Huoltopalvelut hyötyajoneuvoille

Yhteistyökumppanuus - sinulle ja kuorma-autoillesi

Me vastaamme Mercedes-Benz Trucksin maailmanlaajuisesta huollosta ja varaosamyynnistä. Monipuolisten huoltopalvelujen ja aitojen Mercedes-Benz-varaosien avulla varmistamme, että autosi huolletaan ja korjataan parhaalla mahdollisella tavalla. Meille on tärkeää, että kuorma-autosi pysyy liikkeellä tai että pääset jatkamaan matkaasi mahdollisimman pian. Liikkuvuutesi on meille suorastaan kutsumus.

Tiedämme, että nopeus on ratkaisevan tärkeää sinulle ja yrityksellesi. Siksi saat korjaus- tai huoltoajan nopeasti Mercedes-Benzillä.
Käytettävissä on maailmanlaajuinen huoltoverkosto, johon kuuluu noin 1800 Mercedes-Benz-huoltopistettä kuorma-autoille. Aukioloajat vaihtelevat tarpeen mukaan: klo 21 tai klo 24 asti tai jopa vuorokauden ympäri!

Teemme huollot ja korjaukset parhaaseen aikaan: silloin kun autoasi ei tarvita liikenteessä. Tämä auttaa lyhentämään kuorma-autojen seisonta-aikaa, mikä tarkoittaa yrityksesi parempaa kannattavuutta.

Huoltohenkilökunta pysyy aina ajan tasalla uusimmasta tekniikasta säännöllisen koulutuksen ansiosta. Hyödyt tästä asiantuntemuksesta ‒ silloinkin kun joudut keskeyttämään ajomatkan yllättäen. Tällöin Service 24h -henkilöstö auttaa sinua pääsemään takaisin tien päälle niin nopeasti kuin mahdollista.

Tälle kaikelle perustuu vakaa, pitkäaikainen yhteistyökumppanuus, jossa luottamus on avainasemassa. Olipa kyseessä huolto, korjaus tai Service 24h – olemme aina käytettävissäsi, missä ja milloin tahansa meitä tarvitsetkin!