Risk an Affair.

Uusi CLS.

Huippuominaisuudet


Huippuominaisuudet.

Tutustu huikeisiin ominaisuuksiin.

Huippuominaisuudet


Huippuominaisuudet.

Tutustu huikeisiin ominaisuuksiin.

Mercedes-Benz CLS: Muotoilu
Kuvassa Mercedes-Benz CLS sivusta katsottuna.

Ikoni keksii itsensä uudelleen.

CLS on kirjoittanut muotoilun historiaa – ja tekee sen uudestaan. Eteenpäin kaartuvalla etuosalla, erittäin litteillä etuvaloilla j urheilullisella jäähdyttimen säleiköllä kirjoitetaan historiaan uusia kappaleita.

Kuvassa Mercedes-Benz CLS:n sisustus.

Luksusta upeasti esiteltynä.

64-värinen tunnelmavalaistus tekee sisätiloista vaikuttavan: Ensimmäistä kertaa myös valaistuilla ilmasuulakkeilla ja ENERGIZING-mukavuusohjauksella.

Kuvassa Mercedes-Benz CLS sivusta edestä.

Tulevaisuuden voima.

EQ Boost tarkoittaa nopeaa kiihdytystä ja hiljaista liukumista seilaustilalla, jossa polttoaineen kulutus vähenee. Polttoainemoottori käynnistetään älykkäästi integroidulla käynnistingeneraattorilla.

Kuvassa Mercedes-Benz CLS edestä.

Hurmaa aistisi. Omillaan.

Tutustu uuden ulottuvuuden turvallisuuteen ja käyttömukavuuteen: Multibeam LED-valot ja Ultra range -kaukovalot sekä uusi ajoavustinjärjestelmä etäisyyteen perustuvalla nopeudensäädöllä.

Kuvassa Mercedes-Benz CLS:n Edition 1.

Täydellisyyden tyyli-ikoni.

Rajoitettu Edition 1 jalostaa CLS-mallia: COPPER ART-sisustuskonseptin kohokohdat kuparinvärisillä elementeillä, ainutlaatuinen laserkaiverrus keskikonsolissa sekä timanttikuvioinen säleikkö mattakromia.

Auton muotoilu


Ajoneuvon muotoilu.

Muotokieli, joka jättää sinut sanattomaksi.

Auton muotoilu


Ajoneuvon muotoilu.

Muotokieli, joka jättää sinut sanattomaksi.

 • Urheilullisuus

  Sen runko: atleettinen. Sen karisma: herkkä.

  Kuvassa on uusi Mercedes-Benz CLS sivusta takaa.

  Sen runko: atleettinen. Sen karisma: herkkä.

  Urheilija, jolla on vahva persoona. Sen muoto kertoo urheilullisuudesta. Sen yksityiskohdat toimivat todisteena. Sen korkeus, ikkunan reunat, erittäin matalat sivuikkunat, kaksiosaiset takavalot tai sen leveät hartiat. Uusi CLS näyttää jokaisella sentillään, miten herkkä urheilija voi olla.

 • Dynaaminen etuosa

  Toiveita näkyvissä.

  Kuvassa on uusi Mercedes-Benz CLS sivusta edestä.

  Toiveita näkyvissä.

  CLS:n etuosa kallistuu itsetietoisesti eteenpäin. Erityiset litteät valot eivät vain valaise vaan näyttävät myös urheilullisilta. Jäähdyttimen säleikkö avautuu tietä kohden - valmiina valloittamaan.

 • Timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö Panamericana-muodolla

  Aiemmin moottoriurheilun legenda. Nyt tyyli-ikoni.

  Kuvassa uusi Mercedes-Benz CLS edestä.

  Aiemmin moottoriurheilun legenda. Nyt tyyli-ikoni.

  Etuosan kohokohta on timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö. Sen muoto avautuu alas, joka tekee CLS:stä vielä leveämmän ja voimakkaamman näköisen. Monet kilpaurheiluharrastajat muistavat: tämä muotoilu kirjoittaa historiaa. Uusi CLS käynnistää seuraavan kappaleen: Urheilullisuutta elegantissa räätälöidyssä puvussa.

 • Tunnelmavalaistus

  Viekoittelevat värit.

  Kuvassa uuden Mercedes-Benz CLS:n sisustus.

  Viekoittelevat värit.

  Vakiovarusteena tuleva tunnelmavalaistus tekee sisätiloista taideteoksen. Valittavissa on yhteensä 64 väriä ja kymmenen tyylikästä värimaailmaa. Tämän version ensimmäinen kohokohta on tervetulovalo sisäänastuttaessa. Ja kun säädät sisälämpötilaa, kiinnitä huomiota valaistuihin ilmasuuttimiin: Ne vaihtavat värisävyä lämpötilan mukaan - kiehtovaa valojen leikkiä.

 • Lounge-tunnelma

  Urheilullisuutta ja herkkyyttä täydessä harmoniassa.

  Kuvassa uuden Mercedes-Benz CLS:n sisustus.

  Urheilullisuutta ja herkkyyttä täydessä harmoniassa.

  Kun kätesi sivelevät somiste-elementtien puuta, katseesi on jo kohdistunut kiehtovaan matkaan, joka alkaa täysin reunattomasta sisäpeilistä. Valaistut ilmastointisuuttimet kiinnittävät huomiota. Kun katse siirtyy pidemmälle, ihaillen kaksisävyistä sisustuskonseptia, joka integroituu jopa B-pilariin aaltomaisena edestä taakse. Lopuksi näet urheilulliset istuimet, jotka korostavat niiden luonteen ainutlaatuisuutta. Ikoninen muotoilu kohtaa aitoa valmistuksen laatua.

Edition 1


Edition 1.

Rajoitettu Edition 1 yhdistää vaikuttavan urheilullisuuden, tyylikään ainutlaatuisuuden ja maksimaalisen yksilöllisyyden.

Edition 1


Edition 1.

Rajoitettu Edition 1 yhdistää vaikuttavan urheilullisuuden, tyylikään ainutlaatuisuuden ja maksimaalisen yksilöllisyyden.

 • Ulkomuoto

  Erityistä loistoa.

  Kuvassa uuden Mercedes-Benz CLS:n Edition 1 sivusta edestä.
  Kuvassa "Edition 1"-kyltti uuden Mercedes-Benz CLS:n lokasuojassa.
  Kuvassa uuden Mercedes-Benz CLS:n Edition 1 lintuperspektiivistä.

  Erityistä loistoa.

  Edition 1 perustuu ulkopuolelta AMG Lineen. Erityisiä versioon liittyviä katseenvangitsijoita ovat timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö mattakromisilla tapeilla ja osilla, sekä 20 tuuman AMG-kevytmetallivanteet nelipuolaisella muotoilulla korkeakiiltoisen mustina ja kiillotetulla vanteen reunalla. Parhaan näkyvyyden ja turvallisuuden takaavat Multibeam LED-valot.

  Ulkopuolen huippukohdat yhteenvetona:

  • AMG Line -ulkopuoli
  • 20 tuuman monipuolaiset, korkeakiiltoisen mustat AMG-kevytmetallivanteet kiillotetulla vanteen reunalla
  • Timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö napa mattaa kromia, lamellit korkeakiiltoisen mustat ja koristelisäosat mattaa kromia
  • MULTIBEAM LED -valonheittimet
  • "Edition 1"-teksti etulokasuojan kyltissä
  • Mustat korkeakiiltoiset somiste-elementit etu- ja takahelmassa
 • Sisätila

  Taidetta ja käyttömukavuutta.

  Kuvassa uuden Mercedes-Benz CLS:n Edition 1:n ohjaamo.
  Kuvassa uuden Mercedes-Benz CLS:n Edition 1:n keskikonsoli “Edition 1"-kaiverruksella.
  Kuvassa uuden Mercedes-Benz CLS:n Edition 1:n valaistu kynnyslista “Mercedes-Benz”-kirjainlogolla.

  Taidetta ja käyttömukavuutta.

  COPPER ART-sisustuskonsepti tekee vaikutuksen useilla ainutlaatuisilla elementeillä: nappanahkaiset istuimet, värinä musta pearl sekä kojelauta, kyynärnojat ja ikkunan reunukset nappanahkaa – kaikki osat on toteutettu kuparinvärisillä kontrasti-koristeompeleilla. Keskikonsoli tyylikästä mustaa puuta, jossa on käsin tehty "Edition 1" -kaiverrus, analoginen kello IWC-muotoilua ja jalkatilan matto, jossa on "Edition 1"-kylttisomiste.

  Sisätilan huippukohdat yhteenvetona:

  • AMG Line sisätila, laajennettu erityisillä, rajoitetun COPPER ART -sisätilakonseptin elementeillä
  • Istuinverhous mustaa nappanahkaa pearl, kuparinväriset koristeompeleet vinoruututikkauksessa ja kuparinväriset kanttaukset
  • Sisätilan verhous mustaa nappanahkaa, jossa kuparinväriset koristeompeleet
  • Keskikonsoli avohuokoista, mustaa saarnipuuta, kromattu "Edition 1"-teksti
  • Mustat jalkatilan matot, koissa "Edition 1"-kyltti ja kuparinväriset kanttaukset
  • Tunnelmavalaistus, jossa 64 valonväriä, 10 värimaailmaa ja 2 efektiä
  • "Benz"-tekstillä koristellut valaistut kynnyslistat
  • Design-avain korkeakiiltoisen musta, somiste-elementtikorkeakiiltoista kromia
  • Easy-Pack-Quickfold
  • Keskikonsolissa tyylikäs analoginen kello IWC-tyyliä
  • Muistipaketti
  • Peilipaketti ja reunaton sisäpeili
  • Tervetulografiikka mittaristossa, mallin oma animaatio
  • Somiste-elementti in mustaa, avohuokoista saarnipuuta

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Tehokasta mukavuutta ja erinomaista turvallisuutta.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Tehokasta mukavuutta ja erinomaista turvallisuutta.

Oli kyseessä ruuhka, pitkä yöajo tai matka tuntemattomilla teillä – Mercedes-Benz CLS poistaa kuormitusta stressaavissa tilanteissa. Siitä huolehtii kaikkiin Mercedes-Benz-ajoneuvoihin sisällytetty konsepti, joka tekee jokaisen ajon ainutlaatuiseksi: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Sillä ohjauspyörän takana vietetty aika on sinun omaa aikaasi. Aikaa rentoutua. Aikaa tankata energiaa. Jotta saavutat päämääräsi aina ennen kaikkea turvallisesti mutta samalla myös rentoutuneena.

Ajoavustinpaketti Plus

Toisiaan täydentävät turvallisuus- ja ajoavustinjärjestelmät voivat helpottaa kuljettajan työtä, pienentää onnettomuusriskiä ja parantaa matkustajien turvallisuutta.

Paketti laajentaa ajoavustinpakettia ja Pre-Safe® Impuls -sivua. Tämä voi antaa kuljettajalle ja etumatkustajalle kevyen impulssin poistumaan vaaravyöhykkeeltä sivusta uhkaavassa törmäyksessä täyttämällä erityiset ilmakammiot istuinten ulkopuolella sivussa.

Remote Parking -paketti

Remote Park -paketilla kuljettaja voi itse päättää, miten hän pysäköi helpoiten:

kuljettajan istuimella apuna on 360°-kamera ja aktiivisen pysäköintiavustajan ohjausliikkeet, tai sitten auton ulkopuolelta Remote Park-avustimen avulla<p>Kuljettaja on aina vastuussa autonsa hallinnasta.Remote Park -avustin ei ole käytettävissä kaikissa maissa.</p>.

Head-up-näyttö

Head-up-näytön avulla kuljettaja näkee kaikki tärkeät tiedot tarvitsematta irrottaa katsetta liikenteestä.

Näyttö heijastaa virtuaalisen, n. 21 x 7 cm:n kokoisen kuvan kuljettajan näkökenttään, joka leijuu noin kaksi metriä kuljettajan edessä konepellin yläpuolella.

Air Body Control

Monikammioinen ilmajousitus vie jatkuvasti säätyvällä The sivuttaisella vaimennuksella ajodynamiikan aivan uudelle tasolle. Se sopeutuu sen hetkiseen ajotilanteeseen, oli se sitten mukava tai urheilullinen.

Kaarteissa tai jarrutettaessa ilmajouset vähentävät heiluntaliikettä tehokkaasti. Dynamic Selectin avulla AIR BODY CONTROL voidaan asettaa kolmeen mukavaan tai urheilulliseen asetukseen. Suuremmilla nopeuksilla auto madaltuu vielä 15 mm vakauden parantamiseksi.

Multibeam LED

Multibeam LED mahdollistaa ajovalojen nopean, tarkan sopeutumisen sen hetkiseen liikennetilanteeseen. Yksilöllisesti ohjattavissa LED-valoissa valo voidaan ohjata juuri sinne, missä sitä tarvitaan.

Ultra Range -kaukovalo tarjoaa ajokaistan hyvän valaisun ilman häikäisyä. LED-valot sammuvat osittain tunnistaessaan vastaantulevia tai ohiajavia autoja.

Mercedes-Benz Intelligent Drive yksityiskohtaisesti


Mercedes-Benz Intelligent Drive – huippuunsa hiottua teknologiaa.

Mercedes-Benz Intelligent Drive yksityiskohtaisesti


Mercedes-Benz Intelligent Drive – huippuunsa hiottua teknologiaa.

Ajoavustinpaketti Plus

Vähemmän kuormitusta, enemmän turvallisuutta, enemmän suojaa - kuljettajalle, matkustajille ja muulle liikenteelle.

Aktiivinen etäisyysavustin Distronic

Aktiviinen etäisyysavustin Distronic vähentää kuormitusta pitkillä ajomatkoilla ja kun pysähdyksiä ja liikkeelle lähtöjä on paljon.

Kuvassa piirros aktiivisen jarrutusavustimen toiminnasta.

Aktiivinen jarrutusavustin

Kuvassa näkyy katveavustin ulkopeilissä.

Katveavustin

Kuvassa on Air Body Controlin käyttöpainikkeet uudessa Mercedes-Benz CLS:ssä.

Air Body Control

Kuvassa näkyy Dynamic Body Control -alusta uudessa Mercedes-Benz CLS:ssä.

Dynamic Body Control

Mukavuusalusta madalluksella

Harmonista ajomukavuutta kaikilla ajoradoilla.

Aktiviinen pysäköintiavustin

Auttaa kuljettajaa löytämään pysäköintipaikan ja pysäköimään auton joko kadun suuntaisesti tai poikittaiseen pysäköintiruutuun.

Kuvassa näkyy pysäköintipaketti jossa 360°-kamera multimedia-järjestelmän näytössä.

360°-kameralla varustettu pysäköintipaketti

Kuvassa Remote Parking -paketin toiminta.

Remote Parking -paketti

Kuvassa uuden Mercedes-Benz CLS:n head-up-näyttö.

Head-up-näyttö

Kuvassa Comand Online -multimediajärjestelmä uudessa Mercedes-Benz CLS:ssä.

Comand Online

Kuvassa Multibeam LED-valot uudessa Mercedes-Benz CLS:ssä.

Multibeam LED

Kuvassa uuden Mercedes-Benz CLS:n LED High Performance-valot.

LED High Performance -valot

Kuvassa on AIR-BALANCE -paketin hajustepullo uuden Mercedes-Benz CLS:n hansikaslokerossa.

AIR-BALANCE-paketti

Kuvassa Energizing-mukavuusohjaus multimediajärjestelmän näytöllä.

Energizing-mukavuusohjaus

Ajo-ominaisuudet


Ajo-ominaisuudet.

Voimakkaana ja tehokkaana se siirtää tehon tiehen samalla kun nautit puhtaasta ajomukavuudesta.

Ajo-ominaisuudet


Ajo-ominaisuudet.

Voimakkaana ja tehokkaana se siirtää tehon tiehen samalla kun nautit puhtaasta ajomukavuudesta.

 • Alusta

  Alusta – Tyylikkään varmaa jokaisella liikkeellä.

  Kuvassa Mercedes-AMG CLS:n Dynamic Selectin ohjaimet.

  Alusta – Tyylikkään varmaa jokaisella liikkeellä.

  Urheilullisuutta ja mukavuutta napin painalluksella: Uuden CLS:n adaptiiviset alustavaihtoehdot Dynamic Body Control ja Air Body Control tarjoavat ainutlaatuisen matkustustavan. Ja elämyksen.

  Varustevalikoima alustoille:

  • Air Body Control
  • Dynamic Body Control
  • Mukavuusalusta madalluksella
 • Vaihteisto

  Vaihteisto – Pehmeää voimaa.

  Vaihteisto – Pehmeää voimaa.

  Paras automaattivaihteisto on sellainen, jota ei edes huomaa: kun se vaihtaa vaihteita sulavasti, nopeus on aina sopivin jokaisessa ajotilanteessa. Se reagoi välittömästi kuljettajan liikkeisiin. Se on nimeltään 9G-TRONIC ja siinä on yhdeksän optimaalisesti sovitettua vaihdetta. Erityisesti Mercedes-Benzin kehittämä.

  9-vaihteinen 9G-Tronic-automaattivaihteisto

  Paikanpitäjä

  9-vaihteinen 9G-Tronic-automaattivaihteisto

  Yhdeksän vaihdetta ainutlaatuista ajomukavuutta varten. 9G-Tronic tekee vaikutuksen nopealla vaihteiden vaihdolla ja pehmeämmillä siirroilla. Samalla 9G-Tronic auttaa omalta osaltaan vähentämään polttonesteenkulutusta. Se on maailmanlaajuisesti ensimmäinen 9-vaihteinen automaattivaihteisto hydrodynaamisella vääntömomentin vaihtimella premium-segmentissä. Suurempi välitysalue mahdollistaa kierrosluvun tason laskemisen. Siten ajomukavuus paranee hyvien teho-ominaisuuksien kuitenkaan kärsimättä ja melutaso pienenee.

 • Neliveto

  Neliveto – Tyylikkäästi kaikissa olosuhteissa.

  Neliveto – Tyylikkäästi kaikissa olosuhteissa.

  Huonoissa sääolosuhteissa varma, dynaaminen ajotapa rauhoittaa: 4Matic-neliveto. Näin uusi CLS säilyttää kuuluisan tyylinsä kaikilla alustoilla kaikkina vuodenaikoina.

  4MATIC-neliveto

  Kuvassa on uuden Mercedes-Benz CLS:n vaihteistotangon Ghost-aihe.

  4MATIC-neliveto

  Parempi yhteys moottorin ja voimansiirtolinjan välillä ei varmasti ole edes mahdollinen: Kun kaikkia pyöriä ohjataan suoraan, auto kehittää erinomaisen ajodynamiikan. Tämä takaa paremman käynnistymisen ja kiihdytyksen erityisesti huonoilla teiden pinnoilla.
  Tasauslukituksen sijaan 4Matic käyttää sähköisesti ohjattavaa 4ETS-vetojärjestelmää, ja se toimii myös jokaiseen Mercedes-henkilöauton vakiovarusteisiin kuuluvan sähköisen vakausohjelman ESP:n® kanssa yhdessä.

Liitettävyys


Liitettävyys

Portti Mercedes-Benzin digitaaliseen maailmaan.

Liitettävyys


Liitettävyys

Portti Mercedes-Benzin digitaaliseen maailmaan.

Tutustu auton ja ulkomaailman verkkopohjaiseen käyttöön.

Paras yhteys autoosi – Mercedes me connect

Paras yhteys autoosi – Mercedes me connect

Mercedes me connectin avulla sinun, älypuhelimesi ja Mercedes-Benz-autosi välille muodostuu täydellinen yhteys. Tien päällä tai kotona – Mercedes me connectin avulla voit helposti tarkistaa tärkeitä autotietoja, kuten matkamittarin lukeman, rengaspaineen tai tankissa olevan polttonestemäärän, Mercedes me -portaalista tai Mercedes me App -sovelluksesta. Telediagnoosi, onnettomuustilanteiden, huoltojen ja vikatilanteiden hallinnointi sekä Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmä tarjoavat verkotettua turvallisuutta.

Voit lähettää kätevästi matkakohteesi älypuhelimestasi Mercedes-Benz-autoosi. Live Traffic Information -palvelun avulla voit saada tietoa liikenneolosuhteista lähes reaaliaikaisesti. Ajoaikaennuste varoittaa ruuhkasta ja ehdottaa optimaalista lähtöaikaa.

Rekisteröidy ja käytä lisäpalveluita, jotka parantavat ja helpottavat päivittäistä autoilua.

Näin aktivoit Mercedes me connect -palvelut

Näin aktivoit Mercedes me connect -palvelut

Kenenkään ei tarvitse nykyään tulla toimeen ilman digitaalista mukavuutta. Ei myöskään sinun. Rekisteröidy siis Mercedes me -portaaliin. Heti kun olet rekisteröitynyt, Mercedes-Benz-jälleenmyyjä liittää Mercedes me -tilisi autoosi. Sen jälkeen voit aktivoida ja poistaa käytöstä haluamiasi asetuksia, sovelluksia ja palveluita. Joustavasti ja kaikessa rauhassa.

Kuvat ja videot


Kuvat ja videot.

Kuvat ja videot


Kuvat ja videot.

Kuvassa uuden Mercedes-Benz CLS:n sisustus.
Kuvassa uuden Mercedes-Benz CLS:n ulkopuoli.
Kuvassa uuden Mercedes-Benz CLS:n ulkopuoli.
Kuvassa uuden Mercedes-Benz CLS:n ulkopuoli.
Mercedes-Benz CLS: Maailman ensi-ilta 2018 traileri
Mercedes-Benz CLS: Maailman ensi-ilta 2018 traileri
Katso uudelleen
Mercedes-Benz CLS: Teaser ulkopuolen muotoilu 2018
Mercedes-Benz CLS: Teaser ulkopuolen muotoilu 2018
Katso uudelleen
Kuvassa uuden Mercedes-Benz CLS:n ulkopuoli.
Kuvassa uuden Mercedes-Benz CLS:n ulkopuoli.
Kuvassa uuden Mercedes-Benz CLS:n ulkopuoli.
Kuvassa uuden Mercedes-Benz CLS:n ulkopuoli.
Kuvassa uuden Mercedes-Benz CLS:n sisustus.
Kuvassa uuden Mercedes-Benz CLS:n ulkopuoli.