Tuoreimmat uutiset

Monipuolisia ratkaisuja kuljetusten tehostamiseksi

RoadEffiency yhdistää alhaiset kokonaiskustannukset turvallisuuteen ja auton suureen käyttöasteeseen. Tuloksena kuljetusten taloudellisuus nousee uudelle tasolle.

Alhaiset kokonaiskustannukset
+ Erinomainen turvallisuus
+ Auton suuri käyttöaste
====================
= Taloudellisuus on yksittäisten tekijöiden summa.

Lupasimme jo aiemmin alhaiset kokonaiskustannukset – ja pidimme lupauksemme: sijoitus Mercedes-Benz-kuorma-autoon kannattaa alhaisten polttoainekustannusten, alhaisten korjaus- ja huoltokustannusten, edullisten leasing- ja rahoitusehtojen eikä vähiten korkean jälleenmyyntiarvon ansiosta. Nyt lupaamme vielä kokonaisvaltaisempaa taloudellisuutta. Uusi lähestymistapa on nimeltään RoadEfficiency. Konkreettisesti tämä tarkoittaa, että lupaamme lisäksi kaksi muuta etua: erinomaisen turvallisuuden ja auton suuren käyttöasteen.

RoadEfficiencyn toinen tukipilari kohdistuu turvallisuuteen – Mercedes-Benz-kuorma-autot ovat aina olleet suunnannäyttäjiä tällä osa-alueella. Kääntymisavustin* *** ja hätäjarruavustin Active Brake Assist 4**** *****, jossa on jalankulkijatunnistus, ovat uusia ratkaisuja tällä saralla. Nämä molemmat järjestelmät parantavat edelleen turvallisuutta taajama-alueilla.

Lupaus auton paremmasta käyttöasteesta on myös osa RoadEfficiencyä. FleetBoard-järjestelmämme on merkinnyt innovaatioita telematiikan ja yhteysmahdollisuuksien alalla jo 15 vuoden ajan. Kehitystyö näillä alueilla mahdollistaa edelleen huomattavia parannuksia.
Auton, Mercedes-Benz-huollon ja kuljetusyrityksen älykkään verkotuksen avulla Mercedes-Benz Uptime määrittää uusia mittapuita. Tuloksena on korjaamokäyntien merkittävästi parempi suunniteltavuus ja auton suurempi käytettävyys.

FleetBoard-kuljetustenhallinnan** lisäksi tarjoamme nyt käyttöön uuden huoltopalveluiden innovaation Mercedes-Benz Uptime****** ******* ******** *********, joka parantaa huomattavasti auton käytettävyyttä.

Lyhyesti: RoadEfficiency merkitsee alhaisia kokonaiskustannuksia sekä erinomaista turvallisuutta ja auton käyttöastetta. Tulevaisuudessakin teemme kaikkemme edistääksemme näitä tavoitteita innovatiivisilla ratkaisuilla. Koska olemme vakuuttuneita siitä, että taloudellisuus on yksittäisten tekijöiden summa.

* Lisävaruste.
** Saatavana lisävarusteena.
*** Saatavana vain Actrosin ja Antosin 4x2 LS- ja 6x2 L -malleihin sekä säiliömittojen 650 mm x 700 mm ja kolmiosaisen lokasuojan yhteydessä.
**** Lisävaruste, vain etäisyysvalvonnan yhteyteen.
***** Saatavana Actrosiin, Arocsiin, Antosiin 12/2016 alkaen.
***** Saatavana Actrosin, Arocsin, Antosin uusiin autoihin 10/2016 alkaen.
******* Saatavana lisävarusteena Mercedes-Benzin jokaisen huolenpitosopimuksen yhteydessä tai erillisenä tuotteena.
******** Voidaan yhdistää kaikkiin FleetBoard-palveluihin.
********* FleetBoard Truck Data Centerin yhteydessä, vakiovaruste (valittavissa pois) Actrosissa, lisävaruste Arocsiin ja Antosiin.