Avoinna uudelle.

Tutustu Mercedes-AMG GT Roadsterin jännittäviin katto auki ajamisen ominaisuuksiin.

Avoinna uudelle.

Tutustu Mercedes-AMG GT Roadsterin jännittäviin katto auki ajamisen ominaisuuksiin.

Katto tekee avattuna ajamisesta todella hauskaa.

Mercedes-AMG GT Roadsterin laadukas kangaskuomukatto mukailee suljettuna Coupén elegantteja ääriviivoja.
Mercedes-AMG GT Roadsterin kangaskuomukatto on haluttaessa saatavilla punaisena, ja se vakuuttaa erinomaisella lämpö- ja äänieristyksen käyttömukavuudella.
Mercedes-AMG GT Roadsterin kangaskuomukatto on haluttaessa saatavilla beigenä, ja se sopii hienosti auton siluettiin.
Mercedes-AMG GT Roadsterin kangaskuomukatto on vakiovarusteena musta, ja se korostaa dynaamista siluettia.

Katto tekee avattuna ajamisesta todella hauskaa.

Laadukas kangaskuomukatto mukailee suljettuna Coupén elegantteja ääriviivoja. Se aukeaa ja sulkeutuu 11 sekunnissa 50 km/h nopeuteen asti.

Elegantti. Urheilullinen. Ulospäinsuuntautunut. Kolme kuomukaton väriä, musta, punainen tai beige, luovat kiehtovia tehosteita Mercedes-AMG GT Roadsterin ulkopuolen designiin.

Katto auki ajamisen mukavuus.

Suojaa ilmavirtaukselta niskaan ja pään takaosaan: Mercedes-AMG GT Roadsterin tuulisuoja tarjoaa katto auki ajamisen mukavuutta.

Katto auki ajamisen mukavuus.

Turvakaarien välissä oleva tuulisuoja suojaa tehokkaasti vedolta niskaan ja pään takaosaan. Se johtaa ilmavirran matkustajien yli ja vähentää siten tuulen huminaa. Läpinäkyvä polykarbonaattimuotoilu tekee siluetista elegantin.

Ikuinen kesä.

Pään alueen Airscarf-lämmitys mahdollistaa Mercedes-AMG GT Roadsterilla mukavan katto auki ajamisen myös alhaisissa ulkolämpötiloissa.

Ikuinen kesä.

Pään alueen Airscarf-lämmitys tekee katto auki ajamisesta miellyttävää myös alhaisissa lämpötiloissa. Pääntukien ilmasuuttimet puhaltavat lämmintä ilmaa kuljettajan ja etumatkustajan kaulan ja niskan ympärille. Airscarf tarjoaa parhaan mahdollisen lämmönjakautumisen, joka riippuu sekä ulkolämpötilasta että kuomukaton aukiolon tilasta (kiinni vai auki).

Taas yksi syy olla nousematta autosta.

Kuljettajan ja etumatkustajan istuintuuletus tarjoaa Mercedes-AMG GT Roadsterissa ihanteellisen istuinilmaston – 365 päivää vuodessa.

Taas yksi syy olla nousematta autosta.

Kuljettajan ja etumatkustajan istuintuuletus tarjoaa ihanteellisen istuinilmaston 365 päivää vuodessa. Aktiivisen ilmanvaihdon kautta se viilentää kuumina päivinä istuimen pinnan miellyttävään lämpötilaan ja luo miellyttävän istuinilmaston. Kytkettävä istuinlämmitys tarjoaa miellyttävää lämpöä kylminä päivinä. Istuintuuletus ja -lämmitys voidaan säätää toisistaan riippumatta painikkeella kolmitehoisesti.