Enemmän kuormaa: Antos Loader ja Antos Volumer.

Jotta et törmäisi aivan heti kapasiteettirajoihin hyötykuorman ja tilavuuden osalta: Antos Loader ja Antos Volumer ovat todellisia erikoisosaajia, joilla voi kuljettaa enemmän.

Toimialakohtaiset autokonseptit.

Jakeluliikenteeseen tarkoitettu vähintään 18 t:n Antos on erityisen tehokas. Jotta pystymme vastaamaan tähän haasteeseen myös hyötykuorma- ja tilavuuspainotteisista kuljetuksista puhuttaessa, olemme kehittäneet Antos Loaderin ja Antos Volumerin. Sillä: Erityislaatuinen työ vaatii erityisen auton – tai paremmin sanottuna: erityisiä autoja.

Antos Loader tarjoaa hyötykuormaltaan optimoituja puoliperävaunun vetoautoja ja tasakuorma-autoja, jotka lukeutuvat raskaan jakeluliikenteen kevyimpiin autoihin. Nämä mallit on varustettu tehokkailla, taloudellisilla Euro VI -moottoreilla ja käyttötarkoituksen mukaisilla ohjaamoilla tinkimättä kuitenkaan erinomaisesta turvallisuudesta.

Antos Volumer mahdollistaa kuljettamisen entistäkin tehokkaammin. Autot soveltuvat erityisen hyvin kuljetustehtäviin, sillä tasakuorma-autoissa on matala runkokorkeus ja puoliperävaunun vetoautoissa on erityisen matala vetopöytäkorkeus. Käytännössä tämä merkitsee sitä, että kuormatila voidaan hyödyntää optimaalisesti. Suuren kuormatilavuuden lisäksi myös erityisen polttoainetta säästävä voimansiirto ja esimerkiksi tilava polttoainesäiliö tekevät Antos Volumerista vieläkin tehokkaamman.

Lyhyesti sanottuna: Mercedes-Benzin Antos Loader ja Antos Volumer ovat käyttötarkoituksen mukaan optimoituja autoja, jotka tekevät hyötykuorma- tai tilavuuspainotteisten kuormien kuljettamisesta kannattavampaa.