Ohjaamoversiot

Emme usko kompromisseihin: erilaiset ohjaamot käyttötarkoituksen mukaan

Ohjaamoleveydet 2500 mm ja 2300 mm sekä reilu pituus 2300 mm, joka on enemmän kuin edeltäjäohjaamoissa, varmistavat, että Actrosin ohjaamot CompactSpace, ClassicSpace, StreamSpace, BigSpace ja GigaSpace täyttävät käytännössä mitä erilaisimmat tarpeet tilan, varustuksen ja mukavuuden suhteen.

Käyttötarkoitus otettu huomioon entistä paremmin, mukavuus huipussaan

Kaikkiaan viisi erilaista kattoa, kaksi ohjaamoleveyttä ja useat ohjaamokorkeudet takaavat sen, että Actrosin yksitoista erilaista ohjaamoversiota tarjoavat ihanteellisen ympäristön kuljettajalle työskentelyyn ja viihtymiseen kaukoliikenteessä. Kaikkiin ohjaamoihin on saatavana runsaasti lisävarusteita, joiden avulla voi lisätä yksilöllisyyttä ja mukavuutta työskentely- ja oleskelualueelle.

CompactSpace

2300 mm leveä CompactSpace-ohjaamo, jossa on tasainen lattia ja 170 mm:n tai 320 mm:n korkuinen moottoritunneli, soveltuu ihanteellisesti autonkuljetusautoon.

ClassicSpace

ClassicSpace-ohjaamo on suunniteltu lähinnä lähialueliikenteeseen. Ohjaamon leveys on 2300 mm, ja siinä on 170 mm:n tai 320 mm:n korkuinen moottoritunneli. Lisävarusteena se on saatavana myös tasaisella lattialla.

StreamSpace

2300 mm leveä StreamSpace-ohjaamo on suunniteltu yhden kuljettajan tarpeisiin kansalliseen kaukoliikenteeseen. 170 mm tai 320 mm korkean moottoritunnelin ohella siihen on saatavana lisävarusteena kauttaaltaan tasainen lattia, mikä merkitsee seisomakorkeutta* 1,97 m. Siinä on yli 100 litraa enemmän tilavuutta ja 70 litraa enemmän säilytystilaa kuin edeltäjäohjaamossa. StreamSpace-ohjaamo on saatavana myös 2500 mm:n levyisenä, tasaisella lattialla – jolloin liikkumatilaa ja säilytystilaa on vieläkin enemmän vaikkapa kansainväliseen kaukoliikenteeseen. Alhaisen ilmanvastuksen ansiosta StreamSpace-ohjaamo auttaa pitämään polttonesteen kulutuksen erityisen alhaisena. Actrosin muihin ohjaamoversioihin verrattuna StreamSpace tarjoaa parhaan mahdollisen tasapainon aerodynamiikan ja asumismukavuuden välille kansallisessa kaukoliikenteessä.

BigSpace ja GigaSpace.

BigSpace-ohjaamo, jossa on tasainen lattia, 1,99 metrin seisomakorkeus* ja 2500 mm:n leveys, soveltuu täydellisesti kansainvälisille reiteille. Tälle ohjaamolle on ominaista suuri liikkumatila ja runsaat säilytystilat. Numeroina tämä merkitsee kaikkiaan 5700 litran ohjaamotilavuutta ja 890 litran säilytystilakapasiteettia.

Vain GigaSpace-ohjaamossa on vieläkin enemmän tilaa ja mukavuutta. Se on suunniteltu kansainväliseen kaukoliikenteeseen. Siinä on runsain mitoin säilytystilaa kahden kuljettajan tarpeisiin. Siinä on 920 litraa enemmän sisätilaa ja 50 litraa enemmän säilytystilaa. Sen seisomakorkeus* on huomattavan suuri, 2,13 metriä. Siinä tilantuntu saa vielä aivan eri merkityksen kuin suurimmassa edeltäjämallin ohjaamossa – tilaa on kaikelle, minkä pitää kulkea mukana pitkilläkin matkoilla.

* Istuimien välissä