Contact

Close
Contact
Ulkopuoli Ulkopuoli: suorituskyky kohtaa aistillisuuden. Uuden Mercedes-AMG GT Coupén kiehtova muotoilu yhdistää selkeyden, aistillisen muotokielen ja urheiluauton mittasuhteet merkille ominaiseen suorituskyvyyn. AMG:n kokonaan itse kehittämä auto osoittaa vastaansanomattomasti intohimomme erinomaiseen suorituskykyyn ja jännittävään ajodynamiikkaan jo paikalla ollessaan
Seuraava
Edell.
  AMG-mallille ominainen jäähdyttimen säleikkö ja Digital Light -ajovalot
  (GT 55 4MATIC+)
  Erehtymättömän ilmaisuvoimainen: AMG-mallille ominainen, pystyrivallinen jäähdyttimen säleikkö ja Digital Light -valot, joissa on projektiotoiminto.
  5-kaksoispuolaiset AMG-kevytmetallivanteet
  (GT 55 4MATIC+)
  Visuaalisesti inspiroiva: ilmaisuvoimaisten 21-tuumaisten 5-kaksoispuolaisten taottujen AMG-kevytmetallivanteiden design korostaa auton suorituskyä myös paikalla oltaessa.
  LED-takavalot
  (GT 55 4MATIC+)
  Vastustamattoman vetovoimainen: adaptiiviset LED-takavalot tekevät todellisen vaikutuksen.
  AMG-takahelma
  (GT 55 4MATIC+)
  Dynaaminen joka kulmasta: AMG-takahelma ja puolisuunnikkaan muotoisissa pakoputkien päätykappaleissa on kromatut koristeosat.
  Leveä kori
  (GT 63 4MATIC+)
  Kertakaikkisen vaikuttava: kahdeksansylinterisen mallin esillä olevat lokasuojat ja leveämpi keula huokuvat selkeää läsnäoloa.
  AMG-mallille ominainen keula
  (GT 63 4MATIC+)
  Keula kertoo kaiken: AMG-mallille ominainen jäähdyttimen säleikkö edustaa ainutlaatuista ja erittäin dynaamista ajokokemusta.
  Taotut AMG-kevytmetallivanteet, taotut, ristipuolaiset
  (GT 63 4MATIC+)
  Edelläkävijä: 21-tuumaiset mattamustat taotut ristipuolaiset AMG-kevytmetallivanteet korostavat dynaamista ulkonäköä.
  AMG-takahelma
  (GT 63 4MATIC+)
  Selkeä kannanotto asiantuntijoille: AMG-mallille ominaiset mustat kromatut takapuskurin ritilät ja puolisuunnikkaan muotoiset kaksi pakoputkenpäätä molemmilla puolilla maksimoivat lumovoiman.
  Sisätila Sisätila: suorituskyky kohtaa inspiraation.

  AMG Performance -ohjauspyörä

  Close

  AMG Performance -ohjauspyörä

  Äärimmäisen vakuuttavia reaktioita varten: 3-kaksoispuolainen AMG Performance -ohjauspyörä, alaosa suoristettu, hiilikuituoptiikkainen, otealue mustaa Microcut-mikrokuitua.. Touch Control -näppäin vasemmalla ja oikealla, ohjauspyörän alumiiniset vaihdevivut ja AMG-ohjauspyörän näppäimet mahdollistavat täydellisen yhteyden autoon.[1]

  [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

  Panoraamakattoluukku

  Close

  Panoraamakatto

  Panoraamakatto[1] tuo sisätilaan erityisen valoisan ja miellyttävän tunnelman. Lasikattomoduuli ulottuu koko katon alueelle, jolloin syntyy vaikutelma yhtenäisestä lasipinnasta tuulilasin alareunasta aina takaikkunan alareunaan saakka. Manuaalinen rullaverho tuo suojaa voimakkaalta auringonpaisteelta.

  [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

  AMG-hiilikuitusomisteet

  Close

  AMG-hiilikuitusomisteet

  Korosta kiinnostusta kilpa-ajoon: lisävarusteiset AMG-hiilikuitusomiste-elementit[1] luovat coupén sisustukseen urheilullisen ja ainutlaatuisen tunnelman, jossa on yksilöllistä vetovoimaa ja jännittäviä kontrasteja. 

  [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

  AMG TRACK PACE

  Close

  AMG TRACK PACE

  AMG Track Pacen myötä autosta tulee virtuaalinen kisainsinööri. Kierros-, sektori- ja kiihtyvyysaikojen sekä reaaliaikaisten telemetriatietojen avulla voit analysoida ja kehittää ajotaitojasi ihanteellisesti suljetuilla kilparadoilla.

  Digitaalinen mittaristonäyttö, jossa on AMG-malleille ominaiset näyttötyylit

  Close

  Digitaalinen mittaristonäyttö, jossa on AMG-malleille ominaiset näyttötyylit

  Yksilöllinen: Digitaalinen mittaristo voidaan mukauttaa erilaisilla näyttötyyleillä ja yksilöllisesti valittavilla päänäkymillä. MBUX infotainment sisältää myös AMG-mallile ominaisia ​​näyttöjä ja toimintoja, kuten ohjauspyörän painikkeiden asetukset tai ajo-ohjelmien asettamisen.

  Eteen käännettävät takaistuimet

  Close

  Eteen käännettävät takaistuimet

  Urheilullinen kilparadalla, joustava jokapäiväisessä elämässä: kahdella takaistuimella Coupéssasi on käytännöllinen 2+2 istuinkokoonpano.[1]. If you need additional stowage space, the optionally folding seat backrests can be conveniently folded over using a button in the boot.

  [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.

  Suorituskyky Ajokokemus: suorituskyky kohtaa tunteen. Koe uusi Mercedes-AMG GT Coupé nyt. Nauti vaikuttavasta suorituskyvystä joka päivä tai kilparadalla – AMG Active Ride Control -alustan, aktiivisen aerodynamiikan tai AMG Performance 4MATIC+ -nelivedon ansiosta. Pääosassa on ylivertainen moottori, joka määrittelee intensiteetin aivan omalla tavallaan.
  Seuraava
  Edell.
   AMG DYNAMIC PLUS -paketti AMG Dynamic Plus -paketti varmistaa äärimmäisen ajonautinnon ja ylivertaisen ajettavuuden. Siinä lukuisat high-performance-komponentit on yhdistetty houkuttelevaksi paketiksi, joka parantaa ajodynamiikkaa edelleen. Nämä kaikki tekevät ajokokemuksesta entistäkin tunteisiin vetoavamman. Elektronisesti säätyvä AMG taka-akselin tasauspyörästölukko varmistaa erinomaisen pidon lähes kaikissa ajotilanteissa.
   AMG-nelipyöräohjaus AMG-nelipyöräohjaus sujuvoittaa kaarreajoa ja lisää ajonautintoa. Ajonopeudesta riippuen voit nauttia erityisen herkästi reagoivasta ohjauksesta, aivan kuin lyhyen akselivälin autossa, tai voit ajaa mukavasti moottoriteillä ylellisen sedanin vaivattoman ylivertaisella otteella.
   4,0-litrainen V8-biturbomoottori Ainekset päivittäiseen endorfiiniannokseen heti käynnistyksestä alkaen: Mercedes-AMG:n 4,0-litraisella V8-moottorilla on räjähtävä voimantuotto, ja samalla sen tehoa voidaan säätää tarkkaan. Sylinterinkansien väliin sijoitetut Twinscroll-turboahtimet ja kolme jäähdytyspiiriä edustavat parasta mahdollista lämpötilanhallintaa.
   AMG Real Performance Sound Mercedes-AMG-autosi kuulostaa intohimoiselta jo tehtaalta lähtiessään. AMG Real Performance Sound -varusteen yhteydessä auton äänet saavat vieläkin tunnepitoisemman soundin, ja voit itse määrittää sen, miltä turbomoottorin äänet kuulostavat sisätilassa. Keskusnäytössä voit valita hienovaraisen urheilulliset (Balanced) tai tunteisiin vetoavat, moottoriurheilusta muistuttavat äänet (Powerful).
   AMG Performance 4MATIC+ Ensiluokkainen, täysin säätyvä nelivetojärjestelmä AMG Performance 4MATIC+ tuo suorituskykyä tielle. Neliveto on täysin säätyvä, mikä varmistaa väännön ja pidon jakautumisen ihanteellisesti etu- ja taka-akselin välillä aina tarpeen mukaan.
   AMG SPEEDSHIFT MCT 9G AMG Speedshift MCT 9G -vaihteisto on ihanteellinen kumppani erityisesti dynaamiseen ajotapaan ja tekee jokaisesta matkasta moottoriurheiluelämyksen. Nopea, urheilullinen tai lähes huomaamaton vaihteenvaihto valitun ajotavan mukaan: Vaihteiston 9 vaihdetta varmistavat, että moottori toimii erityisen usein ihanteellisella kierroslukualueella.
   AMG Active Ride Control -alusta Vakaus ja herkkyys yhdessä ja samassa alustassa: AMG Active Ride Control hyödyntää modernia elektroniikkaa kompensoimaan auton kallisteluliikkeitä tehokkaasti. Alusta ja ohjaus pystyvät sopeutumaan automaattisesti ajo-olosuhteisiin ja tienpintaan. Sinä puolestaan hyödyt tästä kaikesta intensiivisen ja dynaamisen AMG-ajokokemuksen muodossa. Matkustajat taas nauttivat erinomaisesta ajomukavuudesta.
   Aktiivinen aerodynamiikka Aktiiviset aerodynamiikkaelementit on integroitu ulkopuolen designiin: AMG-etuhelman AIRPANEL:ista aina esiin tulevaan takasiipeen ja sähköisesti esiin tulevaan etuhelman aerodynamiikkaprofiiliin sekä kiinteään takasiipeen. Toimenpiteiden tavoitteena on alhaisempi ilmanvastus ja pienemmät nostevoimat.
   Pre-Safe®-järjestelmä Pre-Safe®-järjestelmä hyödyntää uhkaavaa törmäystä edeltävän ajan suojatakseen sinua. Se voi käynnistää lukuisia toimenpiteitä, jotka vähentävät törmäyksen aiheuttamaa kuormitusta. Innovatiivinen Pre-Safe® Sound esimerkiksi tuottaa kaiuttimista kuuluvan kohinasignaalin, joka aktivoi kuuloa suojaavan luonnollisen refleksin. Se voi vaimentaa sisäkorvaan kantautuvaa voimakasta törmäysääntä.
   Aktiivinen etäisyysavustin Distronic Aktiivinen etäisyysavustin DISTRONIC vähentää kuljettajan rasittumista sekä liikennevirrassa että jatkuvasti pysähtelevässä stop-and-go-liikenteessä. Älykäs järjestelmä ohjaa etäisyyttä edellä ajavaan ajoneuvoon, sovittaa ajonopeuden reitin tapahtumiin ja hoitaa jonon tai ruuhkan seuraamisen vaativan tehtävän puolestasi.[1]

   [1] Auton varusteista riippuen saatavana lisävarusteena.
   Aktiivinen kaista-avustin Aktiivinen kaista-avustin tarkkailee ympäristöään valppaasti: mikäli olet poistumassa vahingossa ajokaistaltasi tai ajaudut vaarallisen lähelle muita tienkäyttäjiä, avustin voi palauttaa sinut takaisin omalle kaistallesi kevyellä ohjausliikkeellä. Mikäli kuitenkin edelleen jatkat omalta ajokaistalta poistumista, avustin alkaa varoittaa myös ohjauspyörässä tuntuvan värinän avulla.[1]

   [1] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
   360° -kamera Valvoo yleiskuvaa: 360°-kamerajärjestelmä välittää näyttöön vaikuttavan kokonaiskuvan auton ympäristöstä lintuperspektiivistä ja avustaa sinua pysäköinnissä ja ohjausliikkeissä. Neljän kameran älykkään verkotuksen ansiosta näet medianäytössä myös sellaiset esteet, jotka muutoin olisivat näkymättömissä.[1]

   [1] Ajoavustin- ja turvallisuusjärjestelmämme ovat vain avustavia järjestelmiä. Kuljettaja on siis edelleen vastuussa liikennetilanteen seuraamisesta. Noudata käyttöohjekirjan ohjeita ja ota huomioon siinä kuvatut järjestelmien rajoitukset.
   GUARD 360° Plus -varashälytinpaketti Guard 360° -varashälytinpaketti Plus sisältää useita autoa suojaavia varusteita. Varashälytinjärjestelmä sekä avaimen deaktivointi hätätilanteessa auttavat sinua tarvittaessa reagoimaan tilanteisiin nopeasti. Tien päällä varkaus- ja pysäköintikolarointitunnistus* ilmoittaa sinulle näistä tapahtumista sovelluksella. Lisäksi varastetun auton tukipalvelu* parantaa mahdollisuuksia oman omaisuuden saamiseen takaisin.[1]

   [1] Komponentit, joissa on merkintä * ovat Mercedes me -palveluita. Näiden palvelujen käyttämiseksi sinulla on oltava henkilökohtainen Mercedes me -käyttäjätunnus ja sinun on hyväksyttävä Mercedes me connect -palvelujen käyttöehdot. Lisäksi autoon tulee olla liitettynä vastaava käyttäjätili. Ensimmäisen vuoden sopimuskauden päätyttyä palveluita voi jatkaa maksua vastaan edellyttäen, että ne ovat edelleen tarjolla kyseiseen autoon. Palvelut tulee aktivoida ensimmäisen kerran 1 vuoden kuluessa auton ensirekisteröinnistä tai auton luovutuksesta asiakkaalle, kumpi tulee ensin.
   Ota yhteyttä Jos sinulla on kysyttävää uudesta Mercedes-AMG GT Coupésta. Jos olet kiinnostunut ostamaan uuden Muuteen Mercedes-AMG GT Coupé -auton ja haluat jälleenmyyjän ottavan sinuun yhteyttä, täytä yhteystietosi.

   Jälleenmyyjä käsittelee henkilötietojasi omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Tutustu jälleenmyyjien käytäntöihin heidän omilla verkkosivuillaan.
   Tutustu Veho Oy Ab:n tietosuojakäytäntöön:
   www.veho.fi/tietosuoja