Moottorit.

Moottorit, jotka uhkuvat voimaa ja pihistelevät kulutuksessa.

Arocsin vetovoimaisten, kestävien moottoreiden salaisuus on yli 110 vuotta kokemusta moottoreiden valmistamisesta sekä edistyksellinen, äärimmäisen tehokas Euro VI -teknologia. Moottoreiden tärkein ominaisuus lienee kuitenkin voima, jota tarvitaan päivittäin työmaaliikenteen vaativissa olosuhteissa.

18 moottoritehotasoa.

Arocsin erityisen kestävät 6-sylinteriset rivimoottorit kattavat työmaaliikenteen kaikki teholuokkavaatimukset aukottomasti. Taloudelliset moottorit ovat saatavissa neljässä iskutilavuusluokassa 7,7 l , 10,7 l, 12,8 l ja 15,6 l, jotta auto vastaa mahdollisimman hyvin käyttötarkoitustaan. Moottorivalikoimassa ovat nyt 10,7-litraisen OM 470 -moottorin ja 12,8-litraisen OM 471 -moottorin taloudelliset 2. sukupolven versiot, joiden avulla saavutetaan jopa 3 %:n säästö polttoaineen kulutuksessa. Arocsin moottoreiden 18 tason tehoalue alkaa 175 kW:sta (238 hv) ja 1000 Nm:n enimmäisvääntömomentista ja päättyy tehokkaimpaan ja voimakkaimpaan, kaikki työmaaliikenteen vaatimukset täyttävään huippumoottoriin, jonka teho on 460 kW ja enimmäisvääntömomentti vaikuttavat 3000 Nm.

Euro VI -moottorit.

Kaikki Arocsin moottorit vakuuttavat alhaisella kulutuksellaan ja vähäisillä päästöillään. Tämä ei kuitenkaan sulje pois suurta voimaa ja nopeaa voiman muodostusta. Päinvastoin. Moottori muodostaa valtavan voiman ja antaa sen käyttöön mahdollisimman aikaisin. Suuret vääntömomentit ovat käytettävissä jo alhaisilla kierrosluvuilla, mikä helpottaa liikkeellelähtöä suurella kuormalla.