Mukavuuden uusi ulottuvuus

Poikkeuksellinen laatu – aina pienintä yksityiskohtaa myöten

Actros määrittää täysin uudelleen sellaiset käsitteet kuten liikkumisen vapaus, tilavuus ja sisätilan ilmapiiri kadottamatta kuitenkaan otettaan kuljettajan arkipäiväisestä työskentelystä.

Moderni työpiste, viihtyisä oleskelualue ja tilaa levolliselle unelle – Actrosin uudistetut ohjaamot täyttävät nämä vaatimukset joka suhteessa. Huippuohjaamo on nimeltään GigaSpace. Siinä kaukoliikenteen uuden ulottuvuuden voi kokea ennen näkemättömällä tavalla. Sen seisontakorkeus* on äärimmäisen suuri, 2,13 m. Lisäksi siinä on runsaat säilytystilat ja paljon liikkumatilaa. Actros näyttää muille mallia myös leveytensä puolesta. 2300 mm leveät versiot tasaisella lattialla ovat saatavana lisävarusteena. Säilytystilat on 2500 mm leveissä ohjaamoissa sijoitettu edemmäs, jolloin apukuljettajalle jää runsas pääntila tuulilasin yläpuolella.

Ulottuvuus ajamiseen, työskentelyyn ja tauoille

Entistä parempi ergonomia ja käytännölliset ratkaisut olivat uuden työpisteen suunnittelun painopisteet. Se mikä tien päällä kuulostaa yksinkertaiselta ja tuntuu hyvältä on syntynyt monien eri osa-alueiden yhteensovittamisesta. Ne on hienosäädetty sopimaan toisiinsa niin ergonomian kuin käytännöllisyyden kannalta. Kaikkea voi käyttää vaistonvaraisesti ja kaikki yksityiskohdat on suunniteltu varta vasten kaukoliikenteen asettamiin vaatimuksiin.

Actrosin sisätilasta tekevät erityisen miellyttävän sen käytännöllinen muotoilu, pirteät värivaihtoehdot, selkeä muotokieli ja korkealaatuiset ja helposti puhdistettavat materiaalit. Työpiste ja oleskelualue on erotettu selkeästi toisistaan. Harkiten suunnitellut oleskeluratkaisut ja ennen kaikkea SoloStar-konsepti varmistavat parhaan mahdollisen rentoutumisen taukojen aikana. Vuoteet varmistavat levollisen unen. Lukuisat käytännölliset yksityiskohdat ja lisävarusteena saatavat sisätilaratkaisut parantavat kuljettajan viihtyvyyttä ja antavat ohjaamolle yksilöllisen ilmeen.

* Seisomakorkeus istuimien välissä