EQ- ja EQ Power -mallit.

Tutustu Mercedes-Benzin sähköautoihin.

Tutustu


Etuvetomallit

Tutustu


Etuvetomallit

  A-sarjan ladattava hybridi.

  A-sarja

  Sähköistä älyä kompaktissa koossa.
  Suomessa valmistetussa A-sarjan EQ Powerissa on saatu kompaktiin kokoluokkaan kaikki modernin autoilun parhaat puolet. Kehittyneen hybriditeknologian myötä kulutus ja päästöt on minimoitu, mutta tehosta tinkimättä. Mukavuus on puolestaan maksimoitu, mistä esimerkkinä tekoälyyn perustuva, puhetta ja kosketusta ymmärtävä MBUX-multimediajärjestelmä.

  Ladattava hybridi alkaen 38 969 €*

  A-sarjan sedan ladattava hybridi. 

  A-sarjan sedan

  Ajatonta muotoilua, tuoreinta teknologiaa.
  A-sarjan sedan EQ Power yhdistää klassisen tyylikkään muotoilun ja alan viimeisimmän teknologian. Hybridin tehokkuuden, taloudellisuuden ja vähäpäästöisyyden lisäksi saat nauttia erilaisista teknisistä innovaatoista, joista esimerkkinä puhetta ja kosketusta ymmärtävä MBUX-multimediajärjestelmä.
   

  Ladattava hybridi alkaen 39 947 €*

  B-sarjan ladattava hybridi.

  B-sarja

  Tingi kulutuksesta, älä tiloista ja mukavuudesta.
  Kun etsit modernia perheautoa nykypäivän tarpeisiin, valitse B-sarjan EQ Power. Pääset nauttimaan viimeisimmän hybririteknologian taloudellisuudesta, vähäpäästöisyydestä ja tehokkuudesta. Kohtuulliset ulkomitat ja reilut sisätilat tekevät ajamisesta ja matkustamisesta mukavaa ja tavaratilaa löytyy jopa 1540 litraa, kun takaistuimen kääntää alas.

  Ladattava hybridi nyt alkaen 41 584 €*

  CLA Coupé ladattava hybridi.

  CLA Coupé

  Raikkaasti erilainen.
  CLA Coupé EQ Power erottuu edukseen niin ulkomuodollaan kuin ominaisuuksillaankin. Kulutus ja päästöt on minimoitu äärimmilleen, mutta tehosta ja mukavuudesta tinkimättä. Innovatiiviset ratkaisut, kuten puhetta ja kosketusta ymmärtävä MBUX-multimediajärjestelmä, tekevät ajamisesta helpompaa ja turvallisempaa.

  Ladattava hybridi nyt alkaen 42 935 €*

  CLA Shooting Brake ladattava hybridi.

  CLA Shooting Brake

  Tilaa ja älyä urheilullisessa muodossa.
  CLA Shooting Brake EQ Power tarjoaa farmarin tilat ja käytännöllisyyden urheilullisessa muodossa. Alan uusin hybriditeknologia yhdistää tehokkuuden, taloudellisuuden ja vähäpäästöisyyden ainutlaatuisella tavalla. Varustelu on Coupé-mallin tapaan erinomainen sisältäen mm. puhetta ja kosketusta ymmärtävän MBUX-multimediajärjestelmän.

  Ladattava hybridi nyt alkaen 44 265 €*

  GLA ladattava hybridi.

  GLA EQ Power

  Valmiina seikkailuun.
  GLA EQ Power, uusi kompakti-SUV, on kotonaan kaikkialla siellä missä sinäkin. Coupémainen muotoilu henkii urheilullisuutta ja monipuolinen varustelu erilaisine avustimineen tekee ajamisesta mukavaa ja turvallista. 
   

  Ladattava hybridi alkaen 46 579 €*

  Tutustu


  C- ja E-sarja

  Tutustu


  C- ja E-sarja

   C-sarjan sedan ladattava hybridi.

   C-sarja sedan

   Luokkansa älykkäin.
   C-sarjan EQ Power on oikea ratkaisu ihmiselle, joka haluaa ajaa kehityksen kärjessä. Sen dynaamisen ulkomuodon sisältä löytyy luokkansa moderneinta hybriditeknologiaa, mikä tarkoittaa tehokkuuden, taloudellisuuden ja vähäpäästöisyyden yhdistelmää ilman kompromisseja. Saatavana bensiini- ja dieselmoottorilla, joista ensin mainittu myös nelivetoisena.

   Ladattava hybridi alkaen 50 911 €*

   C-sarja farmari ladattava hybridi.

   C-sarjan farmari

   Reilusti älyä, reilusti tilaa.
   C-sarjan EQ Power farmari tarjoaa reilusti niin älyä kuin tilaakin. Luokkansa modernein hybriditeknologia näkyy erittäin alhaisena kulutuksena ja pieninä päästöinä tehokkuudesta tinkimättä. Tilaa puolestaan riittää mukavasti sekä ihmisille että matkatavaroille. Saatavana bensiini- ja dieselmoottorilla.

   Ladattava hybridi alkaen 52 720 €*

   E-sarja sedan ladattava hybridi.

   E-sarja sedan

   Tehty voittamaan.
   Uusi E-sarjan sedan EQ Power tarjoaa älykkyyttä ja urheilullisuutta hämmästyttävän pienillä päästöillä ja kulutuksella. Sen varustelu on viety huippuunsa ja esimerkiksi lukuisat kuljettajaa avustavat järjestelmät tekevät ajamisesta ainutlaatuisen mukavaa ja turvallista.

   Ladattava hybridi alkaen 59 953 €*

   E-sarjan farmari ladattava hybridi.

   E-sarja farmari

   Tilaa, mukavuutta ja turvallisuutta.
   Uusi E-sarjan farmari yhdistää sedanin tapaan älykkyyden ja urheilullisuuden,mutta tarjoaa vielä enemmän tilaa matkatavaroille ja harrastusvälineille. Hybriditeknologia takaa taloudelliset ja vähäpäästöiset kilometrit suorituskyvystä tinkimättä. 

   Ladattava hybridi alkaen 62 700 €*

   Tutustu


   SUV

   Tutustu


   SUV

    GLC ladattava hybridi.

    GLC

    Made in Uusikaupunki.
    Suomessa valmistettu GLC EQ Power yhdistää vahvan suorituskyvyn äärimmäisen pieniin kulutus- ja päästöarvoihin, jolloin sinä voit hyvillä mielin nauttia ajamisesta ilman kompromisseja. Tämä auto on kuin suunniteltu Suomen vaihteleviin ajo-olosuhteisiin ja siinä riittää tilaa niin perheelle kuin harrastuksillekin. 

     

    Ladattava hybridi alkaen 59 816 €*

    GLC Coupé ladattava hybridi.

    GLC Coupé

    Yhtä aikaa älykäs ja urheilullinen.
    GLC Coupé EQ Powerin urheilullinen ulkomuoto kätkee sisäänsä reilun kokoiset sisätilat sekä lukuisia älykkäitä ominaisuuksia. Tehokkaan mutta taloudellisen ja vähäpäästöisen hybriditeknologian lisäksi pääset nauttimaan innovatiivisista mukavuutta ja turvallisuutta lisäävistä avustinjärjestelmistä.

     

    Ladattava hybridi alkaen 65 360 €*

    GLE ladattava hybridi.

    GLE

    Kaikki suurta, paitsi kulutus ja päästöt.
    GLE EQ Powerissa riittää tilaa, mukavuutta ja turvallisuutta vaikka muille jakaa. Sähkö- ja dieselmoottorin yhdistelmä tuottaa reilusti voimaa ja tehoa, mutta pitää silti kulutuksen ja päästöt poikkeuksellisen pieninä. Kuljettajalle ja matkustajille on tarjolla ylelliset oltavat, ja matkanteko sujuu varmasti ja vaivattomasti kaikissa olosuhteissa.

    Ladattava hybridi alkaen 84 269 €*

    GLE Coupé ladattava hybridi.

    GLE Coupé

    Poikkeuksellista vetovoimaa.
    GLE Coupé EQ Power tarjoaa virikkeitä kaikille aisteillesi. Se on yhtä aikaa urheilullinen ja elegantti niin ulkomuodoltaan kuin luonteeltaankin. Ajoitpa missä olosuhteissa tahansa, älykäs neliveto sekä sähkö- ja dieselmoottorin tehokas mutta vähäpäästöinen yhdistelmä takaavat nautintosi.

    Ladattava hybridi alkaen 96 919 €*

    Tutustu


    Täyssähköauto

    Tutustu


    Täyssähköauto

     EQC täyssähköauto

     EQC

     Sähkön uusi olomuoto.
     EQC on Mercedes-Benzin ensimmäinen puhtaasti akkusähkökäyttöinen auto. Vakuuttava toimintamatka yhdistettynä erinomaiseen suorituskykyyn, mukavuuteen ja turvallisuuteen tekee siitä ainutlaatuisen kokemuksen. Päästötön ja lähes täysin äänetön ajaminen nelivetoisella EQC:llä on nautinto vailla vertaa.

     Hinta alkaen 79 972 €*