Nokkelampia ja nopeampia ratkaisuja MercedesServiceCardilla

Voit tankata tai maksaa tietullimaksuja ilman käteistä ja edullisilla hinnoilla MercedesServiceCard-kortin avulla. Voit myös käyttää Service24h-palvelua ja muita hyödyllisiä palveluita ilman käteistä maksuttomalla MercedesServiceCard-kortilla.

Voit hyödyntää MercedesServiceCardia yhteistyökumppanimme UTA:n palveluverkoston yli 35 000 dieselasemalla Euroopassa. Tähän perustuen on mahdollista saada ajomatkakohtaista, polttoainekulujen optimointia koskevaa neuvontaa. UTA Drive & Save® Pro -järjestelmän avulla on mahdollista tarkastaa helposti todelliset polttoainekulut verrattuna arvioituihin kustannuksiin eri kriteerejä käyttäen. Tankkausten uskottavuuden tarkastus on mahdollista FleetBoard-yhteyden avulla.

MercedesServiceCard-kortilla voit myös maksaa tietullimaksuja ilman käteistä houkuttelevin ehdoin kaikkialla Euroopassa. Käyttämällä elektronisen tietullien keräysjärjestelmän tietullimaksulaitetta, erityisesti UTA MultiBox®-laitetta, pääsee ohittamaan tietullien keräyspisteet nopeammin.

Lisäksi voit MercedesServiceCard-kortilla hyödyntää myös muita käteviä palveluita kuten lauttapalvelut, rengaspalvelut, yhdistetyt liikennepalvelut ja vuokrauspalvelut – maksettavissa helposti ja kätevästi kortilla.

MercedesServiceCard-kortilla on saatavissa vielä nopeampaa Service24h-palvelua, koska kortti mahdollistaa korjauksen helpomman ja nopeamman koordinoinnin, jos autoon tulee tekninen vika ulkomailla. Näin pääset nopeammin takaisin tien päälle.

Käytettävissä on myös muita kustannuksia optimoivia palveluita, esimerkiksi hallinnollinen tuki ALV:n palautuksissa ja palvelu mineraaliöljyveron osittaiseksi hyvittämiseksi joissakin Euroopan maissa.

Lisätietoja löytyy internet-sivustolta: www.MercedesServiceCard.com