Tuplaa hyöty. Uusi Unimog-kiskoajoneuvo.

Sillä voit siirrellä ensin raskaita kuormia kiskojen päällä, hypätä sitten pois kiskoilta, siirtyä pyörien päälle ja ajaa kohti seuraavaa kiskoilla odottavaa työtehtävää. Tähän pystyy vain yksi ajoneuvo – Mercedes-Benzin uusi Unimog kiskoajoneuvo.

Erinomainen vetokyky: Unimog kiskoajoneuvo on kaksitoimilaitteiston ansiosta täysiveroinen siirtelyajoneuvo. Sen perävaunukuorma voi olla peräti 1000 t. Sen työskentely- ja ajomukavuus ovat huippuluokkaa. Ajoneuvon siirtämiseksi kiskoille ja pois kiskoilta tarvitaan ainoastaan noin 5 metrin pituinen tasainen kisko-osuus.

Ammattimaisena työlaiteajoneuvona Unimogin kiskoajoneuvoa voi käyttää myös mitä erilaisimpiin tehtäviin raideliikenteen infrastruktuurin parissa. Sillä voi vaikkapa leikata kiskoliikennettä haittaavaa kasvillisuutta, sitä voi käyttää puhdistukseen ja huoltotoimiin, lumenraivaukseen tai ilmajohtojen huoltoon. Unimogista saa helposti työlaiteajoneuvon myös kiskojen ulkopuoliseen käyttöön, vaikkapa lumen raivaukseen yrityksen piha-alueilta.