Mittatilauksena kevyeen jakeluliikenteeseen.

Käyttö.

Työ 6,5–16 t:n jakeluliikenteessä sujuu mahdollisimman hyvin kuljettajan ergonomisen ja mukavan työaseman ansiosta. Työntekoa helpottavat lisäksi kestävät Euro VI -moottorit, Mercedes PowerShift 3 -vaihdeautomatiikka ja ylivoimaisen varma ajokäyttäytyminen.

Ategon lukuisat käyttötarkoitukseen sovitetut varusteet takaavat sen, että työ jakeluliikenteessä sujuu vaivattomasti.

Ategon neljä 2 300 mm leveää ohjaamoversiota kääntävät katseet ulkomuodollaan, minkä lisäksi niiden sisätilat ovat erityisen vakuuttavat: Ategon käyttötarkoituksenmukaisuus on erinomainen, sillä siihen on saatavissa kolme erilaista kojetauluversiota. Mittariston, monitoimiohjauspyörän ja mukavien istuinten kanssa ne takaavat erinomaisen ajo- ja työskentelymukavuuden. Kaikki hallintalaitteet ja säilytystilat on sijoitettu ergonomisesti ja niiden käyttö on helppoa autossa työskenneltäessä.

Ategon vahvuudet näkyvät heti selvästi myös ajon aikana. Niitä ovat mm. miellyttävä ohjaustuntuma tarkan ohjauksen ja edistyksellisen taka-akselituennan myötä, Mercedes PowerShift 3 -vaihdeautomatiikka sekä kestävät ja polttoainetta säästävät neli- ja kuusisylinteriset rivimoottorit.

Koska jakeluliikenteessä tehtävää työtä koskevat vaatimukset ovat hyvin erilaisia, Atego täyttää kaikki toiveet myös päällirakenteiden asennettavuuden osalta. Auton käyttömukavuutta parantavat mm. sähkö-/elektroniikkakonsepti ja erilaiset tehtaalta saatavat varusteratkaisut.

Kaiken kaikkiaan 6,5–16 t:n Atego soveltuu erinomaisesti päivittäiseen käyttöön jakeluliikenteessä. Nyt ja tulevaisuudessa.