Raskaan kuorman kuljetus on tehty kevyeksi.

Jopa 250 tonnin Actros.

Jopa 250 tonnin Actros tarjoaa vetoauton, joka on kehitetty ja rakennettu yksinomaan erityisen raskaiden ja suurien kuormien kuljettamiseen. Tämän lisäksi jopa 250 tonnin Actros asettaa mittapuut mukavuudelle, teholle ja joustavuudelle. Ensisilmäyksellä, jokaisella ajokerralla ja tauoilla – GigaSpace- ja BigSpace-ohjaamo tekevät työskentelystä ja asumisesta mukavaa, mikä on tarpeen raskaan kuorman kuljetuksissa.

Tehokkaiden, luotettavien Euro VI -moottoreiden, Mercedes PowerShift 3 -vaihdeautomatiikan ja hidastimella varustetun turbokytkimen ansiosta autossa on voimakas, äärimmäisen korkeaa kuormitusta kestävä voimansiirto, joka tuottaa aina raskaan kuorman kuljetuksen vaatiman tehon. Jotta tämän valtavan tehon voi hyödyntää luotettavalla tavalla, olemme varustaneet jopa 250 tonnin Actrosin erityisen kestävällä alustalla, jousituksella ja rungolla, jotka välittävät voimansiirron muodostaman voiman tarkasti pyöriin myös silloin, kun autoon kohdistuu äärimmäinen kuormitus.

Kattava varuste- ja rakennemallivalikoima tekee autosta erityisen joustavan, minkä ansiosta se on helppo muokata eri käyttötarkoituksiin sopivaksi. Siten tarjolla on täydellisesti sovitettu auto käytännössä jokaiseen käyttötarkoitukseen. Raskaan kuorman kuljetus on tehty kevyeksi. Jopa 250 tonnin Actros.