Neliveto – erinomainen vetokyky

Nerokas, avustava ja nopeasti reagoiva.

Erinomainen ote tiehen: moottorin teho ja vääntö välittyy jokaiselle neljälle pyörälle ajotilanteen vaatimalla tavalla. Näin saadaan lisää pitoa ja suuntavakautta, joka puolestaan parantaa käsiteltävyyttä ja ajettavuutta. 4MATIC-neliveto ottaa varman otteen tiehen. Kun jokainen pyörä pystyy välittämään voimaa, auto etenee ainutlaatuisen varmasti.

Pystyt myös hallitsemaan autoa paremmin ja erityisesti tilanteissa, jotka saattaisivat muuttua kriittisiksi. 4MATIC-nelivedon vahvuudet pääsevät parhaiten esiin huonossa säässä kuten sateessa, jäällä tai lumella. Ajaminen on erittäin vakaata ja vetopito hyvä.

Jos yksi tai useampi pyörä menettää pitonsa esimerkiksi jäisellä tienpinnalla tai irtosoralla, 4ETS jarruttaa pitonsa menettänyttä pyörää. Tällöin voimaa välittyy enemmän vielä pitäville pyörille. 4MATIC parantaa entisestään Mercedes-Benz-mallien tunnetusti erinomaista ajettavuutta ja tuo lisää turvallisuutta erityisesti olosuhteiltaan vaativiin ajotilanteisiin.

4MATIC jakaa moottorin voiman etu- ja takapyörille suhteessa 40 : 60. Mercedes-Benzin insinöörit ovat tulleet siihen tulokseen, että voiman tämä jakosuhde soveltuu parhaiten auton turvallisen käsiteltävyyden ja optimaalisen vetopidon varmistamiseen. Nelivetojärjestelmä toimii yhdessä jokaisen Mercedes-Benzin vakiovarustukseen sisältyvän ajovakauden hallinnan ESP® kanssa. Tasauspyörästölukkojen sijasta järjestelmään liittyy 4ETS-nelivetoluistonesto.

CLS Coupéhen on jatkuvan 4MATIC-nelivedon yhteyteen tarjolla useita bensiini- ja dieselmoottorivaihtoehtoja.

    Recommend page

    CLS Coupé

    Esittely

    Tuotetiedot

    Hinnasto ja esite