Kohokohdat


Varusteet tekevät Mercedes-Benzistäsi erityisen.

Jatkuvaa kehitystä.

Kohokohdat


Varusteet tekevät Mercedes-Benzistäsi erityisen.

Jatkuvaa kehitystä.

Mercedes-Benzin Coupé-mallit edustavat dynaamisuutta. Urheilullinen ja tyylikäs design, jatkuva halu kehittyä sekä modernit digitaaliset järjestelmät todistavat sen innovatiivisen luonteen. 

Valikoidut kohokohdat:

  • CLA Coupé oppii tunnistamaan kuljettajansa päivä päivältä paremmin MBUX-multimediajärjestelmän ja tekoälyn ansiosta
  • E-sarjan Coupéssa MBUX:n lisätty todellisuus navigointiin näyttää virtuaaliset tiedot ympäristöstä ja näin helpottavat navigoinnissa
  • Mercedes-Benz Coupé-mallien ajantasaiset avustimet tekevät ajosta entistä turvallisempaa ja mukavampaa 

C-sarja Coupé.

Urheiluauto parhaimmillaan.

Kuvassa Mercedes-Benz C-sarjan Coupé.

C-sarja Coupé.

Urheiluauto parhaimmillaan.

C-sarjan Coupé innostaa täydellisesti muotoillulla rungolla. Dynaamiset pinnat ja selkeät, rotevat pinnat merkitsevät täysiveristä urheilullista coupé-designia. Voimakkaat tyylielementit, kuten uusi puskuri ja vakiomallinen timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö, antavat sille lisäksi voimakkaan yksilöllisen luonteen.

CLA Coupé.

Huomiota herättävän itsevarma.

Kuvassa Mercedes-Benz CLA Coupé.

CLA Coupé.

Huomiota herättävän itsevarma.

Aivan uusi ja valmis tekemään pysyvän vaikutuksen. Muotoilu saa sinut loistamaan. Suorituskyky tehostaa elämääsi. Käyttöliittymä puhuu sinulle. Edistyksellistä dynamiikkaa konepellistä perään saakka. Kallistettu keula katsoo sähäkkänä eteenpäin. Raamittomat ovet korostavat rajatonta Coupé-luonnetta. 

CLS.

Säteilevä ikoni.

Kuvassa Mercedes-Benz CLS

CLS.

Säteilevä ikoni.

Mercedes-Benz CLS lumoaa heti ensi silmäyksellä. Aistilliset muodot ja urheilullinen luonne täydentävät toisiaan ja luovat ajattoman ilmeen. Jälleen kerran CLS näyttäytyy tyylikkyyden ikonina.

E-sarjan Coupé.

Dynaaminen kautta linjan.

Kuvassa Mercedes-Benz E-sarjan Coupé.

E-sarjan Coupé.

Dynaaminen kautta linjan.

E-sarjan Coupé yhdistää luksustason mukavuuden dynaamiseen urheilullisuuteen. Coupé-muotoilu yhdistää voimakkaat linjat ja ajattoman moderniuden, jotka korostuvat varsinkin urheilullisessa AMG Linessa. E-sarjan Coupé hohkaa dynamiikkaa jokaisesta näkökulmasta.

GLC Coupé.

Enemmän kuin SUV. Enemmän kuin Coupé. Enemmän kuin koskaan ennen.

The image shows the Mercedes-Benz GLC Coupé.

GLC Coupé.

Enemmän kuin SUV. Enemmän kuin Coupé. Enemmän kuin koskaan ennen.

On persoonia, jotka vain erottuvat edukseen. Ulkonäöllään. Itsevarmuudellaan. Ja uniikilla luonteellaan. GLC Coupé on juuri sellainen. Se sulauttaa yhteen katumaasturin ja coupén parhaat ominaisuudet. Ja on täysin omaa luokkaansa. Dynaamisempi ja urheilullisempi kuin koskaan aiemmin.

GLE Coupé.

Oletko valmis suureen esitykseesi?

Kuvassa Mercedes-Benz GLE Coupé.

GLE Coupé.

Oletko valmis suureen esitykseesi?

Nouse siinä tapauksessa autoon. Sillä GLE Coupé on kuin luotu astumaan ulos kuorestaan ja valloittamaan maailman hetkessä joka kulmasta. Huomiota herättävän urheilullisella designillaan. Uusi vallankumouksellinen cockpit. Ja luokkansa mittapuut asettavalla täysaktiivisella alustallaan.

Mercedes-AMG GT 4-ovinen Coupé.

Make your statement.

Kuvassa Mercedes-AMG GT 4-ovinen Coupé.

Mercedes-AMG GT 4-ovinen Coupé.

Make your statement.

Neliovisissa Mercedes-AMG GT coupé-autoissa ilmaisuvoimainen design, ylivertainen suorituskyky ja ylellinen sisätila yhdistyvät toisiinsa tunteisiin vetoavalla tavalla. Malliuudistus tuo mukanaan vielä lisää mahdollisuuksia ajokokemuksen yksilöintiin houkuttelevalla tavalla.

Mercedes-AMG GT 53 4MATIC+: combined fuel consumption: XX.X l/100 km, combined CO2 emissions: XXX g/km<p>The stated figures were obtained in accordance with the prescribed measuring process. They constitute the "NEDC CO<sub>2</sub> figures" pursuant to Article 2, No. 1 of Implementing Order (EU) 2017/1153. Fuel consumption figures have been calculated on this basis. Electrical consumption has been determined on the basis of Directive (EC) No. 692/2008.</p>

Mercedes-AMG GT Coupé.

Handcrafted by Racers Remastered.

The image shows a Mercedes-AMG GT R from the front view.

Mercedes-AMG GT Coupé.

Handcrafted by Racers Remastered.

Dynaaminen ja kaunis muotoilu, ylivoimainen suorituskyky sekä parantunut turvallisuus sekä käyttömukavuus tuovat insinööriemme intohimon kaduille ja tekevät autoistamme entistäkin halutumpia. Mallista riippuen painopiste on siirtymässä yhä enemmän arkikäyttöön mukautetusta urheilullisuudesta kompromissittomaan suorituskykyyn – malleista Mercedes-AMG GT ja GT C aina AMG GT R -malliin saakka. Sarjan huippumalli Mercedes-AMG GT R hyödyntää GT-tuoteperheen kaikki mahdollisuudet saattaen insinööriemme vaikuttavan moottoriurheiluosaamisen konkreettisten elämysten tasolle.