Made in Uusikaupunki.

Made in Uusikaupunki.

Kun ajat, mikset ajaisi samalla suomalaisen työn asiaa. 5-ovinen Mercedes-Benz A-sarja valmistetaan Uudessakaupungissa. Autotehtaan työllisyysvaikutus on merkittävä ja mikä parasta, osaaminen maailman huippua. Saat nauttia ajamisesta hyvällä mielellä ja jokainen kilometri on kotiinpäin.

A-sarja

A-sarja 180 A Business Style hinta alk.

35 047 €

Advantage-paketti nyt

981 €

Etusi 1 823 €

Lisää mukavuutta, lisää turvallisuutta.

Lisää mukavuutta, lisää turvallisuutta.

Monipuolinen Advantage-paketti tekee ajamisesta entistä nautittavampaa. Esimerkiksi sen sisältämä pysäköintipaketti helpottaa merkittävästi parkkeerausta, kun kamera tarjoaa hyvän näkyvyyden taakse ja pysäköintitutkat varoittavat esteistä. Peilipaketti lisää puolestaan niin mukavuutta kuin turvallisuuttakin reagoimalla takana ajavien valoihin.

Advantage-paketissa mm.

  • Kovalevynavigointi
  • Medianäyttö 10,25”
  • Sähkötoimisesti koria vasten kääntyvät peilit
  • Pysäköintipaketti, sis. pysäköintitutkat edessä ja takana sekä peruutuskamera
  • Peilipaketti, sis. automaattisesti sis. automaattisesti himmentyvä tausta- ja vasen sivupeili

Samalla aaltopituudella kanssasi.

MBUX

Samalla aaltopituudella kanssasi.

A-sarjan kanssa on helppo luoda yhteys, eikä pelkästään kotimaisuuden vaan myös vakiovarustukseen kuuluvan intuitiivisen MBUX-käyttöliittymän ansiosta. Sen avulla ohjaat auton toimintoja puheellasi, kosketuslevyllä tai suurella kosketusnäytöllä, ja yhdistät myös älypuhelimesi osaksi ajokokemusta.

Mercedes-Benz A-sarja 180 A Business Style kokonaishinta alk. 35 046,72 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toim.kulut 600 €). Vapaa autoetu 700 €/kk, käyttöetu 535 €/kk. CO2-päästöt uusi mittaustapa – WLTP 136 g/km, EU-keskikulutus 6 l/100 km. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 29 €/kk. Ajotietokoneen kieli: suomi. Kuvan auto lisävarustein. Rajoitettuun erään autoja Advantage-paketti hintaan 980,36 €. Advantage-paketin normaalihinta A 180 A Business Style -mallille on 2 460 € eli autoverollisena 2 804,30 €. Edun arvo 1 823,94 €. Voimassa vain uusiin tilauksiin ja koskee vain rajattua erää A 180 A Business Style -mallia niin pitkään kuin autoja riittää.