Uusi ulottuvuus myös kantavuuksissa

Vakiona aiempaa enemmän: Actros Loader ja Actros Volumer

Kaukoliikenne Actrosilla voi nyt olla taloudellisempaa kuin koskaan aiemmin. Jotta tähän tavoitteeseen päästään myös suurta kantavuutta edellyttävissä ja suurten määrien kuljetustehtävissä, valittavissa ovat Actros Loader ja Actros Volumer. Erityiset työtehtävät vaativat erityiset työkalut – tai tarkkaan ottaen erityiset ajoneuvot.

Alhainen omapaino – suuremman kantavuuden hyväksi

Actros Loaderin kehitysvaiheessa kävimme läpi kaikki mahdollisuudet säästää kantavuudessa. Ja mikäli ratkaisut olivat vain suinkin teknisesti järkeviä, toteutimme ne myös käytännössä. Tuloksena ovat kantavuudeltaan optimoidut puoliperävaunun vetoautot ja tasakuorma-autot, jotka ovat kevyimpiä kaukoliikenteeseen soveltuvia kuorma-autoja. Suoraan tehtaalta. Niissä on tehokkaat ja taloudelliset Euro VI -moottorit ja käyttötarkoituksen mukaiset ohjaamot. Actrosin totutun korkeasta laadusta ei kuitenkaan tarvitse tinkiä piiruakaan.

Spesialisti suurten määrien kuljetuksiin

Actros Volumer suo sinulle mahdollisuuden olla tien päällä entistä taloudellisemmin. Se on erikoistunut suurten määrien kuljetuksiin. Sen vetopyöräkorkeus on alle 900 mm, ja se täyttää 4 x 2 puoliperävaunun vetoautoille asetettavat korkeat vaatimukset. Käytännössä tämä merkitsee 3 metrin esteetöntä kuormauskorkeutta. Actros Volumer -mallin taloudellisuutta parantavat suuren kuormatilan lisäksi polttoainetta säästävät voimansiirtoratkaisut ja suurempi tankkitilavuus. Lisäplussaa tuovat käyttötarkoituksen mukaan suunnitellut erilaiset ohjaamoversiot, joista esimerkkinä CompactSpace. Se soveltuu ihanteellisesti autonkuljetusautoon.

LISÄTIETOJA