Tie- ja raidekuljetus ratkaisut

Tiellä tai raiteilla

Kuljeta ensin raskaita kuormia kiskoja pitkin, siirry sitten pois kiskoilta ja aja tietä pitkin sinne, missä seuraava raidekuljetus odottaa. Vain yksi ajoneuvo pystyy tähän – Mercedes-Benz Unimog-kiskoajoneuvo.

Suuri vetoteho: Unimog kiskoajoneuvo on täydellinen ratkaisu vaunujen siirtelyyn. Se on suunniteltu jopa 1000 tonnin vaunupainolle. Siinä on poikkeuksellinen työskentely- ja ajomukavuus. Säästät jopa 60 % hankintakustannuksissa perinteisiin siirtelyvetureihin verrattuna. Sen lisäksi säästät jatkuvasti polttoainekustannuksissa ja muissa käyttökustannuksissa sekä huolto- ja korjauskustannuksissa. Unimogin kaksitoimisuuden ansiosta säästyy aikaa ja rahaa. Ajat vain Unimogin tietä pitkin seuraavaan työkohteeseen ja muutat sen kiskoajoneuvoksi hydraulisen kääntöpöydän avulla muutamassa minuutissa. Tähän tarvitaan vain noin 5 metrin pituinen tasakorkuinen kisko-osuus.

Ammattimaisena erikoisajoneuvona Unimogin kiskoajoneuvoa voi käyttää myös lukuisiin muihin tehtäviin ratapihoilla ja kiskoilla. Sillä voi vaikkapa leikata liian lähelle kiskoja kasvaneita puita, puhdistaa ja huoltaa kiskoja, huoltaa ajojohtimia ja raivata lunta pois kiskoilta. Tai jos Unimogia ei tarvita kiskoilla, sen voi muuntaa esimerkiksi talvikunnossapitoajoneuvoksi.

LISÄTIETOJA