EQ Power ladattavat hybridit esittäytyvät nyt ympäri Suomea. 

Tervetuloa!


Suomen laajin ladattavien hybridien mallisto kiertueella 31.8.-3.10.2020


Suomen laajin ladattavien hybridien mallisto kiertueella 31.8.-3.10.2020

Tutustu entistäkin vahvempaan Mercedes-Benz EQ Power -mallistoon. Tarjolla on 26 mallia, joista kiertueella koeajettavissa Suomessa valmistetut A-sarjan 5-ovinen ja GLC, A-sarjan sedan, CLA Shooting Brake, C-sarjan sedan ja farmari, uuden E-sarjan sedan ja farmari – myös 4MATIC-nelivedolla – sekä GLC Coupé ja iso GLE SUV. Mallista riippuen toimintamatka pelkällä sähköllä on jopa 94 km, joten ajot kotikaupungissa sujuvat päästöttömästi. EQ Power -mallien lisäksi koeajettavana on Mercedeksen ensimmäinen täyssähköauto EQC 400 4MATIC.

Tervetuloa tutustumaan turvallisin mielin.

Huolehdimme hygieniasta ja puhdistamme autot jokaisen koeajon jälkeen.

 

Ladattavien hybridien mallisto. 

Kaikki mallit. 

Ladattavien hybridien mallisto. 

Kaikki mallit. 

taulukko

EQ-malliston hinnasto sisältää alv:n, arvioidun autoveron ja toimituskulut 600 €. Kuvan autot lisävarustein. Yllämainitut arvot perustuvat WLTP-mittaustapaan malliversion vakiovarusteisella autolla. Virrankulutus ja toimintasäde on määritetty asetuksen (EY) N:o 2017/1151 perusteella. Todelliseen virrankulutukseen voi vaikuttaa mm. auton kokoonpano, ajotyyli sekä sääolosuhteet.

Kampanjat


Ajankohtaiset kampanjat

Tutustu kiertueen ajankohtaisiin kampanjoihin ja hyödynnä edut. Edut voimassa vain kiertueen ajan.

Kampanjat


Ajankohtaiset kampanjat

Tutustu kiertueen ajankohtaisiin kampanjoihin ja hyödynnä edut. Edut voimassa vain kiertueen ajan.

  C_sarja_etu

  C-sarjan ladattavat hybridit nopeaan toimitukseen jopa 8 000 € edulla.

  Esim. C 300 e 4MATIC A Business Edition EQ Power 47 677 €
  Saatavana rajattu erä.

  A ja GLC Made in Uusikaupunki

  A-sarja ja GLC ladattavat hybridit. Made in Uusikaupunki.

  Advantage-paketti velkoituksetta, etusi jopa 2 650 €.
  Saatavana rajattu erä. 

  HPS-10

  Huolenpitosopimus -20 %.

  Mercedes-Benz Huolenpitosopimuksella huollatat ja korjautat autosi Mercedes-Benzin valtuuttamassa huoltoliikkeessä kiinteällä kuukausihinnalla. Autoilun huolettomuuden lisäksi pidät autosi turvallisena ja ennakoit autoilun kustannukset jopa vuosiksi eteenpäin. Tarjous koskee kiertueen aikana 31.8.-3.10.2020 tehtyjä 3 vuoden sopimuksia (max. 30 tkm/vuosi). Alennus ei koske lisäpalveluita. Kysy kampanjan tarkemmat ehdot ja tiedot jälleenmyyjältä.

  Mallit


  Koeajoautot

  Mallit


  Koeajoautot
  A-sarja

  A-sarja 250e EQ Power ladattava hybridi.

  Sähköistä älyä kompaktissa koossa. Suomessa valmistetussa A-sarjan EQ Powerissa on saatu kompaktiin kokoluokkaan kaikki modernin autoilun parhaat puolet. Kehittyneen hybriditeknologian myötä kulutus ja päästöt on minimoitu, mutta tehosta tinkimättä.

  A-sarja Sedan

  A-sarjan 250e Sedan EQ Power ladattava hybridi.

  Ajatonta muotoilua, tuorenta teknologiaa. A-sarjan sedan EQ Power yhdistää klassisen tyylikkään muotoilun, alan viimeisimmän teknologian sekä hybridin tehokkuuden, taloudellisuuden ja vähäpäästöisyyden.

  CLA_coupe_EQ_power

  CLA Shooting Brake 250 e EQ Power ladattava hybridi.

  CLA Shooting Brake EQ Power tarjoaa farmarin tilat ja käytännöllisyyden urheilullisessa muodossa. Alan uusin hybriditeknologia yhdistää tehokkuuden, taloudellisuuden ja vähäpäästöisyyden ainutlaatuisella tavalla.

  C-sarjan Sedan

  C-sarjan Sedan 4MATIC 300e EQ Power ladattava hybridi.

  Luokkansa älykkäin. C-sarjan EQ Power on oikea ratkaisu ihmiselle, joka haluaa ajaa kehityksen kärjessä. Sen dynaamisen ulkomuodon sisältä löytyy luokkansa moderneinta hybriditeknologiaa, mikä tarkoittaa tehokkuuden, taloudellisuuden ja vähäpäästöisyyden yhdistelmää ilman kompromisseja.

  C-sarja farmari

  C-sarjan farmari 300 de EQ Power ladattava hybridi.

  Reilusti älyä, reilusti tilaa. C-sarjan EQ Power farmari tarjoaa reilusti niin älyä kuin tilaakin. Luokkansa modernein hybriditeknologia näkyy erittäin alhaisena kulutuksena ja pieninä päästöinä tehokkuudesta tinkimättä. 

  E sedan

  E-sarjan Sedan 300e EQ Power ladattava hybridi.

  Tehty voittamaan. Uusi E-sarjan sedan EQ Power tarjoaa älykkyyttä ja urheilullisuutta hämmästyttävän pienillä päästöillä ja kulutuksella. Sen varustelu on viety huippuunsa ja esimerkiksi lukuisat kuljettajaa avustavat järjestelmät tekevät ajamisesta ainutlaatuisen mukavaa ja turvallista.

  E farmari

  E-sarjan farmari 300 de EQ Power ladattava hybridi.

  Voittajan uusi E-sarjan farmari yhdistää sedanin tapaan älykkyyden ja urheilullisuuden, mutta tarjoaa vielä enemmän tilaa matkatavaroille ja harrastusvälineille. Hybriditeknologia takaa taloudelliset ja vähäpäästöiset kilometrit suorituskyvystä tinkimättä.

  X-sarja

  GLC 300e EQ Power ladattava hybridi.

  Made in Uusikaupunki. Suomessa valmistettu GLC EQ Power yhdistää vahvan suorituskyvyn äärimmäisen pieniin kulutus- ja päästöarvoihin, jolloin sinä voit hyvillä mielin nauttia ajamisesta ilman kompromisseja.

  A-sarja

  GLC Coupé 300e EQ Power ladattava hybridi.

  Yhtä aikaa älykäs ja urheilullinen. GLC Coupé EQ Powerin urheilullinen ulkomuoto kätkee sisäänsä reilun kokoiset sisätilat. Tehokkaan mutta taloudellisen ja vähäpäästöisen hybriditeknologian lisäksi pääset nauttimaan innovatiivisista mukavuutta ja turvallisuutta lisäävistä avustinjärjestelmistä.

  GLE EQ Power

  GLE 4MATIC 350 de EQ Power ladattava hybridi.

  Kaikki suurta, paitsi kulutus ja päästöt. GLE EQ Powerissa riittää tilaa, mukavuutta ja turvallisuutta vaikka muille jakaa. Sähkö- ja dieselmoottorin yhdistelmä tuottaa reilusti voimaa ja tehoa, mutta pitää silti kulutuksen ja päästöt poikkeuksellisen pieninä.

  CLS

  EQC 400 4MATIC Edition AMG Täyssähköauto.

  Sähkön uusi olomuoto. EQC on Mercedes-Benzin ensimmäinen puhtaasti akkusähkökäyttöinen auto. Vakuuttava toimintasäde yhdistettynä erinomaiseen suorituskykyyn, mukavuuteen ja turvallisuuteen tekee siitä ainutlaatuisen kokemuksen. 

  Tulevaisuus


  Kohti tulevaisuutta

  Miten tulevaisuudessa liikutaan paikasta toiseen?

  Tulevaisuus


  Kohti tulevaisuutta

  Miten tulevaisuudessa liikutaan paikasta toiseen?

  GLA EQ Power

  GLA EQ Power ladattava hybridi – Tulossa syksyllä 2020.

  Valmiina seikkailuun. Uusi GLA EQ Power on kotonaan kaikkialla siellä missä sinäkin. Coupémainen muotoilu henkii urheilullisuutta, mutta kompakteista ulkomitoista huolimatta istut korkealla. Sisätiloja on helppo muunnella pituussuunnassa säädettävän takapenkin ansiosta. Hybriditeknologian ansiosta kulutus ja päästöt on saatu erittäin pieniksi, mutta tehosta tinkimättä.

  EQA

  CONCEPT EQA

  EQA on sähköinen urheiluauto keskikokoisten autojen segmentissä. Siinä on kaksi sähkömoottoria, joiden järjestelmäteho nousee skaalattavien akkukomponenttien ansiosta yli 200 kW:iin. Se yhdessä jatkuvan nelivedon kanssa takaa maksimaalisen ajodynamiikan. Tarjolla on kaksi eri ajo-ohjelmaa, jotka mahdollistavat yksilöllisten ajo-ominaisuuksien valinnan. EQA:n toimintamatka on noin 400 kilometriä.

  Muut edut


  Hyvää sinulle ja ympäristölle.

  Muut edut


  Hyvää sinulle ja ympäristölle.
   Koeajolahja

   Koeajolahja

   Tutkimuksen* mukaan puiden istuttaminen on tehokkain ja halvin keino torjua ilmastonmuutosta. Tällä kuusen taimella haluamme kompensoida koeajosi ja vähentää hiilidioksidipäästöjä myös tulevaisuudessa. Pidäthän taimesta huolen vielä istuttamisen jälkeenkin. Pakkaus on kierrätettävää kartonkia.

   *YLE, 5.7.2019

   Mercedes me


   Mercedes me -palvelut helposti käyttöösi.

   Mercedes me


   Mercedes me -palvelut helposti käyttöösi.

   Mercedes me -valmius autoosi 0 €.

   mercedes me

   Videot


   Katso EQ-videot

   Videot


   Katso EQ-videot

   Video EQ-kiertueesta
   Suomen laajin ladattavien hybridien mallisto kiertueella 31.8.-3.10.2020.
   Katso uudelleen

   Mercedes-Benz EQ-kiertue kiertää ympäri Suomen.

   The Weeknd ja EQC
   The Weeknd ja EQC
   Katso uudelleen

   The Weeknd "Blinding Lights" ja EQC

   EQ_mallisto
   Katso uudelleen

   Mercedes-Benz EQ-mallisto