Actros

Tervetuloa uuteen ulottuvuuteen

Räätälöity sopimaan täydellisesti tulevaisuuteen – ja sinulle

Etuhelmasta ja ohjaamon maskista katolle saakka: näyttävät ulkopuolen yksityiskohdat, joita sävyttää erityinen kaukoliikenneautojen tyylikkyys, antavat myös Actrosille aivan uuden ulkoisen ulottuvuuden. Ne antavat vakuuttavan lupauksen ulkomuodon sisään kätkeytyvistä vahvuuksista. Näistä esimerkkeinä kevyt ja ystävällinen ilmapiiri sisätilassa sekä selkeä jako työpisteen ja oleskelualueen välillä. Käyttötarkoituksen mukaan erilaisten ohjaamoidensa avulla Actros avaa ulottuvuuden, joka on tähän saakka ollut täysin saavuttamattomissa: ulottuvuus, joka kattaa työskentelyn, oleskelun ja nukkumisen kaukoliikennekuljetuksiin tarkoitetussa autossa. Kaikissa 2500 mm leveissä ohjaamoissa on vakiovarusteena tasainen lattia. Seisomakorkeus istuimien välissä on peräti 2,13 metriä. Ohjaamoissa on muutoinkin huomattavasti enemmän tilaa ja säilytystilaa kuin edeltäjissä. Lisävarusteena 2300 mm:n levyisiin ohjaamoihin on saatavana kauttaaltaan tasainen lattia tai kaksi eri moottoritunnelikorkeutta auton suunnitellun käyttötarkoituksen mukaan.

Taloudellisempi kuin koskaan aiemmin

Erityisen taloudellisuuden kuorma-auton valmistamiseksi olemme varustaneet Actrosin lukuisilla kulutusta pienentävillä innovaatioilla ja erityisen taloudellisilla moottoreilla: Euro V -moottoreiden kulutus on jopa 7 % alhaisempi kuin edeltäjämoottoreissa. Euro V - ja EEV-pakokaasunormin täyttävien moottoreiden lisäksi Actros on yksi ensimmäisiä ajoneuvoja, johon saatavilla olevat moottorit täyttävät valmiiksi jo Euro VI -pakokaasunormin vaatimukset. Näiden moottoreiden kulutusetu Euro V -edeltäjiin verrattuna on 4 %. Ja nyt uutuutena: Predictive Powertrain Control – innovatiivinen avustinjärjestelmä, joka ottaa huomioon edessä olevan tien kulun ja korkeusvaihtelut vaihteiden vaihtamisissa. Tuloksena on polttonesteen kulutuksen väheneminen edelleen jopa 3 prosentilla. Vakuuttavan alhaisten kokonaiskustannusten ohella Actrosin ylpeydenaiheita ovat innovatiivinen teknologia ja käyttäjän tarpeisiin räätälöidyt palvelut. Palvelut ulottuvat telematiikkapohjaisesta FleetBoard®-järjestelmästä ja CharterWay Complete -palvelusta näppäriin leasing-, rahoitus- ja vakuutuspalveluihin sekä kuljettajien ajokoulutuksiin, joissa keskitytään kulutusta pienentävään ajamiseen. Kaikki nämä toimenpiteet alentavat kustannuksia ja lisäävät liiketoiminnan kannattavuutta.

Dynaamisempi kuin koskaan aiemmin

Jotta ajaminen Actrosilla on ehdottoman miellyttävää, siinä on innovatiivinen taka-akselin tuenta, tarkkaan reagoiva ohjausjärjestelmä sekä aiempaa leveämpi ja jämäkämpi runko. Moottoreille on ominaista nopea reagointi. Ne ovat saatavana kaikkiaan 13 teholuokassa välillä 175 kW ja 375 kW. Yhdessä vakiovarusteisen Mercedes PowerShift 3 -vaihdeautomatiikan ja valittavien vaihtamisohjelmien kanssa moottorit varmistavat kannattavan ajonautinnon. Actrosin muita selkeitä etuja ovat vapaasti valittavat runkoylitykset päällirakenneasennusten helpottamiseksi sekä laajennettu valikoima akselivälivaihtoehtoja. Jopa 1300 litran säiliötilavuus puoliperävaunun vetoautoissa ja asiakaskohtaisten säiliöiden yhdistelymahdollisuus lisäävät entisestään auton käytettävyyttä käyttötarkoituksen mukaan.

Lyhyesti: Actros mukautuu täydellisesti tarpeisiisi ja soveltuu lähes mihin tahansa kaukoliikenteen käyttötarkoitukseen.