Raskas jakeluliikenne on nyt kevyttä. Antos 18–26 t.

Jakeluliikenteessä pätevät aivan omat lait.

Antos on kehitetty erityisesti vähintään 18 t:n jakeluliikenteen autoja ajatellen, jotta esimerkiksi elintarvikkeiden, kylmätavaran, nesteiden ja siilotuotteiden kuljettaminen onnistuu tehokkaasti. Autoon on saatavana useita erilaisia ohjaamoversioita, joten ohjaamo täyttää lähes kaikki päällirakenteen pituutta, hyötykuormaa, käytettävissä olevaa tilaa ja näkyvyyttä koskevat vaatimukset. Lisäksi ergonomisen työpisteen miellyttävät ja kuljettajan kuntoa ylläpitävät istuimet, monitoimiohjauspyörä ja helppolukuinen mittaristo tekevät auton käsittelystä helppoa ja tarkkaa. Mercedes PowerShift 3, nopeasti reagoivat Euro VI -moottorit, käyttötarkoitukseen sovitetut vaihteisto-/akseliyhdistelmät ja tarkasti sovitettu alusta takaavat hyvän ajotuntuman.

Toimialakohtaiset autokonseptit.

Antos Loader ja Antos Volumer mahdollistavat erityisen taloudellisen kuljetuksen aloilla, joilla hyötykuorma ja tilavuus ovat ratkaisevassa asemassa. Antos Loaderin hyötykuorma on todella suuri - sillä voi kuljettaa yksinkertaisesti enemmän. Olipa kuormana sitten viljaa tai kaasua.

Antos Volumerissa on valtavasti tilaa kuormalle – joten voit kuljettaa erityisten tehokkaasti esimerkiksi autoteollisuuden tilaustuotteita tai kodinkoneita, kuten jääkaappeja tai pesukoneita.

Hyppää kyytiin ja koe Mercedes-Benz jakeluliikenteessä.