Neliveto – yli kivien ja kantojen tai ihan vain tietä pitkin

Paras mahdollinen pito kaikissa tilanteissa

G-sarjan valmistuksessa mitään ei ole jätetty sattuman varaan. Kestävyys ja auton arvon säilyminen ovat tärkeitä laatuominaisuuksia, joista olemme hyvin ylpeitä. Todelliset testit odottavat G-sarjaa kuitenkin maastossa. Niihin se valmistautuu erityisillä maastotestireiteillämme. Siellä G-sarjan on läpäistävä ensimmäinen ajotestinsä, ennen kuin se pääsee jatkotestiin kaduille.

  • Jatkuva neliveto: Vaativassa maastossa kaksi jäykkää akselia ja suuri akselikiertymä sekä pitkät joustomatkat varmistavat tarvittavan maavaran ja erinomaisen pidon, jotta jatkuva nelivetojärjestelmä pääsee täysin oikeuksiinsa.
  • Sitkeä ja järkähtämätön: G-sarjan suurin nousukyky on jopa 80 prosenttia. Se säilyttää vakautensa jopa 54 prosentin kallistumassa ja voi selvitä jopa 60 senttimetriä syvän veden ylityksestä.
  • Ainutlaatuinen tekniikka: Autoon sisältyvät järjestelmät ajovakauden hallinta ESP®, hätäjarrutusavustin BAS, lukkiutumattomat jarrut (ABS), neliveto-luistonestojärjestelmä 4ETS, kolme sataprosenttista tasauspyörästölukkoa ja maastoajovälitys tekevät G-sarjasta ainutlaatuisen kaikkialla maailmassa.

Recommend page

G-sarja

maasturi

Esittely

Tuotetiedot

Hinnasto ja esite