Aidot Mercedes-Benz varaosat

Mercedes-ajoneuvosi tulevaisuuden turvaksi

Jokainen aito Mercedes-Benz varaosa täyttää samat tarkat laatuvaatimukset kuin jokainen uusi Mercedes-Benz ajoneuvo, joka lähtee tehtaaltamme. Yli sadan vuoden kokemus aujoneuvojen ja varaosien valmistuksesta on valjastettu pitämään autosi mahdollisimman hyvässä kunnossa: tämä merkitsee laadukkuuden ja tiukkojen turvallisuusmääräysten täyttymistä, mutta myös luotettavuutta käytännössä vaikka takana olisi jo satojatuhansia ajokilometrejä. Poikkeuksellinen kestävyys ja erinomainen hinta-laatu-suhde tekevät aidoista varaosistamme ykkösvaihtoehdon.

Tarkat valmistajan määräykset, laajat tarkastukset ja testit takaavat, että jokainen aito Mercedes-Benz-varaosa täyttää tiukimmatkin laatuvaatimukset ja vastaa aina nykytekniikan vaatimuksia. Varaosien pakkauksissa on hologrammi, joka turvaa yhtä lailla asiakkaan kuin valmistajankin intressit: vain aidot varaosat ovat aitoja.

Logistiikkakeskuksemme ovat verkostoituneet koko maailmaan tehokkaasti. Tämä takaa sen, että aidot Mercedes-Benz-varaosat voidaan toimittaa lähimmälle jälleenmyyjällesi niin nopeasti kuin se suinkin on mahdollista. Pakettihinnat, joita tarjoamme aidoille Mercedes-Benz-varaosille, sisältävät myös asennuksen, jolloin korjauskustannukset voi laskea ennalta eivätkä ne pääse yllättämään