A-sarja ja GLC

A-sarja ja GLC. Made in Uusikaupunki.

Myös ladattavina hybrideinä.

Kun ajat, mikset ajaisi samalla suomalaisen työn asiaa. 5-ovinen A-sarja ja GLC valmistetaan Uudessakaupungissa. Autotehtaan työllisyysvaikutus on merkittävä ja mikä parasta, osaaminen maailman huippua. Saat nauttia ajamisesta hyvällä mielellä ja jokainen kilometri on kotiinpäin. Sekä A-sarja että GLC on saatavana myös ladattavina hybrideinä, joiden pieni kulutus ja alhaiset päästöt viimeistelevät ajonautintosi. Katso mallit ja lue lisää ladattavista hybrideistä alla olevasta linkistä.

A-sarja

A-sarja.

Just like you.

Mikä tekee A-sarjasta niin erityisen? Voit kysyä sitä siltä itseltään. Se puhuu, ymmärtää, ajattelee ja tuntee taianomaisen inhimillisesti. Modernit turvajärjestelmät tekevät A-sarjasta valppaan apulaisen. Avustinjärjestelmät reagoivat hätätilanteessa automaattisesti ja pienentävät kuljettajan kuormitusta.

GLC

GLC.

All kinds of strength.

Voimakas luonne aivan uusilla viisteillä. GLC huokuu itsenäisempänä ja voimakkaampana kuin koskaan aiemmin nyt entistä enemmän SUV:lle tyypillistä dominanssia olematta kuitenkaan ylenpalttinen. Modernia luksusta ei voida ilmaista selkeämmin ja aistillisemmin. Siinä on myös kaikkien aikojen parhaat mukavuus- ja turvallisuusjärjestelmät, jotka huolehtivat sinusta ja hyvinvoinnistasi.