E-sarjan sedan.

Ajomukavuuden ja ajoturvallisuuden malliesimerkki.

E-sarjan sedan on Mercedes-Benzin uuden muotoilufilosofian vakuuttava tulos. Se on tyylikkään moderni ja urheilullinen. Mercedes-Benz Intelligent Drive -teknologia keventää kuljettajan taakkaa huomattavasti ja luo mukavuutta ja turvallisuutta, joka on ainutlaatuista sedanille – mutta aivan tyypillistä E-sarjalle.

E-sarjan farmari.

Uutta älykkyyttä. Ja tilaa nauttia siitä.

E-sarjan farmari tekee premium-luokan autojen suurimmasta sisätilasta uskomattoman tyylikkään – ja samalla erittäin käytännöllisen ja ainutlaatuisen mukavan. Lisäksi se on kaiken aikaa tarkkaavaisempi kuin yksikään sarjatuotantoauto ennen sitä: Mercedes-Benz Intelligent Drive -teknologia tekee E-sarjan farmarista parhaan kumppanin, jota voit toivoa työmatkalle, perhereissulle tai mihin tahansa muuhun liikennetilanteeseen.

E-sarjan All-Terrain.

Ainutlaatuisen innovatiivinen.

Voimakkaat SUV-ominaisuudet edustavat urbaania elämäntapaa. Innovatiivinen teknologia mahdollistaa ihanteellisen symbioosin E-sarjalle tyypillisen mukavuuden ja maastokyvyn välillä. Nauti premium-luokan autojen suurimmasta sisätilasta nyt myös päällystettyjen teiden tuolla puolen.

E-sarjan Coupé.

Modernia ylellisyyttä suuressa koossa.

E-sarjan Coupé tarjoaa kaikki mukavuudet ja paljon tilaa neljällä istuinpaikalla. Täydelliset mittasuhteet ja aistikas selkeys kruunaavat uuden E-sarjan Coupén muotoilun klassikoksi. Ainutlaatuisen teknologiapakettinsa ansiosta se on todellinen Masterpiece of Intelligence. Voiko enempää enää odottaa?

E-sarjan Cabriolet.

Vetoaa kaikkiin aisteihin.

Mukavuutta ja luksusta avoimen taivaan alla: E-sarjan Cabriolet ja sen klassinen kangaskuomukatto kuuluvat Cabriolet-perinteeseen. Siinä puristinen, aistikas muotoilu ja moderni tekniikka yhdistyvät tilavuuteen, jossa neljä henkilöä matkustaa mukavasti pitkiäkin matkoja. Nauti urheilullisesta luksuksesta ja ulkoilmasta.