BlueEFFICIENCY. Taloudellisuuden hyväksi

Sprinter jossa on BlueEFFICIENCY-paketti [1] [2] [3] [4].

Tavoitteemme on varmistaa liikkuvuutesi tulevaisuudessa mahdollisimman taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. BlueEFFICIENCY on yhteisnimi kaikille niille innovaatioille, joiden avulla tuo tavoite voi toteutua: komponentit on sovitettu täydellisesti toisiinsa, jotta polttoaineen kulutus ja CO2-päästöt pienenevät.

Näiden toimenpiteiden tehokkuuden osoittaa selvästi Sprinter, jossa on BlueEFFICIENCY-paketti [1] [2] [3] [4]. Etenkin kaupunkialueen kuljetustehtävissä ECO-start-stop-toiminto [5], taloudellinen dieselmoottori ja monet muut komponentit yhteistyössä vähentävät polttoaineen kulutusta ja päästöjä merkittävästi. Tämä pienentää kustannuksia, minkä lisäksi toimenpiteillä on myönteinen vaikutus ympäristöön ja yrityksesi suorituskykyyn.

  Legendaarisen alhainen polttoaineen kulutus

  Sprinter on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti taloudelliseksi autoksi. Sen edelleen kehitettyjen moottoreiden [6] ja innovatiivisen BlueEFFICIENCY-tekniikan ansiosta polttoaineen kulutus ja päästöt ovat pienentyneet merkittävästi.

  Sprinterissä on jo vakiovarusteena esimerkiksi sähkötoimisesti ohjattu polttoainepumppu, latauksen hallinta, polttoainetaloudellinen taka-akseli ja vierintävastusoptimoidut renkaat. Säästeliäiden moottoreidensa ansiosta se on kaikkien aikojen ensimmäinen pakettiauto, joka täyttää vaativat Euro VI -pakokaasunormit [7].

  BlueEFFICIENCY-paketti [1] [2] [3] [4] on saatavana kaikkiin malleihin, joissa on CDI- tai BlueTEC-dieselmoottori. Varuste sisältää seuraavat elementit:

  • Dieselmoottori OM 651 (Euro VI tai Euro5b+ / III) tai dieselmoottori OM 642 (Euro VI)
  • ECO-start-stop-toiminto [5]
  • ECO-ohjaustehostinpumppu
  • Sähkötoimisesti ohjattu polttoainepumppu
  • Vierintävastusoptimoidut renkaat [8]
  • Polttoainetaloudellinen latauksen hallinta

  [1] Ei saatavana bensiinimoottorin yhteydessä.

  [2] Kysy BlueEFFICIENCY-paketin saatavuudesta Sprinterin eri malleihin 7G-TRONIC-automaattivaihteiston yhteydessä Mercedes-Benz-jälleenmyyjältä.

  [3] Vaihtamissuosituksen näyttö, akun hallinta ja moottorin sisäiset toimenpiteet ovat vakiovaruste; kaikki muut komponentit ovat lisävarusteita.

  [4] Ei saatavana nelivedon yhteydessä.

  [5] Ei saatavana automaattivaihteiston yhteydessä.

  [6] Euro VI -moottoreiden saatavuus, ks. tekniset tiedot.

  [7] Euro VI -pakokaasunormi on vertailumassasta 2 380 kg alkaen lisävaruste. Vertailumassasta 2 840 kg alkaen se on autossa automaattisesti.

  [8] Jos saatavana kyseiseen malliversioon, muutoin vakiorenkaat.