Turvallisuus - Kaikkien ratkaisujen päätavoite.

Mercedes-Benzin kattava turvallisuuskonsepti jakaa autoilun turvallisuuden neljään vaiheeseen:

Vaihe 1: Turvallinen ajaminen.

Vaihe 2: Kriittisissä ajotilanteissa.

Vaihe 3: Onnettomuuden aikana.

Turvavyöt joissa turvavöiden pyrotekniset kiristimet, etuistuimille ja takaistuimen uloimmille paikoille

Vaihe 4: Onnettomuuden jälkeen.

Onnettomuuden tyypin ja vakavuuden mukaan voidaan ryhtyä useisiin toimenpiteisiin lisä- ja seurausvaurioiden ehkäisemiseksi onnettomuuden jälkeen ja matkustajien pelastamisen helpottamiseksi:

  • Paras mahdollinen suoja: moottori voidaan sammuttaa automaattisesti ja polttonesteen syöttö katkaista.
  • Turvallisuutta lisäävät valot: varoitusvilkut ja hätäsisävalot voivat kytkeytyä automaattisesti päälle ehkäisemään seurannaisonnettomuuksien syntymistä ja auttamaan onnettomuusauton löytymistä.
  • Paremmat pelastautumismahdollisuudet: ovien lukitus voi avautua automaattisesti.
  • Paremmat pelastustoimenpiteet: lokasuojien ja ovien väliset törmäyssaumat helpottavat ovien avaamista nokkakolarin jälkeen.
  • Vikatilanteiden hallinnointi: Mercedes-autolla teknisen vian todennäköisyys on aika kaukainen - mutta nopea apu on tarvittaessa saatavilla. Näppäimen painalluksella voit ottaa yhteyttä Mercedes-Benzin Service24h-palveluun, joka pitää huolen lopusta. Avuksi lähetetään huoltoauto tarvittavin varustein - kaikkina vuorokaudenaikoina.
  • Onnettomuustilanteiden hallinta: Mercedes-Benz-asiakaspalveluun välitetään puhelu, jotta tarvittavat pelastustoimet ja auton hinaus saadaan käyntiin mahdollisimman pian onnettomuuden jälkeen.
  • Apua tuova yhteys: Kun autosta on lähetetty hätäpuhelu, joko automaattisesti tai manuaalisesti SOS-näppäimellä, hätäkeskus tarkastaa, tarvitaanko onnettomuuspaikalla apua. Hätätapauksessa tarvittavat tärkeät tiedot kuten auton GPS-koordinaatit välitetään yleiselle hätäkeskukselle.
  • - Ota lisäksi huomioon: Mercedes Benz-hätäpuhelujärjestelmä on pysyvä, täysin automaattinen järjestelmä - turvallisuutesi vuoksi. Kaikki muut palvelut otetaan käyttöön ainoastaan nimenomaisesta toiveestasi – jonka ilmaiset hyväksymällä käyttöehdot.

[1] Edellytys: toimiva internet-yhteys.

Recommend page

CLS Shooting Brake

Esittely

Tuotetiedot

Myynti ja palvelut