Raskaan kuorman kuljetus on tehty kevyeksi.

Jopa 250 tonnin Arocs.

Jopa 250 tonnin Arocs on kehitetty ja rakennettu johdonmukaisesti erityisen raskaiden ja suurien kuormien kuljetusta varten. Tämän lisäksi jopa 250 tonnin Arocs asettaa mittapuut mukavuudelle, teholle ja joustavuudelle. Ensi silmäyksellä, jokaisella ajokerralla ja tauoilla – Arocsin ohjaamot tekevät työskentelystä ja asumisesta mukavaa, mikä on tarpeen raskaan kuorman kuljetuksessa.

Tehokkaiden, luotettavien Euro VI -moottoreiden, Mercedes PowerShift 3 -vaihdeautomatiikan ja vaikkapa hidastimella varustetun turbohidastinkytkimen ansiosta autossa on voimakas, äärimmäisen korkeaa kuormitusta kestävä voimansiirto, joka tuottaa aina raskaan kuorman kuljetuksen vaatiman tehon.

Jotta tehon voi hyödyntää luotettavalla tavalla, olemme varustaneet jopa 250 tonnin Arocsin erityisen kestävällä alustalla, jousituksella ja rungolla, jotka välittävät voimansiirron muodostaman voiman tarkasti pyöriin myös silloin, kun autoon kohdistuu äärimmäinen kuormitus.

Kattava varuste- ja rakennemallivalikoima tekee autosta erityisen joustavan, minkä ansiosta se on helppo muokata eri käyttötarkoituksiin sopivaksi. Siten tarjolla on täydellisesti sovitettu auto käytännössä jokaiseen käyttötarkoitukseen.