Täydellinen käsiteltävyys: aika, kuormaus ja auto – kaikki hallussa.

Antosissa on käytännössä kaikki, mitä tarvitset päivittäisten työtehtävien suorittamiseen yli 18 t:n jakeluliikenteessä: mukava ja käytännöllinen työpiste, dynaaminen ja nopeasti reagoiva voimansiirto sekä erinomainen ajokäyttäytyminen.

S- ja M-ohjaamot ClassicSpace ja M-ohjaamo CompactSpace tarjoavat parhaat edellytykset sille, että päivittäisen käytön jatkuvasti kasvavat vaatimukset voidaan täyttää nopeasti, miellyttävästi ja helposti. Näiden ohjaamoiden ansiosta voit keskittyä johdonmukaisesti kuhunkin tehtävään, sillä niissä on erinomainen päällysrakenteen pituuden, hyötykuorman sekä mukavan ja käytännöllisen työskentelypaikan yhdistelmä. Ohjaamon yhtenäinen leveys on 2 300 mm, joten näkyvyys on erinomainen ja matala, porrasmainen oviaukko vähentää kuljettajan kuormitusta. Miellyttävästä kuljettajan istuimesta ja kuljettajan tarpeita ajatellen suunnitellusta, epäsymmetrisestä kojetaulusta välittyy erinomainen tunnelma heti ensisilmäyksellä. Lyhyesti sanottuna: Hyvin suunniteltu ergonomia, vaivaton käytettävyys sekä käytännölliset säilytystilat ja -lokerot muodostavat harmonisen, työskentelyä helpottavan kokonaisuuden.

Myös Antosin nopeasti reagoiva, dynaaminen voimansiirto vakuuttaa heti alusta alkaen. Mercedes PowerShift 3 -vaihdeautomatiikan ja käyttötarkoitukseen sovitettujen vaihteistojen ja perävälityksen yhteydessä kestävät Euro VI -moottorit takaavat jokaisessa ajotilanteessa tuntuvan dynamiikan ja edullisen ajonautinnon. Lisäksi suora ja tarkka ohjaus, leveä runko, nelipalkeinen ilmajousitus ja taka-akselin tuenta * takaavat saumattomalla yhteistyöllä erityisen turvallisen ja vakaan ajotuntuman. Niin maantiellä, kaupunkiliikenteessä kuin autoa siirreltäessä. Lisäksi erilaiset turvallisuus- ja avustinjärjestelmät vähentävät kuljettajaan kohdistuvaa kuormitusta. Käsittely on tuntuvasti helpompaa. Jokaisella ajokerralla.

* Saatavissa vain 4 x 2 -malleihin.