Tehokas voimanlähde energiateollisuuden tarpeisiin

Mercedes-Benzin Unimog on samalla ammattimainen työkone, tehokas kuljetusajoneuvo ja liikkuva työpaja. Sillä hoituvat mitä moninaisimmat vaativat tehtävät, kuten tehokkaalta energiateollisuuden käyttöön soveltuvalta ajoneuvolta sopii odottaakin.

Uusien energialähteiden tutkiminen, maan alla työskentely tai laajojen kantaverkkojen huolto ja ylläpito – ainutlaatuisten alusta- ja lisälaiteratkaisujen ansiosta tämä Mercedes-Benz erikoisajoneuvo selviää raskaimmistakin tehtävistä, myös täyteen kuormattuna. Sillä pääsee juuri sinne, missä sitä energiateollisuudessa eniten tarvitaan: vaikeaan maastoon.

Tarvittaessa Unimogilla kulkevat työkohteeseen vaikkapa sähkökatkon sattuessa ripeästi ja tehokkaasti niin työntekijät, varusteet, työkalut kuin materiaalitkin ilman, että kuormaa tarvitsee välillä siirtää kuljetusajoneuvosta toiseen. Näin pääset työkohteeseen mahdollisimman nopeasti ja voit aloittaa työskentelyn nopeammin. Parempi suorituskyky ja alhaisemmat kustannukset ovat lyömätön yhdistelmä.