Mercedes-Benz yritysautona.

Päivitä itsesi ykkösluokkaan.

Yritysmyynti

Mercedes-Benz on Suomen arvostetuin automerkki (TNS Kantar 2018). Kun sinulla on yritysautoilijana mahdollisuus valita autosi, miksi et valitsisi samantien Mercedes-Benziä?

Laaja Business-mallistomme tarjoaa kilpailukykyisen, varustellun, taloudellisen ja ajomukavuudeltaan lyömättömän vaihtoehdon jokaisessa hintaluokassa.

Myös palvelut ovat ykkösluokkaa. Asiantunteva huoltoverkostomme palvelee sinua kautta maan ja hätätilanteissa apu on aina soiton päässä.

Mercedes me -palvelut tuovat auton matkapuhelimeesi. Voit koska tahansa tarkistaa matkamittarilukeman, polttoainetilanteen sekä auton sijainnin ja jopa avata tai sulkea ikkunat ja ovet kotisohvaltasi.

Tervetuloa Mercedes-maailmaan.

Yritysautomallit


Yritysautomallisto.

Maan halutuimmat yritysautot.

Yritysautomallit


Yritysautomallisto.

Maan halutuimmat yritysautot.

E-class

Mercedes-Benz E-sarja Business Avantgarde.

Unelmilla on tapana toteutua.

C-sarja

Mercedes-Benz C-sarja.

Parastakin voi parantaa.

A-sarja

Mercedes-Benz A-sarja

Tutustu autoon joka oppii tuntemaan sinut.

Yritysautopäättäjälle


Miksi valita Mercedes-Benz?

Yritysautopäättäjälle


Miksi valita Mercedes-Benz?

Yritysautopäättäjille

Taloudellisuus on yksi tärkeimmistä yritysautojen valintakriteereistä. Siksi yhä useammassa yrityksessä ajetaan tänä päivänä Mercedes-Benz-autoilla. Tähtimerkin laatu tuntuu huolettomuutena tien päällä ja näkyy säästönä viivan alla.

EQ Boost


EQ Boost.

Bensiini- ja sähkömoottorin älykäs yhdistelmä.

EQ Boost


EQ Boost.

Bensiini- ja sähkömoottorin älykäs yhdistelmä.

EQ Boost

Hybriditeknologia kehittyy vauhdilla. Mercedes-Benzin edistyksellinen EQ Boost -toiminto perustuu 48 voltin sähköjärjestelmän hyödyntämiseen polttomoottorin apuna.Käynnistyminen on lähes huomaamatonta, mutta kiihdyttäessäsi et voi olla huomaamatta sähkömoottorin tuomaa lisätehoa. Esimerkiksi C 200-malli saa EQ Boostin avulla 150 newtonmetrin lisäväännön liikkeellelähtöön. Luonnollisesti tämä näkyy polttonesteen huomattavasti pienempänä kulutuksena.