Turvallisuus - Kaikkien ratkaisujen lähtökohta.

Mercedes-Benzin integroitu turvallisuuskonsepti jakaa autoilun turvallisuuden neljään vaiheeseen:

Vaihe 1: Turvallinen ajaminen

Vaihe 2: Kriittisissä ajotilanteissa

Vaihe 3: Onnettomuuden aikana

Vaihe 4: Onnettomuuden jälkeen

Onnettomuuden tyypin ja vakavuuden mukaan voidaan ryhtyä useisiin toimenpiteisiin lisä- ja seurausvaurioiden ehkäisemiseksi onnettomuuden jälkeen ja matkustajien pelastamisen helpottamiseksi.

  • Paras mahdollinen suoja: moottori voidaan sammuttaa automaattisesti ja polttonesteen syöttö katkaista.
  • Turvallisuutta lisäävät valot: varoitusvilkut ja hätäsisävalot voivat kytkeytyä automaattisesti päälle ehkäisemään seurannaisonnettomuuksien syntymistä ja auttamaan onnettomuusauton löytymistä.
  • Paremmat pelastautumismahdollisuudet: ovien lukitus voi avautua automaattisesti.
  • Pelastustoimenpiteiden helpottaminen: vankat sarana- ja lukkorakenteet voivat nopeuttaa pelastustyötä, koska ovet on helpompi avata nokkakolarin jälkeen.
  • Yhteys, josta on apua: Mercedes-Benzin hätäpuhelujärjestelmä (osa COMAND Online -multimediajärjestelmää) pystyy muodostamaan autoon liitetyn, päälle kytketyn matkapuhelimen kautta automaattisesti yhteyden hätäkeskukseen heti kun turvajärjestelmä tunnistaa onnettomuuden. Samalla auton GPS-sijaintitiedot ja muita tietoja välitetään Mercedes-Benzin hätäkeskukseen. Tämän jälkeen voi muodostua puheluyhteys hätäkeskukseen. Hätäpuhelun voi laukaista myös manuaalisesti.

[1] Requirement: an active Internet connection.

Recommend page

CLS Coupé

Esittely

Tuotetiedot

Hinnasto ja esite