MBUX:
Mercedes-Benz
User Experience.

Multimediajärjestelmä, jossa on käytetty tekoälyä. Kiehtovan intuitiivinen.

Kohokohdat


Neljä kirjainta. Lukemattomia etuja.

MBUX näyttää sinulle Infotainmentin uuden maailman. Intuitiivinen ohjaus kielellä, kosketuksin tai elein. Saumattomasti integroitu digitaaliseen elämääsi ja yksilöitävissä näyttötyyleillä. MBUX tulee kiehtovammaksi matka matkalta, sillä järjestelmä pystyy oppimaan, ja mukautuu yksilöllisesti kuljettajaan.

Kohokohdat


Neljä kirjainta. Lukemattomia etuja.

MBUX näyttää sinulle Infotainmentin uuden maailman. Intuitiivinen ohjaus kielellä, kosketuksin tai elein. Saumattomasti integroitu digitaaliseen elämääsi ja yksilöitävissä näyttötyyleillä. MBUX tulee kiehtovammaksi matka matkalta, sillä järjestelmä pystyy oppimaan, ja mukautuu yksilöllisesti kuljettajaan.

Kuvassa on Mercedes-Benz S-sarjan sedanin digitaalinen cockpit.
Video esittää Mercedes-Benz S-sarjan sedanin digitaalisen cockpitin.
Katso uudelleen

Multimediajärjestelmä, jossa on käytetty tekoälyä.

Yksilöinti


Näin teet MBUX:sta oman kokemuksesi.

Yksilöinti


Näin teet MBUX:sta oman kokemuksesi.

  Teemat

  Kuvassa on Mercedes-Benz CLA coupén näyttö.

  Teemojen ansiosta auton voi säätää "napin painalluksella" johonkin ennalta valituista tunnelmista. Mittariston ja medianäytön esitystapaa sovitetaan vastaavalla tavalla, samoin kuin valotunnelmaa ja ajo-ohjelmaakin. Ja sokerina pohjalla: kuljettaja voi myös itse luoda omia teemamaailmojaan.

  User Action Prediction

  Kuvaa havainnollistaa Mercedes-Benz User Experiencen User Action Prediction -toimintoa .

  MBUX tekee autostasi vahvan kumppanin. Järjestelmä oppii joka päivä lisää ja tuntee kuljettajansa koko ajan paremmin ja paremmin. Se muistaa lempikappaleesi, reittisi töihin ja usein valitut puhelinnumerot. Jos tahdot, se valitsee automaattisesti oikean radioaseman ja näyttää nopeamman tien, jos vakireitilläsi on liikenneruuhkaa. Aivan itse ja aivan itsestään selvästi, jos kuljettaja vain haluaa.

  Näyttötyylit

  Kuvassa on Mercedes-Benz GLE SUV:n näyttö ja MBUX.

  Voit säätää Widescreen Cockpitin ulkonäköä ja koko vaikutelmaa yksilöllisesti. Valittavana on neljä näyttötyyliä: "Classic", "Sport", "Progressive" ja "Dezent". Varsinkin yhdessä lisävarusteena saatavan tunnelmavalaistuksen kanssa valittu tyyli luo autoon aivan omanlaatuisen tunnelman.

  Käyttöjärjestelmät


  Se kuulee sanasi, tuntee kosketuksesi ja havaitsee eleesi.

  Käyttöjärjestelmät


  Se kuulee sanasi, tuntee kosketuksesi ja havaitsee eleesi.

   Hey Mercedes

   Kuvassa on puheohjausjärjestelmällä Linguatronic varustetun GLE SUV:n sisätila.

   Valinnaisen puheohjausjärjestelmän ansiosta autosi tottelee käskyjä. Se myös ymmärtää sinua ilman, että sen täytyy opetella ensin puhekäskyjä. Ja se puhuu sinulle. Haluatko kuunnella tekstiviestin tai sanella ja lähettää vastauksen? Tarjolla on monia mahdollisuuksia. Se tarkastaa kohteen sään (vain Mercedes me -palvejen kanssa), vaihtaa radioasemaa ja ohjaa sinut nopeinta reittiä kotiin. Vain kaksi sanaa riittää: ”Hei Mercedes”. Autosi kuuntelee sinua heti.

   MBUX-sisätila-avustin

   Kuva havainnollistaa MBUX-sisätila-avustimen toiminnan.

   Nauti käyttömukavuudesta ilman kosketusta: tämä innovatiivinen järjestelmä tunnistaa ja analysoi käsiesi ja käsivarsiesi liikkeet. Näin voit aktivoida tiettyjä toimintoja sananmukaisesti käden käänteessä. Järjestelmä osaa jopa erottaa kuljettajan ja etumatkustajan – jotta pääset juuri siihen valikkoon, jota haluat käyttää.

   Kosketuskäyttökonsepti

   Kuvassa on kosketuskäyttökonseptilla varustetun GLE SUV:n sisätila.

   MBUX tarjoaa käyttäjälle lähes rajattomat mahdollisuudet käyttää toimintoja itselleen mukavimmalla tavalla. Autoosi on saatavilla multimediakosketusnäyttö ja keskikonsoliin on lisäksi integroitu touchpad, joka reagoi yhden ja monen sormen kosketuksiin ja kirjoitukseen. Lisäksi näyttöjä voi käyttää ohjauspyörän Touch-Control -painikkeilla.

   Näytöt ja liitettävyys


   Tuulilasista takatilaan: MBUX on kaikkialla.

   Näytöt ja liitettävyys


   Tuulilasista takatilaan: MBUX on kaikkialla.

    MBUX-viihdekeskus

    Kuvassa on Mercedes-Benz S-sarjan sedanin MBUX-viihdekeskuksen toiminnallisuus.
    Katso uudelleen

    Kuuntele suosikkimusiikkiasi milloin tahansa: Täysin integroitu MBUX-viihdekeskus Entertainment yhdistää autosi suoraan suoratoistopalveluihin. Voit vaihtaa musiikkikappaleitasi ja toistoluetteloitasi yhtä helposti kuin radioasemiakin – keskusnäytön tai ohjauspyörän käyttöelementeillä tai täysin ilman käsiä puheohjauksella.

     

    Nyt saatavilla muiden lisävarusteiden yhteydessä.

    Takatilan MBUX-viihdekeskus

    Kuvassa on Mercedes-Benz GLS SUV:n sisätila ja takatilan MBUX-viihdekeskus.

    Takatilan MBUX-viihdekeskus muuttaa takatilan viehättäväksi kokemusmaailmaksi ja työympäristöksi. Voit luoda matkaohjelman omien toiveittesi mukaan – nauttia ajankulusta tai suorittaa tärkeitä tehtäviä. Korkearesoluutioisilla kosketusnäytöillä pääsee suoraan internetiin ja multimediajärjestelmään.

    MBUX:n lisätty todellisuus navigointiin

    Kuvassa näkyy MBUX lisätty todellisuus navigaatiolle.

    Jotta selviät hankalissa liikennetilanteissa, MBUX:n lisätty todellisuus navigointiin verkottaa virtuaalisen ja todellisen maailman. Tekniikka näyttää graafisia navigointi- ja liikenneohjeita suorina kuvina. Saavut kohteeseen nopeasti, turvallisesti ja ilman stressiä.

    Langaton lataaminen

    Kuva havainnollistaa langattoman lataamisen Mercedes-Benz User Experiencen kautta.

    Ajoajasta tulee latausaikaa – älypuhelimen voi asettaa yhdellä kädenliikkeellä omalle paikalleen, jossa puhelin myös latautuu langattomasti. Kaikki yhteensopivat älypuhelimet ladataan langattomasti merkistä ja mallista riippumatta.

    Älypuhelimen integrointi

    Kuva havainnollistaa älypuhelimen integroinnin Mercedes-Benz User Experiencellä.

    Älypuhelimen integrointi liittää matkapuhelimen Apple® CarPlay®- ja Android Auto® -sovelluksen kautta mediajärjestelmään. Pystyt käyttämään älypuhelimen tärkeimpiä sovelluksia kätevästi. Myös muiden palveluntarjoajien sovellusten kuten esimerkiksi Spotifyn käyttö sujuu nopeasti ja helposti.

    Head-up-näyttö

    Kuvassa on Mercedes-Benz GLE SUV:n sisätila ja Head-up-näyttö.

    Parhaat näkymät urheilullisen ajon riemulle ja suvereenille ajotunteelle: Head-up-näyttö muuttaa autosi tuulilasin kiehtovaksi digitaaliseksi cockpitiksi. Tärkeät tiedot ovat aina näkökentässäsi. Voit keskittyä täysin edessäsi olevaan tiehen ja liikennetilanteeseen.

    Saatavilla MBUX:n kanssa


    Mercedes-Benz User Experience on kokemus kaikille aisteille.

    Saatavilla MBUX:n kanssa


    Mercedes-Benz User Experience on kokemus kaikille aisteille.

    Kuvassa näkyy Mercedes-Benz GLB SUV:in sisätila Mercedes-Benz User Experiencen kanssa.

    Tutustu itse. Infotainment-järjestelmä on saatavilla yhä useammissa mallisarjoissa: kompaktista A-sarjasta luksusluokan kaupunkimaasturiin GLS.

    Saatavilla olevat varusteet voivat vaihdella auton mukaan.