Ajodynamiikan uusi ulottuvuus

Ennen kokematon ajoneuvon käsiteltävyys

Tarkoin koordinoidut voimansiirtolinjayhdistelmät, nopea tehontuotto, entistä parempi ajovakaus, parannettu ohjattavuus ja monet avustin- ja turvallisuusjärjestelmät vähentävät kuljettajan kuormitusta oleellisesti ja tekevät ajamisesta suorastaan nautinnon.

Actrosin ajettavuus on ensiluokkaisen dynaaminen. Siinä yhdistyvät onnistuneella tavalla mukavuus ja entistä parempi ote tiehen sekä erinomainen käsiteltävyys ja hallittavuus. Lukuisia voimansiirron, alustan ja jousituksen komponentteja on kehitetty edelleen ja parannettu oleellisesti. Esimerkiksi vahvasti vääntävien rivimoottoreiden optimoitu reagointi ja niihin täydellisesti yhteen sovitettu vakiovarusteisen automaattivaihteiston vaihtamislogiikka yhdessä helpottavat liikkeellelähtöä ja tekevät siitä edeltäjämalleja herkemmän ja miellyttävämmän. Myös hypoiditaka-akselia on kehitetty ja optimoitu. Siten moottorin voima välittyy tiehen aina mahdollisimman tehokkaasti ja suoraan. Tällä tavoin auto voi vastata aina parhaiten kutakin käyttötarkoitusta, kulutus pienenee ja taloudellisuus paranee.

Matkustusmukavuus: kaikki elementit täydellisessä sopusoinnussa

Ohjaus, leveämpi ja entistä jäykempi runko, 4-palkeinen ilmajousitus ja innovatiivinen taka-akselin tuenta takaavat selvästi paremmat itseohjautuvuusominaisuudet ja suuremman sivusuuntaisen vakauden. Vakiovarusteinen tuttu elektroninen jarrujärjestelmä ja ajovakaudenhallinta pitävät huolen erinomaisesta turvallisuudesta. Lisävarusteena on myös saatavana useita turvallisuus- ja avustinjärjestelmiä kuten aktiivinen jarruavustin Active Brake Assist 2 sekä etäisyysvalvonta jossa on stop-and-go-toiminto kuljettajan kuormituksen keventämiseksi stressaavissa ajotilanteissa.

Passiivista turvallisuutta parantavat lisävarusteena saatavat kaksoisksenonvalot, kääntymisvalot, LED-huomiovalot ja LED-takavalot. Auton kuljettajalle tämä kaikki merkitsee parasta mahdollista ajomukavuutta sekä turvallista ja varmaa ajonautintoa – aina lähtöpisteestä määränpäähän saakka.