Uusi Sprinter. Sinulle tehty.

Trendikäs, tehokas, luotettava.

Monipuolisesta valikoimasta löytyy aina oikea vaihtoehto kuljetustehtävääsi. Lisäksi se näyttää hyvältä: uusi Sprinter. Sen monien eri versioiden ja runsaan varustevalikoiman ansiosta myös houkuttelevat hinnat alkaen -mallit ovat mahdollisia, esimerkiksi etuvedolla varustettuna. Saatavana on lisäksi tarkasti käyttötarkoitukseensa varusteltuja pakettiautoja, avolavapakettiautoja sekä tila-autoja, jotka soveltuvat erityisen hyvin henkilökuljetukseen.

Iloa silmälle ja tehokkuutta työskentelyyn.

Uusi Sprinter on näyttävä auto: sen design noudattelee Mercedes-Benzin modernia Sensual Purity -designkonseptia (aistikas selkeys). Uusittu ohjaamo vakuuttaa yhtä lailla laadukkaan muotoilunsa ja poikkeuksellisen käytännöllisyytensä ansiosta. Näistä esimerkkejä ovat nerokkaasti suunniteltu modulimainen säilytystilaratkaisu sekä avaimeton käynnistysjärjestelmä KEYLESS-START.

Liikkuvuutesi mobility 4.0.

Sprinteriin on saatavana erilaisia radioita, multimediajärjestelmiä ja kytkettävyysratkaisuja, jotta työskentely on aina mahdollisimman taloudellista ja miellyttävää. Vaatimuksista riippuen valikoima ulottuu puhelintelineestä radioon, jossa on Bluetooth®-liitäntä ja handsfree-toiminto, sekä multimediajärjestelmään, jossa on tarkkapiirtoinen kosketusnäyttö, kiintolevynavigointi 3D-karttanäytöllä sekä älypuhelimen integrointimahdollisuus. Käyttö on juuri sellaista kuin haluat sen olevan: helppoa.

Siellä missä on kuljetustehtävä, siellä on myös Sprinter.

Tarvitsetko auton, joka on ennen kaikkea käytännöllinen ja taloudellinen? Tai haluatko pikemmin edustavan auton, joka täyttää korkeimmatkin mukavuustoiveet? Sprinterillä onnistuvat molemmat – ja vielä enemmänkin: pakettiautot ja tila-autot, alustamallin autot ja avolavapakettiautot muodostavat vahvan perustan erittäin monipuoliselle mallistolle. Sitä laajentavat vielä 4 moottorivaihtoehtoa, lukuisat lisävarusteet, alustaversiot ja päällirakentajien valmistamat toimialakohtaiset erikoisratkaisut.

Varma tie menestykseen.

Sprinterin suunnittelussa turvallisuus on ollut yksi tärkeimmistä kriteereistä. Turvallisuuden tärkeä tukipilari on auton kori, joka on rakenteensa ja materiaaliyhdistelmiensä ansiosta erityisen vankka. Autossa on lisäksi lukuisia turvallisuus- ja avustinjärjestelmiä. Kaikkein kokeneinkin kuljettaja voi joskus joutua tilanteeseen, jossa apu on tervetullutta ja paikallaan.

Kun taloudellisuus ratkaisee.

Sprinter on osoittanut taloudellisuutensa vakuuttavasti jo yli 20 vuoden ajan. Uusi Sprinter jatkaa tätä menestystarinaa laadun ja luotettavuuden pohjalta. Sprinterin taloudellisuudesta pääset hyötymään heti alkuun: houkutteleva alkaen-hinta etuvetoisille autoille ja lukuisat versiomahdollisuudet takaavat sen, että tilaat vain sitä, mitä todella tarvitset.