CharterWay Rent. Kalusto vastaa aina yrityksesi tarpeita.

Vuokraa tila- /paketti- /kuorma- /linja-auto tai vaikkapa koko ajoneuvoyhdistelmä.

Löydä sopiva kuljetusratkaisu nopeasti ja vaivattomasti. On kuljetustarpeesi pieni tai iso, löydät valikoimastamme käyttöösi vuokra-auton aina pikkupakettiautosta raskaaseen kuljetuskalustoon sekä linja-autoihin saakka. Juuri silloin, kun sitä tarvitset – päiväksi, viikoksi tai vaikka vuodeksi.

CharterWay Rent -vuokrauspalvelu lisää joustavuutta alhaisin kustannuksin ja ilman, että pääomaa tarvitsee sitoa lainkaan: vuokramaksut kattavat kaikki huollot - sinun tarvitsee vain huolehtia auton tai autojen ajamisesta. Tämä huoleton paketti kattaa nopean ja räätälöidyn liikkuvuusturvan mahdollisimman pienellä vaivalla ja minimaalisin kustannuksin.

Tee varaus soittamalla numeroon 010 569 7777 tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse keskusvaraamo@veho.fi. Voit tehdä varauksen myös sähköisen palvelumme kautta, josta saat myös helposti katsottua ajoneuvojen vuokrahinnat.

Palvelemme sinua Veho Hyötyajoneuvot -huoltopisteissä aamuvarhaisesta iltahämärään, toimipistekohtaiset yhteystietomme löydät liikesivuilta.