettu E-sarjan sedanin kaistapaketin toiminto, joka integroidun katveavustimen avulla voi varoittaa katvealueella olevista autoista.

  Kaistapaketti

  Katveavustin ja aktiivinen kaista-avustin voivat varoittaa kuljettajaa optisesti ja akustisesti katvealueella olevista autoista ja huomauttaa tahattomasta ajolinjalta poistumisesta. Aktiivinen kaista-avustin voi jarrutustoiminnon avulla auttaa välttämään törmäyksiä.

 • Liikennemerkkiavustin

  Liikennemerkkiavustin

  Kuvassa näkyy liikennemerkkiavustimen toiminta. Liikennemerkkiavustin voi tunnistaa nopeusrajoituksia.

  Liikennemerkkiavustin

  Järjestelmä voi tunnistaa ja näyttää rajoitusnopeuksia, kiellettyjä ajosuuntia ja ohituskieltoja sekä niiden kumoamisen. Esimerkiksi ajettaessa määräysten vastaisesti väärään ajosuuntaan järjestelmä voi antaa vastaavasti merkityllä tiellä optisen ja akustisen varoituksen.

  Saatavilla vain Comand Onlinen yhteydessä.

  Liikennemerkkiavustin ja tietyt yksittäiset toiminnot eivät ole saatavilla kaikissa maissa. Optinen ja akustinen varoitus kiellettyyn ajosuuntaan ajosta on tällä hetkellä saatavilla vain Saksassa.

 • Pre-Safe® Impulse sivu

  Pre-Safe® Impulse sivu

  Kuvassa näkyy kaksi toisiaan kohden ajavaa ajoneuvoa risteyksessä.
  Katso uudelleen

  Pre-Safe® Impulse sivu

  Pre-Safe® Impulse sivu on uusi ja ainutlaatuinen: järjestelmä voi valmistella etumatkustajia sivuttaisen sysäyksen avulla sivutörmäykseen ja vähentää siten loukkaantumisriskiä.

  Saatavilla vain ajoavustinpaketti Plus -paketin osana.

 • Pre-Safe®-järjestelmä

  Pre-Safe®-järjestelmä

  Pre-Safe®-järjestelmä

  Järjestelmä voi tunnistaa vaaralliset tilanteet jo etukäteen ja käynnistää ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä matkustajien suojaamiseksi kolarin uhatessa. Niihin kuuluu turvavöiden palautuvan kiristyksen ja muiden toimintojen ohella nyt myös Pre-Safe® Sound -äänitoiminto.

 • Aktiivinen etäisyysavustin Distronic

  Aktiivinen etäisyysavustin Distronic

  Aktiivinen etäisyysavustin Distronic

  Aktiivinen etäisyysavustin Distronic poistaa kuljettajan kuormitusta pitkillä ajomatkoilla ja kun ajamiseen liittyy paljon pysähtymisiä ja liikkeelle lähtöjä. Haluttu etäisyys ja nopeus voidaan asettaa helposti monitoimiohjauspyörän näppäimillä.