Kuvassa on Mercedes-Benz C-sarjan coupé etuviistosta katsottuna.

C-sarjan Coupé.

Urheiluauto parhaimmillaan.

C-sarjan Coupé innostaa täydellisesti muotoillulla rungolla. Dynaamiset pinnat ja selkeät, rotevat pinnat merkitsevät täysiveristä urheilullista coupé-designia. Voimakkaat tyylielementit, kuten uusi puskuri ja vakiomallinen timanttikuvioinen jäähdyttimen säleikkö, antavat sille lisäksi voimakkaan yksilöllisen luonteen.

Kuvassa on Mercedes-Benz CLA coupé etuviistosta katsottuna.

CLA Coupé.

Huomiota herättävän itsevarma.

Valmis tekemään pysyvän vaikutuksen. Muotoilu saa sinut loistamaan. Suorituskyky tehostaa elämääsi. Käyttöliittymä puhuu kieltäsi. CLA Coupési. Edistyksellistä dynamiikkaa konepellistä perään saakka. Kallistettu keula katsoo sähäkkänä eteenpäin. Raamittomat ovet korostavat rajatonta coupé-luonnetta. Lihaksikkaat hartiat ja leveä perä vetävät katseet puoleensa.

CLS tekee vaikutuksen uuden aikakauden tyyli-ikonina. Selkeät pinnat ja aistikkaat muodot luovat henkeä salpaavaa eleganssia.

CLS.

Risk an Affair.

Design-ikonin uusi ilme: dynaamisesti eteen kallistuvasta etuosasta valaistuihin tuuletussuuttimiin – CLS ihastuttaa sisä- ja ulkopuolelta. Täynnä innovaatiovoimaa ajanmukaisten ajoavustinjärjestelmien, Energizing-mukavuusjärjestelmän ja EQ Boostin ansiosta.

Kuvassa on uusi E-sarjan coupé.

Uusi E-sarjan Coupé.

Tehty voittamaan.

Uusi E-sarjan Coupé on luksusmukavuuden ja dynaamisen urheilullisuuden synteesi. Coupé-muotoilu yhdistää voimakkaat linjat ja ajattoman moderniuden, jotka korostuvat varsinkin urheilullisessa AMG Linessa. Uusi E-sarjan Coupé hohkaa dynamiikkaa jokaisesta näkökulmasta.

Kuvassa on Mercedes-Benz GLC coupé.

GLC Coupé.

Enemmän kuin SUV. Enemmän kuin coupé. Enemmän kuin koskaan ennen.

On persoonia, jotka vain erottuvat edukseen. Ulkonäöllään. Itsevarmuudellaan. Ja uniikilla luonteellaan. GLC Coupé on juuri sellainen. Se sulauttaa yhteen katumaasturin ja coupén parhaat ominaisuudet. Ja on täysin omaa luokkaansa. Dynaamisempi ja urheilullisempi kuin koskaan aiemmin.

Kuvassa on Mercedes-Benz GLE coupé etuviistosta katsottuna.

GLE Coupé.

Oletko valmis suureen esitykseesi?

Nouse siinä tapauksessa autoon. Sillä GLE Coupé on kuin luotu astumaan ulos kuorestaan ja valloittamaan maailman hetkessä joka kulmasta. Huomiota herättävän urheilullisella designillaan. Uusi vallankumouksellinen cockpit. Ja luokkansa mittapuut asettavalla täysaktiivisella alustallaan.

    

Kuvassa on Mercedes-AMG GT 4-ovinen coupé etuviistosta katsottuna kaupunkinäkymää ja katukiveystä vasten.

Mercedes-AMG GT 4-ovinen Coupé.

Life is a race.

Mercedes-AMG GT 4-ovinen Coupé yhdistää urheiluauton vaikuttavan suorituskyvyn tyylikkään neliovisen mallin soveltuvuuteen arkipäivän elämään. Ilmeikäs muotoilu, johon kuuluu matala konepelti, hallitseva keula ja lihaksikkaat linjat, ilmentää neliovisen coupén urheilullisia geenejä.

Mercedes-AMG GT R: Nürburgringillä ääriinsä testattu ja täydelliseksi kypsynyt.

Mercedes-AMG GT Coupé.

Handcrafted by Racers - Remastered.

Malliuudistuksen myötä kaunistettu muotoilu, ylivoimainen suorituskyky sekä parantunut turvallisuus ja käyttömukavuus tuovat insinööriemme intohimon kaduille ja tekevät autoistamme entistäkin halutumpia. Mallista riippuen painopiste on siirtymässä yhä enemmän arkikäyttöön mukautetusta urheilullisuudesta kompromissittomaan suorituskykyyn – malleista Mercedes-AMG GT ja GT C aina AMG GT R -malliin saakka. Sarjan huippumalli Mercedes-AMG GT R hyödyntää GT-tuoteperheen kaikki mahdollisuudet saattaen insinööriemme vaikuttavan moottoriurheiluosaamisen konkreettisten elämysten tasolle.