Kattavat ratkaisut entistä tehokkaampiin kuljetuksiin.

Säästeliäät ja luotettavat autot eivät enää yksin takaa alhaisia kokonaiskustannuksia ja tuottojen kasvua. Myös turvallinen ja varma perille pääsy on kuljetusten taloudellisuudessa ratkaiseva tekijä, samoin kuin huolto ja palvelut, joiden ansiosta auton käytettävyys on entistä parempi. Ensimmäisestä päivästä alkaen. Koko auton käyttöiän ajan.

Kattavat ratkaisut tehokkaisiin kuljetuksiin.

On olemassa useita keinoja, joilla kuorma-autosta saa entistäkin taloudellisemman. Mercedes-Benz on alentanut esimerkiksi auton hankinnasta, kulutuksesta, huollosta ja korjauksesta aiheutuvia kustannuksia, mikä auttaa hyödyntämään kuorma-auton valtavan säästöpotentiaalin vieläkin paremmin. Tämä saavutetaan auton innovatiivisella tekniikalla ja täydellisesti yksilöllisiin tarpeisiin räätälöidyillä palveluilla. Seuraavassa saat yksityiskohtaisen yleiskuvan siitä, millaisilla keinoilla voimme muokata autokohtaisia kuluja vieläkin edullisemmiksi. Voit säästää myös käytössä syntyvissä kuluissa: MercedesServiceCard-kortilla voi mm. säästää sekä aikaa että rahaa tietullimaksuissa. Sen lisäksi FleetBoard tukee optimoitua auton käyttöä sekä auttaa alentamaan henkilöstö- ja hallinnointikuluja. Vakuutu itse.

Hyvä kokonaistaloudellisuus.

Auton taloudellisen, luotettavan tekniikan, johtavien turvallisuustekniikoiden ja huoltopalvelujen yhdistelmä mahdollistaa kokonaiskustannusten laskun ja siten tuottavuuden kasvun. Jokaisella ajokilometrillä.