Taloudellisuuden uusi ulottuvuus

Pienempi polttonesteen kulutus ja parempi kannattavuus. Ensimmäisestä päivästä alkaen

Asetimme kaiken entisen kyseenalaiseksi kehittäessämme Actrosia. Tuloksena on polttonesteen kulutuksen merkittävä pieneneminen toimenpiteiden ansiosta, joille olemme antaneet yhteisnimen BlueEfficiency Power. Toinen merkittävä saavutus ovat erityisen alhaiset kokonaiskustannukset. Niihin on päästy räätälöimällä palveluita varta vasten Actrosiin, esimerkkeinä Mercedes-Benzin vakiovarusteinen telematiikkajärjestelmä FleetBoard®. Kaikki nämä toimenpiteet alentavat kustannuksia ja lisäävät liiketoiminnan kannattavuutta.

Euro VI -moottoreiden ja monien muiden innovatiivisten ratkaisujen yhteisvaikutus tekee Actrosista esimerkillisen kannattavan auton. Merkittävää säästöä tuovat myös polttonesteen kulutusta pienenentävien oheislaitteiden käyttö samoin kuin vakiovarusteinen Mercedes PowerShift 3 -vaihdeautomatiikka, edistyksellinen aerodynamiikka ja innovatiivinen Predictive Powertrain Control -avustinjärjestelmä.

Taloudellinen kokonaisratkaisu

Jotta Actrosin teknisiä mahdollisuuksia voi hyödyntää mahdollisimman hyvin, olemme panostaneet kuorma-autojen ja palveluiden tehokkaaseen verkottamiseen: käsite "Efficiency Tool" symboloi kaikkia niitä palveluita, jotka on räätälöity varta vasten Actrosiin. Nämä palvelut auttavat pienentämään kokonaiskustannuksia ja löytämään siten kannattavan kokonaisratkaisun. Tätä tarkoitusta varten autossa on vakiovarusteena mm. modernit telematiikkaratkaisut. Siihen on saatavana kattava huolenpitosopimus ja edulliset leasing- ja rahoitusehdot. Auton jälleenmyyntiarvo on korkea. Kuljettajille on lisäksi tarjolla ajokoulutuksia, joissa keskitytään kulutuksen pienentämiseen. Nämä palvelut auttavat pitämään auton kokonaiskustannukset alhaisina, mikä tekee autosta sinulle entistä kannattavamman – heti ensi hetkestä alkaen.